SUPER AKCIJA: Krstarite Dunavom uz dodatne pogodnosti! (2019.)

Ukoliko ste odlučili krenuti na uzbudljivo i nezaboravno putovanje cruiserom, sigurni smo da će vas zanimati sve o Akciji koju je za vas osmislila Turistička zajednica grada Osijeka u suradnji s organizatorom vašeg putovanja, domaćom turističkom agencijom Arriva Travel, ranije poznatom pod imenom Panturist.

Doznajte više o ponudi krstarenja Dunavom tijekom 2019.

U ovoj Akciji, vaša karta odnosno Ugovor o putovanju, postaje Vaučerom i vrijedi više jer vam donosi brojne pogodnosti!

Zato se nadamo da ćete nas posjetiti dan ili dva prije isplovljavanja cruisera ili se pak u Osijeku i okolici zadržati po završetku putovanja i iskrcavanja s broda te kod naših partnera na najbolji mogući način iskoristiti vaš Vaučer.

Želimo vam ugodno putovanje lijepim plavim Dunavom i još više lijepih trenutaka u našem Gradu na Dravi!

Tko može koristiti Akciju i ostvariti pogodnosti?

Akcija vrijedi za putnike s riječnih putničkih brodova – cruisera na krstarenjima Dravom i Dunavom za putovanja koja započinju ili završavaju u Osijeku u organizaciji turističke agencije Arriva Travel iz Osijeka.

Koje pogodnosti uključuje Akcija?

Akcija omogućuje pogodnosti putnicima na način da Vaučer (Ugovor o putovanju, sklopljen s agencijom Arriva Travel) predoče u partnerskim subjektima poput smještajnih objekata, vinoteka, pivnica, restorana, za sportska događanja, kod kulturnih institucija poput muzeja te drugih partnerskih ponuđača usluga.

Pogodnosti najčešće uključuju razne oblike popusta na usluge.

Besplatan turistički razgled grada

Svi putnici dan prije isplovljavanja iz Osijeka i na dan uplovljavanja u Osijek, imaju mogućnost upoznati Grad na Dravi u pratnji licenciranog turističkog vodiča. Početak ture gradom je u 16 sati, ispred ureda Turističke zajednice grada Osijeka, na adresi Županijska ulica 2 (Gornji grad, nalijevo od Osječke katedrale).

Dan prije dolaska na turu molimo vas da izvršite rezervaciju u agenciji Arriva Travel kod vašeg turističkog agenta.

Razgled grada je na Hrvatskom jeziku, ali ukoliko je potrebno vodiči će vam sve zanimljivosti o našem gradu predstaviti i na Engleskom jeziku. Lagana šetnja, u trajanju oko sat i pol, začinjena brojnim zanimljivim povijesnim crticama omogućit će vam da zaista upoznate naš grad!

Raspored besplatnih turističkih razgleda za goste s cruisera prema raspisanim turama (prema uplovljavanju brodova u Osijek odnosno isplovljavanjima iz Osijeka):

 • 01.-06.06. Beč (Austrija) - Bratislava - Budimpešta - Osijek, TURA U OSIJEKU: 06.06., od 16 sati
 • 06.-10.06. Osijek - Novi Sad - Beograd - Željezna vrata - Vidin (Bugarska), TURA U OSIJEKU: 05.06., od 16 sati
 • 12.-16.06. Vidin (Bugarska) - Željezna vrata - Beograd - Novi Sad - Osijek, TURA U OSIJEKU: 16.06., od 16 sati
 • 16.-21.06. Osijek - Budimpešta - Bratislava - Beč (Austrija), TURA U OSIJEKU: 15.06., od 16 sati
 • 02.-06.07. Vidin (Bugarska) - Željezna vrata - Beograd - Novi Sad - Osijek, TURA U OSIJEKU: 06.07., od 16 sati
 • 06.-11.07. Osijek - Budimpešta - Bratislava - Beč (Austrija), TURA U OSIJEKU: 05.07., od 16 sati
 • 22.-26.07. Vidin (Bugarska) - Željezna vrata - Beograd - Novi Sad - Osijek, TURA U OSIJEKU: 26.07., od 16 sati
 • 26.-31.07. Osijek - Budimpešta - Bratislava - Beč (Austrija), TURA U OSIJEKU: 25.07., od 16 sati
 • 30.10.-04.11. Vukovar - Novi Sad - Đerdapska klisura - Turnu Severin - Beograd - Vukovar, TURA U OSIJEKU: 30.10., od 11 sati i transfer do Vukovara turističkim autobusom agencije Arriva Travel

Trajanje Akcije (2019.)

Akcija traje tijekom plovidbene sezone 2019. godine, prema rasporedu turističke agencije Arriva Travel.

Preporuka prije dolaska u Osijek

Pozivajući se na Vaučer (Ugovor o putovanju, sklopljen s agencijom Arriva Travel) dobro je unaprijed izvršiti rezervaciju kako biste bili sigurni u najvišu kvalitetu usluge kod partnera ove Akcije, poput hotela, pansiona, apartmana, hostela ili restorana.

Popis partnera Akcije s istaknutim popustima na usluge

Park prirode Kopački rit - 20% popusta na vožnju brodom. Potrebna je prethodna najava uz napomenu da ćete koristiti popust na osnovu Ugovora o putovanju cruiserom iz ove Akcije. Rezervaciju izvršite telefonom s datumom, terminom dolaska i brojem putnika, uz napomenu jezika na kojem biste htjeli turistički obilazak (Hrvatski, Engleski, Njemački, Mađarski).

 

Hotel Osijek ****- 20% popusta na uslugu noćenja s doručkom. Prije dolaska potrebno je izvršiti rezervaciju uz napomenu da ćete koristiti popust na osnovu Ugovora o putovanju cruiserom iz ove Akcije.

 

Hotel Central **- 20% popusta na uslugu noćenja s doručkom u dvokrevetnoj sobi (za cijelu sobu) i na uslugu noćenja s doručkom u jednokrevetnoj sobi (po osobi). Prije dolaska potrebno je izvršiti rezervaciju uz napomenu da ćete koristiti popust na osnovu Ugovora o putovanju cruiserom iz ove Akcije.

 

Hostel Tufna - 20% popusta na uslugu noćenja. Prije dolaska potrebno je izvršiti rezervaciju uz napomenu da ćete koristiti popust na osnovu Ugovora o putovanju cruiserom iz ove Akcije.

 

Hostel Wanderlust i Soba Ganopa - 20% popusta na uslugu noćenja. Prije dolaska potrebno je izvršiti rezervaciju uz napomenu da ćete koristiti popust na osnovu Ugovora o putovanju cruiserom iz ove Akcije.

 

Sobe Lišnić - 20% popusta na uslugu noćenja s doručkom. Prije dolaska potrebno je izvršiti rezervaciju uz napomenu da ćete koristiti popust na osnovu Ugovora o putovanju cruiserom iz ove Akcije.

 

Apartman Butterfly - 20% popusta na uslugu noćenja. Prije dolaska potrebno je izvršiti rezervaciju uz napomenu da ćete koristiti popust na osnovu Ugovora o putovanju cruiserom iz ove Akcije.

 

Apartman Konzul - 20% popusta na uslugu noćenja s doručkom. Prije dolaska potrebno je izvršiti rezervaciju uz napomenu da ćete koristiti popust na osnovu Ugovora o putovanju cruiserom iz ove Akcije.

 

Apartman Osijek – Sjenjak - 20% popusta na uslugu noćenja. Prije dolaska potrebno je izvršiti rezervaciju uz napomenu da ćete koristiti popust na osnovu Ugovora o putovanju cruiserom iz ove Akcije.

 

Apartman Osijek – Tvrđa - 20% popusta na uslugu noćenja. Prije dolaska potrebno je izvršiti rezervaciju uz napomenu da ćete koristiti popust na osnovu Ugovora o putovanju cruiserom iz ove Akcije.

 

Apartman Vbk - 20% popusta na uslugu noćenja. Prije dolaska potrebno je izvršiti rezervaciju uz napomenu da ćete koristiti popust na osnovu Ugovora o putovanju cruiserom iz ove Akcije.

 

Apartmani Red Blue - 20% popusta na uslugu noćenja. Prije dolaska potrebno je izvršiti rezervaciju uz napomenu da ćete koristiti popust na osnovu Ugovora o putovanju cruiserom iz ove Akcije.

 

Seasons apartmani - 20% popusta na uslugu noćenja i wellness usluge. Prije dolaska potrebno je izvršiti rezervaciju uz napomenu da ćete koristiti popust na osnovu Ugovora o putovanju cruiserom iz ove Akcije.

 

Vinita, vinoteka i vinski bar - 10% popusta na kupovinu vina uz napomenu da koristite popust na osnovu Ugovora o putovanju cruiserom iz ove Akcije.

 

Galija, brod-restoran - 10% popusta na restoransku narudžbu uz napomenu da koristite popust na osnovu Ugovora o putovanju cruiserom iz ove Akcije.

 • Adresa: Gornjodravska obala - pristanište riječnih cruisera na Dravi (Gornji grad)
 • Telefon: 00385 (0)31 283 500  
 • E-mail: info@kubo.hr
 • Web: www.galija.co

 

Restoran Karaka - 10% popusta na restoransku narudžbu uz napomenu da koristite popust na osnovu Ugovora o putovanju cruiserom iz ove Akcije.

 • Adresa: Ulica kneza Trpimira 16 (Novi grad - Sjenjak)
 • Telefon: 00385 (0)31 203 400  
 • E-mail: info@kubo.hr
 • Web: www.karaka.co

 

Rikša tour Osijek - 20% popusta na uslugu razgleda grada rikšom u trajanju 60 minuta ili 10% popusta na uslugu razgleda grada u trajanju 30 minuta uz napomenu da ćete koristiti popust na osnovu Ugovora o putovanju cruiserom iz ove Akcije.