Osječka ljetna noć (25.08.)

Zadnjeg petka u mjesecu lipnju, srpnju i kolovozu održavaju se „Osječke ljetne noći“ s nizom događanja na gradskim ulicama i trgovima, glazbom, performansima, gastronomskom ponudom. U ovo vrijeme gradsko središte, posebice obala rijeke Drave, živne po uzoru na poznata slična događanja na Jadranskoj obali.

U petak 25. kolovoza u centru Osijeka (Gornji grad) očekuje vas pregršt zanimljivih događanja, od sajma tradicijskih proizvoda i slasnih jela koja pripremaju osječki restorani, preko događanja u ugostiteljskim objektima i na njihovim terasama do velikog koncerta na glavnom gradskom trgu.

Zadnja ovogodišnja Osječka Ljetna Noć tematski će nas uvesti u jesen, poznatu po popularnim Danima Prvog Hrvatskog Piva i velikom pivskom festivalu početkom mjeseca rujna (06.09.2017.).

Program treće Osječke Ljetne Noći u 2017. godini (25. kolovoza): puni program bit će poznat do početka događanja

19:00 - 00:00, raznovrsna ponuda osječkih ugostitelja smještenih u drvenim kućicama na Trgu dr. Ante Starčevića. U kućici restorana Bischof kušajte i odličnu Originalnu Osječku Knedlu!

19:00 - 00:00, ponuda obrtnika i obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava na štandovima u Ribarskoj ulici od glavnog trga do Zimske luke

19:00 - 00:00, ponuda fast - fooda i langošica uz dječji kutak s ringišpilom i dvorcem na napuhavanje na čistini uz Zimsku luku (kod Bijele lađe)

20:00 – 24:00, „IN DA SOFA“ Sakuntala park, glazbeno-ugostiteljski program u organizaciji agencije Adverta

21:00 - 22:00, koncert na glavnom trgu, Trg dr. Ante Starčevića

Program Osječkih Ljetnih Noći organizira Grad Osijek, Turistička zajednica Grada Osijeka i partnerski ugostitelji

Fotografije uz najavu Osječke ljetne noći: autor Ivica Benić; dio programa pod nazivom In Da Sofa u Sakuntala parku, u organizaciji Kreativne agencija Adverta