Zabavna događanja

Ovdje doznajte koja vas zabavna događanja očekuju u gradu. Programi uključuju sadržaje namijenjene odraslima, obiteljima s djecom te drugim posjetiteljima, a odvijaju se na raznim prikladnim lokacijama.

 

PIVNICA FABRIQUE - OKTOBERFEST

09.-22.10., Oktoberfest u grill & beer pivnici Fabrique na Trgu Slobode u Gornjem gradu. Tijekom akcijskog razdoblja očekuje vas: Oktoberfest burger special i točeno pivo od 0.5 L za 10 KN, a tu su i zanimljiva "natjecanaj": 14.10. Natjecanje u ispijanju piva; 15.10. Natjecanje u jedenju ljutih papričica u suradnji sa "Slavonska Krv"; 22.10. Natjecanje u jedenju najvećeg burgera u gradu; Prijave za natjecanja u inbox organizatora, kao i dodatne informacije: Fabrique Osijek


VIKEND PRIRODNOG ŽIVLJENJA NA JANKOVCU (PARK PRIRODE PAPUK)

20.-22.10., Vikend prirodnog življenja" u organizaciji Organicos – centra prirodnog zdravlja i Instituta za sreću. Vikend prirodnog življenja održava se  u park šumi izletištu Jankovac - Park prirode Papuk, a sudionike očekuju brojne radionice i predavanja te potreban odmor i odmak od svakodnevnice. Vikend je inicijativa Organicos – centra prirodnog zdravlja i Instituta za sreću, a održati će se od 20. do 22.10.2017. na Jankovcu, jednoj od najljepših gorskih dolina smještenoj na sjevernim obroncima Papuka na visini od 475 m. Zbog izuzetnih prirodnih ljepota, Jankovac je 1955. godine proglašen zaštićenom park-šumom. Informacije: agencija za organizaciju dogđaja Adverta, Osijek. Za više informacija o Vikendu prirodnog življenja kontaktirati nas možete na e-mail: greenorganicos@gmail.com, na kontakt broj 099/193-4364, Silvija ili osobnim dolaskom u Organicos – centar prirodnog zdravlja koji se nalazi u Kapucinskoj ulici, br. 44 u Osijeku. Stranica događaja na Facebooku: Vikend prirodnog življenja

 

HALLOBEER PARTY 2VA

31.10., Halloween party od 20 sati, pivnica Runda. Čovjek zvani Dado i Gargamel zvan Edo spremaju vam HalloBeer 2va! Očekujte gužvu, prijateljstvo, lokanje, glazbenu muziku, mamurlook i odlično osječko, slavonsko, hrvatsko i strano craft pivo!

 

PANNONIAN CHALLENGE 2018.

30.05.-02.06., svake godine krajem proljeća ili početkom ljeta lijeva obala Drave, plaža i kupalište Copacabana poznato kao Kopika, na pet dana postaje mjestom održavanja najvećeg extremno-sportskog i glazbenog događanja u Hrvatskoj i jugoistočnoj Europi – Pannonian Challengea. Natjecanja se održavaju u kategorijama skate boardinga, BMX-a i inlinea, a glazbeni program je kombinacija rock i electro zvuka. Festival privlači velik broj turista, posebice mladih i onih koji se tako osjećaju iz cijele srednje i jugoistočne Europe.