Apartmani i sobe

Ukoliko ste u potrazi za najmom kuće ili stana ili trebate sobu u kojoj biste kratko vrijeme noćili pregledajte ponudu apartmana i soba. Zanimljivo je napomenuti da iako su pojedini objekti registrirani kao „sobe“ zapravo se radi o sobama s kupaonicom. Također, mnogi nude razinu usluge kakvu biste dobili u pansionu ili prenoćištu.

Tijekom cijele godine osječki smještajni objekti pripremaju bogate „Osječke pakete“. Na jednom mjestu upoznajte njihovu ponudu, izvršite rezervaciju, a zatim provedite uzbudljiv tjedan ili opuštajući vikend u Osijeku i njegovoj podunavskoj okolici.

Naslovna fotografija: Apartmani i sobe Centrum

Popis apartmana i soba po lokaciji:

 

Sobe Gostinjska kuća Maksimilian, Tvrđa

Gostinjska kuća Maksimilian nalazi se u baroknoj staroj gradskoj jezgri Tvrđi, nadomak romantičnom Trgu Svetog Trojstva i u blizini galerija, muzeja, rektorata Sveučilišta te velikog broja caffe barova i pubova. Objekt raspolaže s 19 kreveta. U ponudi je i doručak te slobodno korištenje kuhinje. Za bicikliste u prolasku Osijekom tu je i radionica za popravak bicikala te mjesto za odmor s kupaonicom i toaletom. Moguć je i najam bicikala, kao i kombija za kraće izlete u gradsku okolicu. Zanimljivo je da je Maksimilian u 2014. godini poznati portal Trip Advisor proglasio najboljim u kontinentalnoj Hrvatskoj. Više o priznanju doznate ovdje.

Kontakt
Adresa: Franjevačka ulica 12
Web: www.maksimilian.hr
E-mail: info@maksimilian.hr
Tel: 031/ 497 567

 

Sobe Merlon, Tvrđa

Smještaj Merlon nalazi se u osječkom starom gradu zvanom Tvrđa, nadomak Trgu Svetog Trojstva u sklopu popularne Pivnice Merlon. Zanimljivo je da riječ „merlon“ označava „prsobran“, odnosno posebno čvrstu ogradu utvrde (tvrđe) koja vojnike na promatračnici štiti od napadača. U ovoj lijepoj baroknoj zgradi nalazi se 10 moderno opremljenih spavaćih soba s kupaonicama, ukupnog kapaciteta 21 kreveta. Gostima je na raspolaganju i pivnički restoran. U blizini se nalazi stajalište tramvaja kojim ćete brzo doći do centra u Gornji grad ili na suprotnu stranu u Donji grad.

Kontakt
Adresa: Ulica Franje Markovića 3
Web: www.merlon.hr
Facebook: Pivnica Merlon
E-mail: pivnica.merlon@gmail.com
Tel: 031 283 240

 

Sobe za iznajmljivanje "Ana", Tvrđa

Sobe Ana nalazi se u starom gradu Tvrđi, u blizini Trga Svetog Trojstva, blizu kultnog noćnog kluba Tufna. U ponudi je 5 soba s ukupno 7 kreveta. Dio soba je opremljen vlastitom kupaonicom dok dio koristi zajednički tuš i wc.

Kontakt
Adresa: Franje Kuhača 8a
Web: www.guesthouse-ana.com
Facebook: Sobe za iznajmljivanje "Ana"
E-mail: tcvitanusic@hotmail.com
Mob: 095/ 549 8870; 095/ 547 9888

 

Apartmani Cesarica, Tvrđa

Apartmani Cesarica nalaze se u kući moderne arhitekture 30-ih godina 20. stoljeća, a raspolažu s dva komforna trosobna stana „Ruža“ i „Magnolija“, površine 120m2 s balkonom i terasom. Dvorište je puno zelenila i cvijeća. Ispred apartmana se nalazi ulično parkiralište, a dostupne su i dvije garaže. U blizini se nalazi poslovni centar Eurodom s velikom podzemnom garažom. Objekt se nalazi u blizini većine osječkih fakulteta, zelene tržnice, Doma zdravlja, autobusnog i tramvajskog stajališta, parkova, osječke Tvrđe i promenade.

Kontakt
Adresa: Dobriše Cesarića 10
Web: www.apartmani-cesarica.com
E-mail: cesarica.osijek.hr@gmail.com   
Tel: 091/ 3001 230

 

Apartman „Cesarić“, Tvrđa

Ukupno 5 apartmana iz grupacije „Apartmani Esseker“ pod nazivima Zajc, Novi Grad, Divald, Gubec i Cesarić pronaći ćete na pogodnim lokacijama u Donjem gradu, Tvrđi i Novom gradu, u blizini stajališta javnog prijevoza i nadomak starom gradu, sveučilišnom campusu i Kliničkom bolničkom centru. Apartmani su kapaciteta 3 do 6 osoba, opremljeni klimatizacijom i bežičnim internetom.

Kontakt
Adresa: Ulica Dobriše Cesarića 15
Web: www.esseker-apartmani.com
Facebook: Essekerapartmani
E-mail: cesaric@esseker-apartmani.com  
Mob: 097/ 90 04 884, 091/ 20 82 333

 

Apartmani Osijek, Tvrđa i Novi grad (Sjenjak)

Apartmani Osijek u ponudi imaju apartmane na dvije lokacije u gradu, u blizini starog grada Tvrđe i u stambenom naselju Sjenjak. Kapacitet smještaja 6 kreveta. Obje lokacije su dostupne javnim gradskim prijevozom.

Kontakt
Adresa: Apartman Sjenjak, Sjenjak 69; Apartman Tvrđa, Istarska 18b
Web: www.apartman-osijek.hr
E-mail: info@apartman-osijek.hr
Tel: 031/ 200 400

 

Apartman „Sretni dimnjačar“, Tvrđa (Vijenac Ivana Meštrovića)

Apartman Sretni dimnjačar nalazi se nadomak starom gradu Tvrđi. U blizini se nalazi nekoliko fakulteta.

Kontakt
Adresa: Vijenac Ivana Meštrovića 74
Mob: 091/ 220 6645

 

Apartmani i sobe Centrum, Gornji grad

Smještaj Apartmani i Sobe „Centrum“ nudi vam moderno uređene i bogato opremljene apartmane i sobe na dvije lokacije u samom centru grada. Ukupnog kapaciteta 50 kreveta, Centrum je savršen odabir za vaš vikend odmor ili poslovni posjet Osijeku. Obje lokacije nalaze se na tek 5 minuta hoda do glavnog trga, katedrale, kazališta, javnih institucija i promenade uz rijeku Dravu. Iako registriran kao apartmani i sobe, zbog lokacije u zasebnoj zgradi s recepcijom, samouslužnom praonicom rublja te posebnom pažnjom uređenim sobama, smještaj Centrum u Ružinoj ulici 14 podsjetit će vas na hotelski smještaj. U dvorištu je osiguran veliki parking za osobne automobile. Ispred zgrade nalazi se autobusno ugibalište za turističke autobuse, a parkiralište za autobus osigurano je u blizini. 

Kontakt
Adresa: Ružina ulica 14 / Kapucinska ulica 25
Web: www.apartmani-osijek.com.hr
E-mail: info@apartmani-osijek.com.hr
Mob: 099 6000 009

 

Apartman Butterfly, Gornji grad

Smještaj Butterfly nalazi se tek 5 minuta laganog hoda do glavnog gradskog trga i znamenitosti u Gornjem gradu te dvadesetak minuta laganog hoda ili 5 minuta tramvajem do osječkog starog grada Tvrđe. Službenog kapaciteta 2 kreveta uz korištenje pomoćnog ležaja u ovom lijepo uređenom apartmanu može se ugodno smjestiti 4 osobe. Objekt je opremljen kuhinjom, klima uređajem, televizorom te Wi-Fi internetom. U dvorištu zgrade omogućeno je besplatno parkiranje osobnim automobilima.

Kontakt
Adresa: Ružina ulica 20
Facebook: Butterfly apartments
E-mail: glavaster@gmail.com
Mob: 098 964 80 98, 099 670 90 36

 

Apartmani Red Blue, Gornji grad

Moderni dizajn apartmani "Red Blue" nalaze se u samom centru Osijeka nedaleko glavnog trga. U blizini je i šetalište uz Dravu, popularna Promenada te park Zrinjevac s istoimenom sportskom dvoranom. Do autobusnog i željezničkog kolodvora potrebno je 10 do 15 minuta laganog hoda. Objekt raspolaže s 2 kreveta, potpuno opremljenom kuhinjom i besplatnim wi-fi internetom. Gosti mogu rezervirati i turistički obilazak grada s licenciranim vodičem.

Kontakt
Adresa: Ružina ulica 23
Facebook: Apartmani Red Blue
E-mail: igor.majdis@gmail.com
Mob: 098 579 671

 

Apartman Attic, Gornji grad

Apartman Attic nalazi se nadomak parku Zrinjevac, u blizini željezničkog te autobusnog kolodvora, 10 minuta do glavnog trga.

Kontakt
Adresa: Ulica Adama Reisnera 59a
E-mail: tihana.tita@gmail.com
Mob: 091/ 522 70 52

 

Apartman Konzul, Gornji grad

Apartman Konzul nalazi se u centru grada, udaljen oko 5 minuta hoda do glavnog trga i nadomak Europske avenije poznate po secesijskim gradskim palačama. Kapacitet smještaja 4 kreveta.

Kontakt
Adresa: Ulica Dragutina Neumana 2a
Web:  www.apartment-konzul.com
E-mail: apartment.konzul@gmail.com
Mob: 099/ 686 56 46; 099/ 686 56 46

 

Apartmani Poštić, Gornji grad

Apartmani Poštić nude četiri apartmana u blizini željezničkog i autobusnog kolodvora, a do glavnog trga su udaljeni tek 10 minuta pješice ili tramvajem. Kapacitet 7 kreveta.

Kontakt
Adresa: Kardinala Alojzija Stepinca 38a
Web: www.os-apartmani.hr
E-mail: postic@os-apartmani.hr
Mob: 098/ 373 895

 

Apartman Lino, Gornji grad

Apartman Lino nalazi se nadomak glavnom trgu, u blizini korza.

Kontakt
Adresa: Vrt Jagode Truhelke 1
Facebook: Apartman Lino Osijek
E-mail: applino@outlook.com
Mob: 091/ 894 88 17

 

Apartman Promenada, Gornji grad

Apartman Promenada nalazi se nadomak glavnom trgu i šetnici uz rijeku Dravu, popularnu Promenadu. Namijenjen je za do 4 osobe, kapaciteta 4 kreveta.

Kontakt
Adresa: Ribarska ulica 1
Web: www.apartman-promenada.com.hr
E-mail: ap.promenada@net.hr
Tel./Mob: 031/ 212 619; 098/ 373 140; 098/ 684 342

 

Apartmani Rustika, Gornji grad

Apartmani Rustika idealni su za goste koji dolaze u grad zbog poslovnih ili privatnih obveza, kat iznad popularnog istoimenog restorana. Četiri apartmana nalaze se svega 300 m od Trga Ante Starčevića, središnjeg gradskog trg i Katedrale. Kapacitet 9 kreveta.

Kontakt
Adresa: Ulica Pavla Pejačevića 32
Web: www.rustika.hr/smjestaj/
E-mail: rustika.osijek@gmail.com
Tel: 031/ 369 400

 

Apartmani i sobe "Crni Biser", Gornji grad

Crni Biser d.o.o. za turizam i usluge nudi uslugu iznajmljivanja apartmana i soba u samom središtu grada. Kućni ljubimci su dobrodošli.

Kontakt
Adrese: Županijska ulica 6; Ulica Hrvatske Republike 17
Web: www.crni-biser.hr
E-mail: crnibiseros@gmail.com
Mob: 091/ 156 17 71

 

Apartmani i Sobe Bilandžić, Gornji grad

Apartmani i sobe Bilandžić nalaze se u blizini autobusnog i željezničkog kolodvora, od glavnog trga udaljeni 10 minuta hoda ili tramvajem. Kapacitet 7 kreveta.

Kontakt
Adresa: Ulica Stjepana Radića 32
Web: www.st-patricks-pub.hr/apartmani-bilandzic/
E-mail: regecommerce@vip.hr
Mob: 091/ 201 80 70

 

Apartman Viktor, Gornji grad

Apartman Viktor nalazi se nadomak željezničkom te u blizini autobusnog kolodvora, desetak minuta hoda do glavnog trga, uz tramvajsku liniju br. 2.

Kontakt
Adresa: Ulica Ivana Gundulića 36
Web: www.st-patricks-pub.hr/apartmani-bilandzic/
E-mail: regecommerce@vip.hr
Mob: 091/ 201 80 70

 

Apartmani Klanac, Gornji grad

Apartmani Klanac nalaze se na 5 minuta hoda do glavnog trga i u blizini šetnice uz rijeku Dravu, Promenade. Kapacitet smještaja je 10 kreveta uz mogućnost postavljanja pomoćnih ležajeva.

Kontakt
Adresa: Ulica Josipa Jurja Strossmayera 44
E-mail: apartmani.klanac@gmail.com
Tel: 031/ 283 208
Mob: 091/ 902 55 14; 091/ 569 37 06; 091/ 729 82 05

 

Apartmani Drama, Gornji grad

Apartmani Drama imaju kapacitet od 6 kreveta u jednom te 2 kreveta u drugom apartmanu. Nalaze se u centru grada.

Kontakt
Adresa: Ulica Svete Ane 87
Facebook: Apartman Drama
E-mail: mandamadjaric@gmail.com
Tel: 031/372 766
Mob: 095/3725 053

 

Apartmani Košević, Gornji grad

Apartmani se nalaze u urbanoj vili smještenoj u Strossmayerovoj ulici u samom centru grada Osijeka.

Sastoje se od dva vrhunski uređena apartmana od kojih jedan kapaciteta 2+1, a drugi kapaciteta 3+1 osoba. Apartmani su opremljeni s klima uređajima, satelitskom televizijom, besplatnim bežičnim internetom – WiFi, glazbenim uređajem, besplatnim parkingom u privatnom prostoru.

Kontakt
Adresa: Ulica J. J. Strossmayera 53
Web: www.apartmani-kosevic.hr
E-mail: apartmani.kosevic@gmail.com
Mob: 098/948 88 02

 

Apartman Buga, Gornji grad

Novo uređeni Apartman Buga (56m2) sadrži spavaću sobu - krevet 160x200cm, dnevnu sobu - krevet na razvlačenje 160x200cm, kuhinja je u potpunosti opremljena te sadrži keramičku ploču za kuhanje, hladnjak, mikrovalnu pećnicu, toster, kuhalo za vodu, kao sve suđe potrebno za pripremu  i konzumaciju jela. Apartman je opremljen kupaonicom s tuš kadom. U cijeni je redovito uključena upotreba toplih i hladnih napitaka te WiFi, a često će vas iznenaditi i poklon dobrodošlice! U blizini smještaja je glavni gradski trg (Trg. dr. Ante Starčevića) te Trg Slobode s trgovačkim centrom i trgovinama mješovite robe, obuće i odjeće poznatih svjetskih marki, T-Centar, teretana i wellness te veliko dječje igralište uz popularnu slastičarnicu s velikom terasom. U blizini se nalazi Osječka katedrala i Hrvatsko narodno kazalište, a stari grad Tvrđa udaljena je tek 15ak minuta hodom ili 5 minuta tramvajem.

Kontakt
Adresa: Trg Lava Mirskog 2
Tel.: 099/ 2559 202; 099/3106 944
E-mail: novela.bucanovic@gmail.com
Facebook: Apartman Buga

 

Sobe Vienna, Gornji grad

Sobe Vienna nalaze se u blizini željezničkog kolodvora te 10 minuta hoda udaljeni od glavnog trga. U blizini je tramvajska linija br. 2. Kapacitet smještaja je 26 kreveta.

Kontakt
Adresa: Ulica Stjepana Radića 26a
Web: www.vienna-smjestaj.com
E-mail: info@vienna-smjestaj.com
Tel: 031/ 214 026
Mob: 095/ 904 45 85

 

Sobe Widder, Gornji grad

Sobe Widder raspolažu s kapacitetom od 6 kreveta. Nalaze se nadomak glavnom trgu, 10 minuta hoda do željezničkog i autobusnog kolodvora.

Kontakt
Adresa: Županijska ulica 13b
Web: www.sobe-widder.com
Tel: 031/ 205 518
Mob: 095/ 8654 136

 

Sobe Lišnić, Gornji grad

Sobe Lišnić nalaze se nadomak glavnom trgu uz tramvajsku liniju br. 1. U blizini je i šetnica uz Dravu, Promenada te kon-katedrala Sv. Petra i Pavla. U sklopu smještaja je i caffe bar Marjan i billiard club. Kapacitet smještaja je 10 kreveta.

Kontakt
Adresa: Ulica J. J. Strossmayera 15
Web: www.sobe-lisnic.com
E-mail: lisnic.ivan1@gmail.com
Tel: 031/ 205 130
Mob: 091/ 561 35 11

 

Apartman „Grga“, Gornji grad

Apartman Grga nalazi se u Gornjem gradu, u mirnoj ulici s pješačkom zonom nadomak nekoliko fakulteta. U blizini se nalaze stajališta javnog prijevoza, autobusni i željeznički kolodvor.

Kontakt
Adresa: Sunčana ulica 18
E-mail: petarkilometar@gmail.com  
Mob: 098/ 475 879

 

Apartmani „Jasna“, Gornji grad

Apartmani Jasna nalaze se u središtu grada u Kapucinskoj ulici poznatoj kao „korzo“, na par koraka do promenade uz rijeku Dravu. U blizini su stajališta tramvaja na glavnom trgu.

Kontakt
Adresa: Kapucinska ulica 25 (Korzo)
Facebook: Apartmani Jasna
E-mail: jmadjura@hi.htnet.hr   
Mob: 098/ 897 848

 

Apartman „Moj Osijek“, Gornji grad

Apartman Moj Osijek nalazi se u središtu grada, nadomak Zimskoj luci i promenadi uz rijeku Dravu. U blizini je i stajalište tramvaja na glavnom trgu.

Kontakt
Adresa: Šamačka ulica 1
Facebook: Apartman Moj Osijek
E-mail: 031.moj.osijek@gmail.com
Mob: 091/ 512 34 34

 

Apartman „Tomi“, Gornji grad

Apartman Tomi nalazi se u središtu gornjeg grada, centar Osijeka, nadomak Filozofskom fakultetu, oko 5 minuta pješice udaljen od glavnog trga i promenade uz rijeku Dravu.

Kontakt
Adresa: Ulica Lorenza Jägera 8a
E-mail: apartmantomi@gmail.com
Mob: 091/ 155 71 84

 

Studio apartman „Down Town“, Gornji grad

Kontakt
Adresa: Županijska ulica 13/1
Mob: 091/ 201 80 21

 

Apartman NFM i NFM 3, Gornji grad

NFM Apartmani su vaš idealni smještaj u neposrednoj blizini središta Osijeka. Na raspolaganju vam je komforan dvosobni apartman s četiri zvjezdice koji uz dvije sobe sadrži kuhinju, kupaonicu i terasu. Sve prostorije su opremljene klimatizacijskim uređajima i wi-fi internetom. U dnevnoj i spavaćoj sobi nalazi se TV. U kuhinji je osiguran pribor za vlastitu pripremu hrane. Za sve kojima rekreacija čini neizostavni dio dana tu je i sprava za vježbanje. Stanovi su lako dostupni automobilom (gosti imaju i pristup besplatnom parkingu). Na samo pet minuta hoda nalaze se svi sadržaji u središtu grada: Trg Ante Starčevića, šetnica uz rijeku Dravu, autobusni i željeznički kolodvor, fakulteti, restorani, barovi, poslovnice brojnih tvrtki i poznati osječki parkovi.

Kontakt
Adresa NFM: Ulica Ivana Gundulića 36/a
Adresa NFM 3: Ulica Ivana Gundulića 30
E-mail: mariomarolin@gmail.com
Web: www.nfm-apartman.com
Mob: 091 566 1234

 

Riverview Apartment, Gornji grad

Apartman „Riverview“ kako mu samo ime govori, nalazi se uz rijeku Dravu s najljepšim pogledom u gradu, prema Zimskoj luci i dravskoj promenadi, omiljenoj šetnici koja posebno u ljetnim mjesecima pršti od živosti. U blizini se nalazi i Hotel Osijek pa je ovaj smještajni objekt prikladan i goste koji u hotelu imaju poslovne obveze. Apartman može primiti 4 osobe. Nalazi se u samom centru grada, u blizini glavnog trga i Osječke katedrale, povijesnog Kina Urania i gradske tržnice. Nedaleko je željeznički i autobusni kolodvor te stajališta gradskog tramvaja i autobusa, a šetnjom uz Dravu se vrlo brzo dolazi do starog grada Tvrđe, središta kulturnog i zabavnog, noćnog života grada.

Kontakt
Adresa: Šetalište kardinala Franje Šepera 8 (Zimska luka)
Mobitel: 098 373 444
E-mail: mary.mary.b@gmail.com

 

Apartmani i Sobe Zoe, Donji grad

Apartmani i Sobe Zoe idealno su mjesto za turiste i poslovne goste grada Osijeka. Moderno uređen objekt, smješten je 10 minuta hoda do Trga bana Josipa Jelačića i središta Donjeg grada u blizini donjogradske promenade i kliničke bolnice Osijek, a samo deset minuta udaljeni smo i od stare jezgre grada Osijeka – Tvrđe. U blizini objekta je linija gradskog autobusa. Kapacitet smještaja je 21 krevet.

Rezervacije
Adresa: Cvjetkova ulica 2
Web: www.zoe-osijek.hr
E-mail: ukras@os.t-com.hr

 

Apartman „Ana“, Donji grad

Apartman Ana nalazi se u glavnoj ulici u Donjem gradu nadomak tramvajskom stajalištu.

Rezervacije
Adresa: Ulica Matije Gupca 15
Mob: 099/ 22 33 221

 

Apartman „Gubec“, Donji grad

Ukupno 5 apartmana iz grupacije „Apartmani Esseker“ pod nazivima Zajc, Novi Grad, Divald, Gubec i Cesarić pronaći ćete na pogodnim lokacijama u Donjem gradu, Tvrđi i Novom gradu, u blizini stajališta javnog prijevoza i nadomak starom gradu, sveučilišnom campusu i Kliničkom bolničkom centru. Apartmani su kapaciteta 3 do 6 osoba, opremljeni klimatizacijom i bežičnim internetom.

Rezervacije
Adresa: Ulica Matije Gupca 15
Web: www.esseker-apartmani.com
Facebook: Essekerapartmani
E-mail: gubec@esseker-apartmani.com
Mob: 091/ 22 33 221, 097/ 90 04 884

 

Apartman „Divald“, Donji grad

Ukupno 5 apartmana iz grupacije „Apartmani Esseker“ pod nazivima Zajc, Novi Grad, Divald, Gubec i Cesarić pronaći ćete na pogodnim lokacijama u Donjem gradu, Tvrđi i Novom gradu, u blizini stajališta javnog prijevoza i nadomak starom gradu, sveučilišnom campusu i Kliničkom bolničkom centru. Apartmani su kapaciteta 3 do 6 osoba, opremljeni klimatizacijom i bežičnim internetom.

Rezervacije
Adresa: Ulica Martina Divalta 312
Web: www.esseker-apartmani.com
Facebook: Essekerapartmani
E-mail: divald@esseker-apartmani.com   
Mob: 091/ 16 16 100


Apartmani „Nikšić“, Donji grad

Rezervacije
Adresa: Ulica Martina Divalta 312
Mob: 091/ 897 18 58

 

Studio apartman „Tia“, Donji grad

Rezervacije
Adresa: Vukovarska cesta 75
E-mail: apartmani.dgo@gmail.com
Mob: 095 741 48 78, 095 863 17 93

 

Sobe Leonarda, Jug II

Sobe Leonarda nalaze se u južnom dijelu grada, naselje Jug II, u blizini južne gradske obilaznice. Kapacitet smještaja je 10 kreveta u lijepo i funkcionalno uređenim sobama. Moguće je rezervirati i uslugu doručka, ručka i večere u restoranu u sklopu smještajnog objeka. U blizini su stajališta gradskog autobusa i tramvaja.

Rezervacije
Adresa: Srijemska ulica 38b
Web: www.sobeleonarda.com
E-mail: sobeleonarda.osijek@gmail.com
Mob: 098/ 760 361; 098/ 189 95 31

 

Apartman Studio In, Jug II

Apartman Studio In nalazi se u naselju Jug II, u blizini južne gradske obilaznice.

Rezervacije
Adresa: Bračka ulica 144/II, stan 29
Mob: 098/ 986 70 07

 

Apartman Lega, Jug II

Lega apartman nalazi se na 2. katu zgrade u mirnoj četvrti Jug II, blizu izlaza na obilaznicu dostupnu iz smjera Vukovara, Vinkovaca i Đakova. Blizu su i dva trgovačka centra. Novouređeni i opremljeni dvosobni apartman za više osoba pružit će ugođaj vlastitoga doma. Opremljen je centralnim grijanjem. Uz zgradu je veliko besplatno parkiralište.

Rezervacije
Adresa: Trpanjska ulica 2/II
Facebook: Lega Apartman
Mob: 099/ 853 81 98

 

Sobe Fitea, Jug II

Sobe Fitea dio su pansiona Fitea kategoriziranog kao pansion-komfor (kategorija: hotel***). Objekt raspolaže s 21 krevetom. U sklopu pansiona-komfor je caffe bar i restoran Green. Gostima je osigurano parkiralište za automobile. U blizini objekta nalaze se stajališta gradskog autobusa i tramvaja.

Rezervacije
Adresa: Srijemska ulica 27
Web: www.fitea.hr
E-mail: fitea@fitea.hr
Tel: 031/ 508 508

 

Apartman Martina, Industrijska četvrt

Apartman i sobe Martina nalazi se u blizini u Industrijskoj četvrti, kvartu poznatom i pod nazivima „Bosutsko“ te „Mačkamama“ s dobrom cestovnom povezanošću s južnom gradskom obilaznicom iz smjera Vukovara i Vinkovaca. Uz objekt prolazi linija gradskog autobusa, a u blizini je i tramvajska linija br. 2.

Rezervacije
Adresa: Vinkovačka ulica 72a
Web: www.apartman-martina.hr
E-mail: apartmanmartina.os@gmail.com
Mob: 091/ 515 9563

 

Apartman Viktorija, Industrijska četvrt

Apartman Viktorija smješten je izvan gradske vreve i buke, udaljen oko 4 km od središta grada. Smješten je na katu obiteljske kuće na jednoj od glavnih prometnica prema središtu grada. Sastoji se od 3 spavaće sobe 4 ležaja uz mogućnost dodatnog ležaja, prostrane dnevne sobe i blagovaonice, kuhinje, kupaonice s kadom i tuš kadom te zasebnog WC-a. Apartman ima terasu s pogledom na prostrano zeleno dvorište, a gostima su na raspolaganju i parkirališna mjesta te zatvorena garaži.

Rezervacije
Adresa: Ulica Sv. Leopolda Bogdana Mandića 143
Web: www.apartman-viktorija.com.hr
E-mail: apartman.viktorija@gmail.com
Tel: 031/ 280 163
Mob: 099/ 511 64 31

 

Apartmani Dunav, Industrijska četvrt

Apartmani Dunav smješteni su u mirnom dijelu grada s obiteljskim kućama, nadomak Željezničkom i Autobusnom kolodvoru te u blizini tramvajskog stajališta kojim se do glavnog trga stiže za desetak minuta. Osigurano je parkiralište za osobni automobil.

Rezervacije
Adresa: Dunavska ulica 60
Web: www.apartmani-dunav.eu
E-mail: info@apartmani-dunav.eu; darko.tufekcic@gmail.com  
Mob: 091/ 564 22 99

 

Apartmani Una, Industrijska četvrt

Apartmani Una nalaze se u blizini južnog ulaza u grad iz smjera Vinkovaca. Kapacitet smještaja je 6 kreveta. U blizini se nalazi autobusni te željeznički kolodvor.

Rezervacije
Adresa: Ulica Sv. Josipa Radnika 37
E-mail: info@maksimilian.hr
Mob: 031/ 271 847

 

Apartmani „Pušić“, Industrijska četvrt

Apartmani Pušić nalaze se na uglu Kupske ulice i Vinkovačke ceste kojom se izravno stiže u centar grada iz smjera Vinkovaca ili s južne gradske obilaznice. U blizini je stajalište tramvaja te trgovački centri Interspar i Konzum kao i sportsko-rekreacijski centar na bajeru (umjetnom jezeru).

Rezervacije
Adresa: Kupska ulica 1
Mob: 098/921 47 15; 099/ 214 46 30

 

Apartmani Doris, Industrijska četvrt

Apartmani Doris smješteni su u mirnom dijelu grada, nadomak Željezničkom i Autobusnom kolodvoru te u blizini tramvajskog stajališta kojim se do glavnog trga u Gornjem gradu te do starog grada Tvrđe stiže za desetak minuta. Osigurano je parkiralište za osobni automobil.

Rezervacije
Adresa: Ulica Sv. Josipa Radnika 32
Web: www.apartmani-doris.com
E-mail: doris@apartmani-doris.com
Mob: 091/173 07 20

 

Sobe „Villa Gradski Vrt“, Novi grad (Gradski vrt)
Objekt se nalazi u gradskoj četvrti Novi grad, blizu naselja Sjenjak, u neposrednoj blizini stadiona NK Osijek „Gradski vrt“ te zatvorenih bazena. Kapacitet smještaja u pet soba je 10 kreveta. Gostima je na raspolaganju besplatan wi-fi Internet, parkiralište za automobil te usluga prijevoza od/do zračne luke. U blizini je stajalište tramvaja kojim se do središta grada stiže za petnaestak minuta, a do starog grada Tvrđe potrebno je desetak minuta hoda. Sobe raspolažu i dvorištem što Vilu Gradski Vrt čini još boljim odabirom za obiteljski odmor.

Rezervacije
Adresa: Delnička ulica 17
Facebook: Villa Gradski Vrt
E-mail: info@villagradskivrt.eu; tubindoo@hotmail.com
Tel: 031/ 575 406
Mob: 091/ 339 00 03

 

Sobe Natalija, Novi grad (Gradski vrt)

Privatni smještaj Natalija nalazi se u blizini južnog ulaza u grad iz smjera Vukovara u blizini najvećeg gradskog stambenog naselja Sjenjak. U neposrednoj blizini nalazi se stadion i sportska dvorana Gradski vrt, Gradski bazeni, nekoliko restorana i trgovačkih centara. Kapacitet smještaja je 16 kreveta. U blizini je i linija gradskog autobusa te tramvajsko stajalište.

Rezervacije
Adresa: Ulica Woodrowa Wilsona 69a
Web: www.sobenatalija.com.hr
E-mail: sobenatalija@gmail.com
Tel: 031/ 570 003
Mob: 098/ 502 783; 098/ 305 051

 

Apartmani „Zajc“ i „Novi Grad“, Novi grad

Ukupno 5 apartmana iz grupacije „Apartmani Esseker“ pod nazivima Zajc, Novi Grad, Divald, Gubec i Cesarić pronaći ćete na pogodnim lokacijama u Donjem gradu, Tvrđi i Novom gradu, u blizini stajališta javnog prijevoza i nadomak starom gradu, sveučilišnom campusu i Kliničkom bolničkom centru. Apartmani su kapaciteta 3 do 6 osoba, opremljeni klimatizacijom i bežičnim internetom.

Rezervacije
Adresa: Ulica Ivana Zajca 42
Web: www.esseker-apartmani.com
Facebook: Essekerapartmani
E-mail: zajc@esseker-apartmani.com;  novigrad@esseker-apartmani.com
Mob: 091/ 1616 100

 

Apartman „Katja“, Novi grad

Apartman Katja nalazi se u gradskoj četvrti Novi grad, nadomak sportskom centru Gradski Vrt s gradskim bazenima, sportskom dvoranom i nogometnim stadionom NK Osijek.

Rezervacije
Adresa: Pleternička ulica 18
E-mail: apartmankatja@gmail.com   
Mob: 091/ 178 31 53

 

Studio apartmani „Korosteljev“, Novi grad

Apartmani Korosteljev nalaze se u gradskoj četvrti Novi grad. Gostima su na raspolaganju tri apartmana u kojima se može smjestiti samac, par ili obitelj. Osigurano je parkiralište za osobi automobil, a gosti mogu koristiti i veliki vrt s ribnjakom.

Rezervacije
Adresa: Ljubljanska ulica 18
Web: www.studioapartmani-korosteljev.com.hr
Facebook: Studio apartmani Korosteljev
E-mail: studioapartmani.korosteljev@gmail.com
Mob: 098/ 223 780

 

Apartman „Vita“, Novi grad (Sjenjak)

Rezervacije
Adresa: Sjenjak 12
Mob: 091/ 163 27 59

 

Sobe Novi Grad, Novi Grad (Sjenjak)

Rezervacije
Adresa: Baranjska ulica 28
Mob: 098/ 900 02 10

 

Apartmani Anton, Retfala

Apartmani Anton nalaze se u zapadnom dijelu grada u gradskoj četvrti Retfala. Kapacitet smještaja je 9 kreveta. U blizini je prilaz južnoj gradskoj obilaznici te trgovački centar Portanova. Uz apartmane prolazi linija gradskog autobusa.

Rezervacije
Adresa: Kolodvorska ulica 133
Web: www.apartmani-anton-osijek.com
E-mail: info@apartmani-anton-osijek.com
Mob: 091/ 941 56 70, 091/ 224 40 14

 

Sobe Hotel Ritam, Retfala

Smještaj Ritam nalaze se u zapadnom dijelu grada u gradskoj četvrti Retfala. Kapacitet smještaja je 20 kreveta, a u ponudi je noćenje s doručkom. Uz besplatni wi-fi, smještaj nudi hotelski sef, usluge pranja i peglanja i uslugu prijevoza. U sklopu objekta nalazi se caffe bar, rekreacijska dvorana, te besplatna parkirna mjesta u dvorištu. Sobe Hotel Ritam nalaze se u relativnoj blizini južne gradske obilaznice. Do središta grada potrebno je oko 10 minuta autom, a u blizini je i stajalište gradskog autobusa.

Rezervacije
Adresa: Kozjačka ulica 76
Web: www.hotel-ritam.com
E-mail: hotel.ritam@gmail.com
Tel: 031/ 310 310

 

Kuća za odmor "Ruža", Retfala

Crni Biser d.o.o. za turizam i usluge nudi uslugu iznajmljivanja kuće za odmor "Ruža" u gradskoj četvrti Retfala, blizu velikog regionalnog trgovačkog centra Portanova. Kućni ljubimci su dobrodošli.

Rezervacije
Adrese: Vlašićka ulica 40
Web: www.crni-biser.hr
E-mail: crnibiseros@gmail.com
Mob: 091/ 156 17 71

 

„Rebolj“ - Studio apartmani i sobe Osijek, Retfala

Komforne i moderno opremljene sobe i apartmani „Rebolj“ u gradskoj četvrti Retfala nalaze se     u Strossmayerovoj ulici koja povezuje zapadni dio grada s glavnim trgom. U blizini je stajalište tramvaja.

Rezervacije
Adresa: Ulica Josipa Jurja Strossmayera 313
Facebook: ROOMS Rebolj Sobe i studio apartmani Osijek
Mob: 098/ 275 566

 

Apartman Pampas, Retfala

Novouređeni deluxe apartman Pampas sastoji se od dvije spavaće sobe, kuhinje s blagovaonicom i dnevnim boravkom, kupaonice i velike terase. Pripada mu i mjesto za parkiranje. Smješten je u prizemlju stambene zgrade koja je u neposrednoj blizini centra gradske četvrti Retfala, s mnogim korisnim sadržajima: tržnica, trgovine, mesnice, ambulanta, ljekarna, banke, nekoliko kafića i dr. Od centra grada smo udaljeni samo 2 km i do njega možete doći laganom šetnjom, automobilom ili tramvajem.

Kontakt
Adrese: Šandora Petefija 14
Web: www.apartman-pampas.weebly.com
Facebook: Apartman Pampas Osijek
E-mail: apartman.pampas@gmail.com
Mob: 098 463-776, Darko Rutnik; 091 358 2109, Vesna Rutnik

 

Apartmani i sobe "Villa Ivanić", Josipovac

Apartmani i sobe Villa Ivanić nalaze se u prigradskom naselju Josipovac, nadomak južne gradske obilaznice, blizu Podravske magistrale te ulaza/izlaza s autoceste Osijek-Zagreb. Kapacitet pansiona je 9 kreveta. U ponudi je i prostrano dvorište za dječju igru, teniski tereni te parkiralište za automobile gostiju. Do središta Osijeka moguće je doći gradskim i prigradskim autobusima te željeznicom. Veliki trgovački centar s kino dvoranama nalazi se na 5 minuta vožnje automobilom uz južnu obilaznicu.

Rezervacije
Adresa: Osječka 208, Josipovac
Web: www.villaivanic.hr
E-mail: prenociste.ivanic@gmail.com
Tel: 031/356 200

 

Apartman Villa Slavonika, Josipovac

Apartman Villa Slavonika nalazi se u prigradskom naselju Josipovac, nadomak južne gradske obilaznice, blizu Podravske magistrale te ulaza/izlaza s autoceste Osijek-Zagreb. Kapacitet smještaja je 5 kreveta. Do središta Osijeka moguće je doći gradskim i prigradskim autobusima te željeznicom. Veliki trgovački centar s kino dvoranama nalazi se na 5 minuta vožnje automobilom uz južnu obilaznicu.

Rezervacije
Adresa: Poštanska ulica 26, Josipovac
Web: www.smjestaj-slavonika.com
E-mail: slavonikasmjestaj@gmail.com
Mob: 095/ 88 44 111

 

Apartman Veseli dom, Josipovac

Objekt se nalazi u prigradskom naselju Josipovac, zapadnom ulazu u grad Osijek. Dolazite li iz smjera Zagreba autocestom ili podravskom magistralom prolazite pored Veselog doma. Apartman se nalazi u samom centru Josipovca, a u krugu od sto metara nalaze se: trgovine, pekarnica, osnovna škola, ljekarna, ambulanta, pošta, dječje igralište i gradski prijevoz. Udaljeni smo svega desetak minuta automobilom od centra grada, barokne jezgre Tvrđe, glavnog željezničkog i autobusnog kolodvora, te trgovačkih centara Portanova i Mall-a. Površina apartmana iznosi 83m2. Objekt raspolaže s velikom dnevnom sobom, potpuno opremljenom kuhinjom, kupaonicom, 2 prostrane spavaće sobe od kojih je svaka s po 2 kreveta + pomoćni ležaj. Gosti mogu pripremati obroke u kuhinji, na vanjskom roštilju ili u kotliću. Uz to nudimo i prostrano travnato dvorište i veliki parking. U neposrednoj blizini nalazi se Hrvatski dom, gdje se tijekom cijele godine održavaju kulturne manifestacije, poput proslava za Valentinovo, Martinje te druženja KUD-ova.

Rezervacije
Adresa: 31221 Josipovac, Osječka 82
Web: www.veseli-dom.hr
E-mail: info@veseli-dom.hr
Mob: 098/438-909

 

Kuća za odmor „White House“, Josipovac

Rezervacije
Adresa: Poštanska 26a, Josipovac
E-mail: dkaloci@gmail.com
Mob: 095/ 858 46 06

 

Apartman Ana, Tenja

Apartman Ana nalazi se u prigradskom naselju Tenja, južno od južne gradske obilaznice na paralelnom prometnom pravcu u smjeru Vukovara. Kapacitet smještaja je 4 kreveta.

Rezervacije
Adresa: Ulica Josipa Kosora 14, Tenja
Facebook: Apartman Ana
Tel: 031/ 293 841
Mob: 098/ 926 87 88

 

Apartman „Ruža“, Tenja

Apartman Ruža nalazi se 5 minuta vožnje automobilom od izlaza s južne gradske obilaznice u prigradskom naselju Tenja. Iz Tenje do centra Osijeka možete doći i gradskim autobusom.

Rezervacije
Adresa: Ulica Josipa Kosora 12, Tenja
Web: www.apartmani-tenja.com
Mob: 099/ 229 39 05

 

Apartmani „Osijek by the river“, Podravlje
Apartmani se nalaze u naselju Podravlje u Osijeku, na lijevoj obali rijeke Drave (Baranja). Kapacitet objekta je 7 osoba u dva apartmana. U blizini je stari grad Tvrđa, kao i dvije plaže na rijeci Dravi, „Kod Želje“ i Sportski centar „Copacabana“, a biciklističkom stazom uz državnu cestu te nasipom uz Dravu brzo se stiže u Park prirode Kopački rit. Gosti mogu besplatno koristiti WiFi, a na raspolaganju im je i kuhinja. U objektu je moguće unajmiti automobil, a okolica je popularna među ljubiteljima ribolova. Stadion Gradski Vrt nalazi se na 2,1 km. Zračna luka Osijek udaljena je 13 km.

Rezervacije
Adresa: Ulica Dravska obala 1a, Podravlje (Lijeva dravska obala)
Mob: 095 870 14 05