Sajam antikviteta u Tvrđi i sajam domaćih proizvoda (07.12.)

Cijele godine, svake prve subote u mjesecu, pa tako i naredne 07. prosinca 2019., posjetite osječki stari grad Tvrđu i Trg Svetog Trojstva te na mnoštvu štandova pronađite poneku simpatičnu antiknu sitnicu savršenu kao poklon dragoj osobi ili se počastite kakvim lijepim komadom starinskog namještaja.

Radno vrijeme sajma je od 9 do 14 sati.

U subotu 7. prosinca 2019. na Sajmu antikviteta u Tvrđi održat će se i prigodna dječja radionica izrade božićnih čestitki u organizaciji studenata Akademije za umjetnost i kulturu u Osijeku, a na sajmu ćete vjerojatno susresti i Svetog Nikolu te strašnog Krampusa!

Radno vrijeme obližnjeg Adventa u Tvrđi s predbožićnim sajmom ove će subote biti produljeno te trajati od 9 do 23 sata.

Na sajmu antikviteta uz starine možete pronaći i razne obrtničke proizvode i proizvode seoskih gospodarstava poput drvenih igračaka, sireve, dimljene mesne delicije, vino, zimnicu, džemove i druge domaće proizvode.

Zainteresirani za izlaganje antikviteta i proizvoda na sajmu, mogu se obratiti tvrtki Osječki Sajam d.o.o. na broj telefona 031 303 108, a više informacija potražite na www.os-sajam.hr.

Prve subote u mjesecu, od 9 do 13 sati otvoren je i turistički info centar Tvrđa u kojem možete dobiti informacije o turističkoj ponudi grada i okolice.