Kino projekcije

Ovdje doznajte koje filmove možete pogledati u gradu. Kino projekcije događaju se u Kinu Urania te u Cinestar Multiplex kinu u TC Portanova. Povremeno se filmske projekcije priređuju i u Kinu Europa te u javnim institucijama kao i na otvorenom.

Klikom na mjesto događanja doznajte više o programu.

 

KINO CINESTAR, PORTANOVA CENTAR          

01.-31.03., kino projekcije prema rasporedu pregledajte ovdje

 

KINO URANIA, KINEMATOGRAFI OSIJEK

01.-31.03., kino projekcije prema rasporedu pregledajte ovdje

 

"AND THE OSCAR GOES TO..."

01.-05.03., Kino Urania. Iznenađenje ovogodišnje dodijele Oscara: film Moonlight- bezvremenska priča o ljudskoj povezanosti i samootkrivenju, koji je dobio zlatnog kipića za najbolji film, najbolju mušku sporednu ulogu te za najbolji adaptirani scenarij, na programu i La La Land- holivudska priča o mladoj glumici u usponu koja se zaljubljuje u jazz glazbenika (rekordnih 14 nominacija i osvojenih 6 Oscara), Manchester by the Sea- dirljiva priča o istraživanju moći obiteljske ljubavi, zajednice, žrtve i nade (6 nominacija, osvojeni Oscari za najboljeg glavnog glumca i najbolji izvorni scenarij) te premijerno Lav- film koji ste vi tražili, istinita priča o izgubljenom i nađenom životu (6 nominacija).

 

3. ŽENIJALNI DANI U KINO MREŽI

07.-12.03., ciklusom filmova „(O)ženi“, o snažnim ženama poput Jackie Kennedy, princeze Diane, Grace Kelly, Hanna Arendt i Margaret Thatcher. Osim toga, moći će se pogledati i Fellinijev film 8 1/2, hrvatski Trampolin i francuski Sve što dolazi