Manifestacije i festivali

Tijekom cijele godine u Osijeku se događa nekoliko velikih manifestacija koje možete popratiti u kategoriji Top Događanja. Uz manifestacije koje u grad privlače najveći broj posjetitelja, svakoga se tjedna u Osijeku može posjetiti i manje festivale te slična događanja posvećena kazalištu, kinematografiji, zdravlju, društvenim i drugim temama.

Više doznajte klikom na naziv događanja.

 

DANI PRVOG HRVATSKOG PIVA 2017.

06.-16.09., Dani Prvog Hrvatskog Piva trajat će od srijede 6. do subote 16. rujna 2017. Kratka "pauza" za odmor od pivske fešte bit će od nedjelje 10. do četvrtka 14. rujna, kad se nastavlja najveselije doba godine u Osijeku. Veliki pivarski šator otvara se u 19 sati, koncerti glavnih izvođača započinju u 21 sat, a zabava traje sve do 2 ujutro. Na prostoru Katakombi u Krunskoj utvrdi uz lijevu obalu rijeke Drave (tik uz kupalište Copacabana) uživat ćemo u okusu originalnog i neodoljivog piva iz najstarije hrvatske pivovare. U ponudi piva i ove godine naći će se svijetlo, crno pivo i nefiltrirano pivo kao i super popularni Crni Radler.

 

PANNONA FEST - URBAN GETAWAY ECOFESTIVAL

23.09., poruka organizira festivala, udruge Slap: krećemo iz Osijeka, prolazimo kroz Aljmaš, zaustavljamo se na kontrolnim točkama i završavamo u Erdutu! Idemo kanuima, biciklima i pješice. Sudionicima smo osigurali besplatne majice, ručak, osvježenje na rutama i povratak kući autobusom iz Erduta. Svi stižemo u Erdut u poslijepodnevnim satima gdje nas očekuje tulum na otvorenom uz Panona art kreativni i ambijentalni glazbeni program! Prvi autobus za Osijek kreće natrag u 19:30 sati, a drugi u 21:00 sati. Broj sudionika je ograničen, pa vas pozivamo da se prijavite što prije putem sljedećih linkova i potom platite kotizaciju. Kotizacija se može uplatiti svakog dana u Caffe Baru Peppermint u Osijeku (Vrt Jagode Truhelke 3) od srijede 13.09.2017., dok je rok za uplatu i preuzimanje ulaznica ponedjeljak, 18. rujna 2017.