Sajam antikviteta i domaćih proizvoda uz turistički razgled grada (02.05.)

OBAVIJEST: ZBOG PANDEMIJE BOLESTI COVID19 (CORONAVIRUS DISEASE 2019) PREMA SLUŽBENOJ ODLUCI GRADA OSIJEKA OD 13. OŽUJKA 2020., OTKAZUJU SE ILI ZA DRUGI TERMIN ODGAĐAJU SVA JAVNA DOGAĐANJA PLANIRANA U OŽUJKU I TRAVNJU 2020.

 

Cijele godine, svake prve subote u mjesecu, pa tako i naredne 02. svibnja 2020., posjetite osječki stari grad Tvrđu i Trg Svetog Trojstva te na mnoštvu štandova pronađite poneku simpatičnu antiknu sitnicu savršenu kao poklon dragoj osobi ili se počastite kakvim lijepim komadom starinskog namještaja.

Radno vrijeme sajma je od 9 do 14 sati.

Na sajmu antikviteta uz starine možete pronaći i razne obrtničke proizvode i proizvode seoskih gospodarstava poput drvenih igračaka, sireve, dimljene mesne delicije, vino, zimnicu, džemove i druge domaće proizvode.

Zainteresirani za izlaganje antikviteta i proizvoda na sajmu, mogu se obratiti tvrtki Osječki Sajam d.o.o. na broj telefona 031 302 414, a više informacija potražite na www.os-sajam.hr.,

Turistički obilazak grada svake prve subote u mjesecu (02.05.)

U subotu 2. svibnja 2020. od 11 sati započet će redoviti besplatni turistički razgled grada uz okupljanje ispred Turističkog info-centra TZ Osijek u Tvrđi, na adresi Trg Svetog Trojstva 5.

Vodič na turi starim gradom bit će legendarni i visoko cijenjeni kolega vodič Vlado Pest ujedno predsjednik udruge turističkih vodiča "Udruga za poljepšanje grada Moj Osijek".

Najavu sljedeće besplatne ture gradom pogledajte na linku Zabavna događanja.

Prve subote u mjesecu, od 9 do 13 sati otvoren je i turistički info centar Tvrđa u kojem možete dobiti informacije o turističkoj ponudi grada i okolice.