Radionice, promocije i predavanja

Ovdje doznajte koje će se radionice i predavanja za odrasle dogoditi u Osijeku. Doznajte informacije i o promocijama kulturnih i društvenih događanja, inicijativa, predstavljanjima knjiga i drugih publikacija koje će se uskoro dogoditi u gradu te njihovim lokacijama.

Klikom na mjesto događanja doznate više o programu.

 

LJETO U DOMU TEHNIKE (15. SEZONA)

26.06.-01.09., u vremenu od 26. lipnja 2017. do 1. rujna 2017. pozivaju se učenici osnovnih škola Grada Osijeka da se uključe u radionice tehničkih aktivnosti koje će biti organizirane za vrijeme ljetnih školskih praznika, u Domu tehnike u osječkoj Tvrđi, u okviru projekta "Ljeto u Domu tehnike". Organizatori su Zajednica tehničke kulture Grada Osijeka i Zajednica tehničke kulture Osječko-baranjske županije, suorganizatori su udruge tehničke kulture. Cilj programa je korisno korištenje slobodnog vremena u ljetnim mjesecima. Programi su osmišljeni tako da učenike upozna s osnovama nekih tehnika koje bi kasnije mogao samostalno usavršavati kroz programe Centru tehničke kulture ili udruga tehničke kulture. Programi se odvijaju pet dana u tjednu, od ponedjeljka do petka, u vremenu od 9,00 do 12,00 sati. Cijena: Uplata za jedan program (petodnevni) 60,00 kuna, jednodnevni 15,00 kuna. Prijave u tajništvu Doma tehnike, do popunjena skupina, Trg J. Križanića 1, svaki dan od 8:00 - 14:00. Telefon: 212-677 ili e-mail: dom-tehnike@tehnika-osijek.hr. Dodatne informacije o radionicama i popunjenosti termina, potražite na web stranici Zajednice tehničke kulture grada Osijeka.

 

GRADSKA I SVEUČILIŠNA KNJIŽNICA POSUDBENI ODJEL ZA ODRASLE

01.-31.07., programe prema rasporedu pregledajte ovdje

 

44. KIPARSKA KOLONIJA U ERNESTINOVU

29.07.-06.08., Ovogodišnja Kiparska kolonija u Ernestinovu održat će se od 29. srpnja do 6. kolovoza. Za više informacija o ovogodišnjoj ernestinovačkoj koloniji kliknite link na službene Facebook stranice organizatora.