Programi za djecu

Ovdje doznajte koji se posebni programi za djecu događaju u gradu. Događanja za djecu uključuju razne radionice, igraonice, festivalske programe, a odvijaju se na raznim prikladnim lokacijama.

Klikom na mjesto događanja doznajte više o programu.

 

GRADSKA I SVEUČILIŠNA KNJIŽNICA, DJEČJI ODJEL / IGRAONICA

01.01.-31.21., sve programe tijekom godine prema rasporedu pregledajte ovdje.

15.05., ČITAJ MI NA IGRALIŠTU, u 17 sati, obilježavanje Međunarodnog dana obitelji  pričanjem priča djeci na dječjem igralištu Vijenac I. Meštrovića (suradnja s Fakultetom za odgojne i obrazovne znanosti u Osijeku)

 

RADIONICE U CENTRU TEHNIČKE KULTURE OSIJEK ZA OSNOVNOŠKOLCE

do 6./2019., Programi radionica čine široku lepezu različitih tehničkih aktivnosti čime se omogućuje učenicima Grada Osijeka da mogu izabrati svoje područje interesa i zadovoljiti osobnu potrebu bavljenja tehnikom. Radionice su namijenjene zainteresiranim i darovitim učenicima koji se žele pripremati za natjecanje u predmetu Tehnička kultura u osnovnoj školi i učenike koji se žele u slobodno vrijeme hobistički baviti različitim tehničkim aktivnostima. Programi svih radionica izvode se kroz 70 sati, subotom, tijekom cijele nastavne godine. Više informacija: Zajednica tehničke kulture grada Osijeka.

 

ROBOCODE - RADIONICA ROBOTIKE ZA DJECU

11.05., od 15 do 19 sati, TC Portanova

 

MIŠO I GYMI U VELIKOJ GIMNASTIČKOJ AVANTURI

12.05., u 11 sati u TC Portanova, sportski interaktivni igrokaz za najmlađe u sklopu najave Dobro World Cup svjetskog gimnastičkog natjecanja

 

13. ZBOROVANJE SAVEZA IZVIĐAČA HRVATSKE U OSIJEKU

17.-19.05., povodom 100 godina pisane izviđačke povijesti Grada Osijeka, Izviđački klub Javor je izvršni organizator nacionalne aktivnost i biti će domaćin izviđačima iz cijele Hrvatske i susjednih zemalja. Redovno pratite objave na društvenim mrežama i budi dio ove povijesne izviđačke manifestacije u Gradu Osijeku, od petka u 17h do nedjelje u 15h

 

BOLNICA ZA MEDVJEDIĆE

25.05., od 16 do 19 sati u TC Portanova, ponesite svoje medvjediće i smanjite strah od liječnika

 

FIPO - FESTIVAL IZVIĐAČKIH PJESAMA

13.11.-01.12., u organiziaciji izviđačkog kluba Javor iz Osijeka