Sajam antikviteta i domaćih proizvoda uz turistički razgled grada (06.06.)

OBAVIJEST: ZBOG PANDEMIJE BOLESTI COVID19 (CORONAVIRUS DISEASE 2019) PREMA SLUŽBENOJ ODLUCI GRADA OSIJEKA OD 13. OŽUJKA 2020., DO DALJNJEGA SE OTKAZUJU ILI ZA DRUGI TERMIN ODGAĐAJU SVA JAVNA DOGAĐANJA.

 

Cijele godine, svake prve subote u mjesecu, a u slučaju povoljnoe odluke Stožera Civilne zaštite možda već 06. lipnja 2020., posjetite osječki stari grad Tvrđu i Trg Svetog Trojstva te na mnoštvu štandova pronađite poneku simpatičnu antiknu sitnicu savršenu kao poklon dragoj osobi ili se počastite kakvim lijepim komadom starinskog namještaja.

Radno vrijeme sajma je od 9 do 14 sati.

Na sajmu antikviteta uz starine možete pronaći i razne obrtničke proizvode i proizvode seoskih gospodarstava poput drvenih igračaka, sireve, dimljene mesne delicije, vino, zimnicu, džemove i druge domaće proizvode.

Zainteresirani za izlaganje antikviteta i proizvoda na sajmu, mogu se obratiti tvrtki Osječki Sajam d.o.o. na broj telefona 031 302 414, a više informacija potražite na www.os-sajam.hr.,

Turistički obilazak grada svake prve subote u mjesecu (06.06.)

U subotu 6. lipnja 2020. od 11 sati započet će redoviti besplatni turistički razgled grada uz okupljanje ispred Turističkog info-centra TZ Osijek u Tvrđi, na adresi Trg Svetog Trojstva 5.

Najavu sljedeće besplatne ture gradom pogledajte na linku Zabavna događanja.

Prve subote u mjesecu, od 9 do 13 sati otvoren je i turistički info centar Tvrđa u kojem možete dobiti informacije o turističkoj ponudi grada i okolice.