Zabavni programi

Ovdje doznajte koji se posebni zabavni programi događaju u gradu. Događanja uključuju razne programe namjenjene odraslima i obiteljima s djecom, a odvijaju se na raznim prikladnim lokacijama.

 

OSJEČKO LJETO KULTURE

29.06.-12.07., najveća kulturna manifestacija u istočnoj Hrvatskoj, programi uključuju kazalište, glazbu, likovnu umjetnost, glazbu, film, nove medije, književnost, plesnu umjetnost... Lokacije na kojima se održava su otvoreni prostori u starom gradu Tvrđi te slični prostori u drugim dijelovima grada. U slučaju lošeg vremena programi se održavaju u matičnim kulturnim institucijama ili drugim prikladnim prostorima. Vrijeme održavanja programa: poslijepodnevni i večernji sati. Informacije na službenoj web stranici: http://ljetokulture.osijek.hr/

 

IN DA SOFA (PRVA OSJEČKA LJETNA NOĆ 2017.)

30.06., od 18 sati, Sakuntala park u Gornjem gradu. In da tatarata Sofa starta! U petak, 30. lipnja 2017. godine u Sakuntala parku u sklopu osječke ljetne noći održat će se prva u nizu bajkovito - erotsko - glazbeno - scenskih zabava sačinjenih od ljubavi, pozitive i plesa. Vrućinu gradskog asfalta lakše podnesite uživajući na Sofi, pijuckajući osvježavajuća alkoholna pića ili ako baš morate, bezalkoholna, plešući u ritmu koji će zadavati naš resident Kema (u zadnje vrijeme poznatiji kao majstor Tihomir), diskdžokej mr. Umbo i mr. Ivo Prodan - live sax experience. Trojac je to koji u ambijentalno uređenom prostoru garantira sate i sate vrhunskog plesa, kombinaciju svih butlift, pilates, fankšnl, joga i inih treninga poslije kojih dobijete mišiće kao Mitch iz Baywatcha (žene isto). Lajtmotiv prve Sofe je "noge gore" što možete čitati s naglaskom koji sami želite - ili ih dižete u zrak i chillajte ili ih zapalite pa neka gore na plesnom podiju. Vidimo se u petak! Vaša Kreativna agencija Adverta!

 

BISTRIGIN - PRVENSTVO PANONIJE U PICIGINU

01.07., od 14 do 20 sati, Bistrigin / Karašnicla Beach Party powered by greenRoom. Pozivamo Vas sve na Prvenstvo Panonije u piciginu "Bistrigin" koje će se održati u subotu, 1. srpnja u 15 sati na Bistrinačkoj plaži. Ova splitska igra često se igra na pješčanoj plaži u Bistrincima (Belišće) pa zašto ne bi turnir začinili s prvim beach partijem na dravskoj obali? Ovime ćemo najaviti i jubilarni 5. Vaterpolo u žitu koji nam dolazi u kolovozu. Prvenstvo Panonije u piciginu pratit će i Karašnicla Beach Party na kojem ćete moći uživati u mnogim beergastro delicijama od koje izdvajamo premijeru nove republičke delicije Karašnicle! Cijelu sportsko-hranidbenu priču zaokružit ćemo zvukom zelenih DJ majstora iz greenRooma! greenRoom stiže u Bistrince kako bi te zagrijao za ovo već užareno ljeto. Zelenila nikad dosta, a komarce ćemo otjerati dobrim beatom i čaganjem bez stajanja. Informacije o lokaciji: Bistrigin. Informacije o organizatoru: Karašička Republika.