Radionice, promocije i predavanja

Ovdje doznajte koje će se radionice i predavanja za odrasle dogoditi u Osijeku. Doznajte informacije i o promocijama kulturnih i društvenih događanja, inicijativa, predstavljanjima knjiga i drugih publikacija koje će se uskoro dogoditi u gradu te njihovim lokacijama.

Klikom na mjesto događanja doznate više o programu.

 

PREDAVANJA U GRADSKOJ I SVEUČILIŠNOJ KNJIŽNICI - GISKO

01.01.-31.12., ovdje pregledajte predavanja u organizaciji GISKO-a tijekom 2018. godine

 

RADIONICE U GRADSKOJ I SVEUČILIŠNOJ KNJIŽNICI - GISKO

01.01.-31.12., ovdje pregledajte radionice u organizaciji GISKO-a tijekom 2018. godine

 

PREDAVANJA, TEČAJEVI I RADIONICE U UDRUZI "NOVA AKROPOLA", OSIJEK

01.01.-31.12., ovdje pregledajte programe u organizaciji osječke podružnice udruge Nova Akropola.

 

PREDAVANJA, TEČAJEVI I RADIONICE U HRVATSKOJ GOSPODARSKOJ KOMORI - ŽUPANIJSKOJ KOMORI OSIJEK

01.01.-31.12., ovdje pregledajte programe u organizaciji HGK ŽK Osijek

 

THINKING WEEK, IZVIĐAČI/SKAUTI

17.-23.02., radionice za djecu u organizaciji Izviđačkog kluba Javor. Thinking week održava se u čast Sir Roberta Badden Powella, osnivača skautskog pokreta. Godina 1907. smatra se godinom utemeljenja skautskog (izviđačkog) pokreta jer je 1. kolovoza 1907. godine Baden-Powell organizirao kamp za 20-ak dječaka na otočiću Brownsea u Engleskoj, te je potaknut njihovim oduševljenjem napisao knjigu Scouting for Boys (Izviđaštvo za dječake). Više informacija na Facebook stranici događaja.

 

RADIONICA: POTENCIJALI RAZVOJA ZDRAVSTVENOG TURIZMA U OSJEČKO-BARANJSKOJ ŽUPANIJI

22.02., od 12 sati u HGK Osijeku. Županijska komora Osijek u suradnji s Turističkom zajednicom grada Osijeka i Ekonomskim fakultetom u Osijeku organizirat će 22. veljače, u 12 sati radionicu Potencijali razvoja zdravstvenog turizma u Osječko-baranjskoj županiji. Radionica će se održati u Županijskoj komori Osijek, na adresi Europske avenije 13. Osim potencijala i programa za razvoj zdravstvenog turizma, na radionici će biti predstavljen i rad Zajednice zdravstvenog turizma Hrvatske gospodarske komore, o čemu će govoriti Marcel Medak, predsjednik Zajednice. Radionica je namijenjena subjektima koji pružaju zdravstvene usluge, turističkim djelatnicima u javnom sektoru, turističkim agencijama, pružateljima usluga smještaja, ugostiteljima i svima onima koji žele obogatiti svoju turističku ponudu. Radionica je besplatna, a sudjelovanje je potrebno prijaviti putem online prijave koja se nalazi na ovome linku. Rok prijave je 21. veljače.

 

MALA ŠKOLA SIROVE HRANE

17.03., od 10 sati u Hotelu Waldinger. Dodatne informacije kod organizatora Zelenarium.

 

WINE OS, FESTIVAL VINA DELICIJA I UGODNOG ŽIVLJENJA

07.-08.12., na ovome vinskom sajmu veliki broj vodećih proizvođača vina i delicija iz svih regija Hrvatske i susjednih zemalja svim posjetiteljima pruža priliku da se upuste u otkrivanje novih eno-gastro doživljaja. Na festivalu će se prezentirati i kušati vina, razne delicije, održati seminari i edukativne radionice za poslovne ljude, trgovce, sommeliere, ugostitelje, novinare i sve ljubitelje vina i gastronomije. Više informacija na Facebook stranici: WineOS, na službenoj stranici festivala www.wineos.biz te u vinoteci Vinita.