Strukovni sajmovi, skupovi, kongresi

Ovdje doznajte više o specijaliziranim sajmovaima, stručnim skupovima, kongresima i sličnim društvenim, gospodarskim i znanstvenim događanjima koji predstoje u Osijeku.

Klikom na naziv događanja doznate više o programu.

 

24. OSJEČKI PROLJETNI SAJAM - 18. OBRTNIČKI SAJAM

03.-05.03., posjetite Proljetni sajam i Obrtnički sajam na sajamskom prostoru Pampas u Retfali, u Osijeku.

 

"INSPIRE ME", KONFERENCIJA

03.03., od 10 do 22 sata, Ekonomski fakultet u Osijeku (EFOS). Službena web stranica: Inspire Me Konferencija. Inspire Me predstavlja jedinstvenu konferenciju u kojoj uspješni pojedinci iz različitih područja sa sudionicima dijele svoje ideje, znanja te životna i poslovna iskustva. Glavni dio konferencije predviđen je za uspješne priče pojedinaca – poduzetnika, menadžera, sportaša, umjetnika…, koji će sa sudionicima podijeliti svoja poslovna i životna iskustva (ideje, znanje, uspone, padove, uspjeh). Paralelno sa glavnim dijelom programa održat će se i specijalizirane radionice za manje grupe. Neki od govornika su: Bruno Šimleša, Nikola Žinić, Manuela Šola, Branimir Brkljač, Mia Biberović, Jeronim Marić, Sandi Imerović, Ivor Bihar, Ivica Kruhek i brojni drugi… U sklopu konferencije kompanije: Nestle, P&G , Nescafe, Collegium, Mediatoolkit, Inchoo, Mono Software, Shoutem, Bamboo Lab, eCroatia, predstaviti će mogućnosti za zapošljavanje. Sudionike očekuje i bogat networking te dodatni sadržaji u vidu predstavljanja novih tehnologija. Nakon formalnog dijela konferencije na Ekonomskom fakultetu (10-18h), slijedi i neformalni dio izvan fakulteta (20-22h) namijenjen povezivanju i druženju sudionika i predavača. Od 22h počinje after party. Inspire Me konferencija će na jednom mjestu okupiti veliki broj studenata, poduzetnika, profesionalaca, i ostalih zainteresiranih koji će se kroz program upoznati s temama vezanim za razvoj karijere, poduzetništva, tehnologije, motivacije i uspjeha. Više informacija o ulaznicama: http://bit.ly/2ksZ86O Više informacija o konferenciji na web stranici: www.inspiremekonferencija.com  Organizatori konferencije u Osijeku su Start-Up Udruga, Ekonomski fakultet u Osijeku i poduzetnički portal eCroatia.info (www.ecroatia.info)

 

MARKET&NG: HOW TO MAKE MONEY ONLINE

09.-10.03., kongres se održava na Ekonomskom fakultetu u Osijeku. Organizator događaja je Studentska udruga „Bookmark“ u suradnji s Katedrom za marketing Ekonomskog fakulteta u Osijeku i Kreativnom agencijom Adverta.

 

MEET MAGENTO HRVATSKA

17.-18.03., u Hotelu Osijek, na konferenciji će se naći puno korisnih savjeta i informacija gdje će potencijalne klijente upoznati s prednostima web trgovine i eCommerca općenito. Više o konferenciji možete pronaći na ovom linku: http://hr.meet-magento.com/