Događanja na otvorenom i tradicijski sajmovi

Tijekom cijele godine u Osijeku se događa velik broj sajmova. Gradska tvrtka Osječki sajam priređuje regionalne i međunarodne stručne sajamske priredbe koje pratite ovdje: Kalendar sajmova. S druge strane tu su simpatični sajmovi na otvorenom, na trgovima i ulicama poput uskrsnih, adventskih i božićnih sajmova, sajma uz blagdan Svetog Antuna (poznati osječki „kirvaj“ - proštenje) i mnogi drugi. Kroz godinu u Osijeku se priređuje i velik broj uličnih događanja poput proslava i godišnjica.

Više doznajte klikom na naziv događanja.

 

 

DRUGA OSJEČKA LJETNA NOĆ

28.07., tijekom poslijepodneva i večeri na više lokacija u centru grada, glavni trg, Sakuntala park, dravska Promenada... (Gornji grad), sajamska, ugostiteljska, sportska i druga zabavna događanja na otvorenom.

 

IN DA SOFA (DRUGA OSJEČKA LJETNA NOĆ 2017.)

28.07., Sakuntala park u Gornjem gradu. U petak, 28. srpnja 2017. godine u Sakuntala parku u sklopu osječke ljetne noći održat će se druga u nizu bajkovito - erotsko - glazbeno - scenskih zabava sačinjenih od ljubavi, pozitive i plesa. Vrućinu gradskog asfalta lakše podnesite uživajući na Sofi, pijuckajući osvježavajuća alkoholna pića ili ako baš morate, bezalkoholna, plešući u ritmu. Vaša Kreativna agencija Adverta!

 

MOTOMRAZOVI

02.12., tradicionalno pred Božić na glavnom gradskom trgu, Trg dr. Ante Starčevića, u podne će se okupiti povorka motociklista MK Osijek, odjevenih u Djedove Mrazove te okupljenoj djeci na trgu darovati slatke božićne poklone. Nakon programa na trgu, motomrazovi poklonima će darivati štićenike doma za nezbrinutu djecu Klasje.