Turističke agencije

Kompas Zagreb d.d.
Kompas je jedna od najstarijih i najuglednijih hrvatskih turističkih agencija. Uvijek nasmiješene i uslužne djelatnice poslovnice u Osijeku smještene na dravskoj promenadi u Zimskoj luci rado će vam pomoći prilikom odabira vašeg turističkog odredišta iz snova koje se možda nalazi u najnovijem katalogu putovanja dostupnom u poslovnici ili na Internet stranici. Obratite im se s povjerenjem i prilikom kupnje zrakoplovnih karata te za grupna putovanja Slavonijom i Baranjom, Hrvatskom i inozemstvom.

Adresa: Šetalište kardinala Franje Šepera 8f
Web: www.kompas.hr
E-mail: kompas-osijek@kompas.hr
Tel: 031/212-077

Atlas d.d.
Kao najveći domaći organizator putovanja Atlas brine da vaš odmor u svakom trenutku bude vrijedan vaših snova. Odaberite neki od čarter programa u području Mediterana ili Hrvatske, autobusnih i city-break tura diljem Europe, turističkih paket aranžmana na egzotičnim destinacijama, zimskih praznika i skijaških aranžmana, poslovnih putovanja, putovanja za starije. Kada poželite posjetiti Osijek i Baranju ili Vukovar i Ilok te uživati u vinskoj ponudi Vina Belje i Iločkih Podruma te kušati razne gastronomske delicije na pravoj ste adresi. Atlas je ujedno i vaš vrijedni partner prilikom organizacije brodskih i kružnih (cruiser) putovanja Podunavljem.

Adresa: Županijska ulica 19
Web: www.atlas.hr
E-mail: osijek@atlas.hr
Tel: 031/215-976

Cetratour
Turistička agencija Cetratour nudi vam organiziranje različitih putovanja poput ljetovanja, zimovanja, tura Slavonijom i Baranjom, Hrvatskom, Mediteranom i mnogim drugim odredištima. Obratite im se s povjerenjem i za školska, maturalna i apsolventska putovanja. Agencija raspolaže vlastitim autobusima. Javite im se i ukoliko ste u potrazi za partnerom prilikom organiziranja brodskih cruiser tura Podunavljem.

Adresa: Ulica Ivana Gundulića 61a
Web: www.cetratour.hr
E-mail: info@cetratour.hr
Tel: 031/372-920

Hobby Tours
Turistička agencija Hobby Tours nalazi se na osječkom korzu te vam stoji na usluzi za sva Europska i Hrvatska putovanja prema vašem upitu. Vaši su vrijedni partneri i prilikom preuzimanja gostiju s riječnih brodova, cruisera, na proputovanju hrvatskim Podunavljem.

Adresa: Splavarska 53
Web: www.hobby-tours.com
E-mail: papa@xnet.hr
Tel: 031/375-827
Mob: 091/781-23-86

Ora Tours
Ora Tours d.o.o. za turizam turistička je agencija specijalizirana za grupna putovanja Slavonijom i Baranjom, Hrvatskom te prema raznim inozemnim odredištima. Posebno se ističu organizacijom grupnih tura bilo da se radi o radnim kolektivima, školskim ekskurzijama, maturalnim i apsolventskim putovanjima. U poslovnici prelistajte najnoviji katalog s ponudom individualnih putovanja, ljetovanja ili zimovanja te odaberite lijepo putovanje kakvo zaista zaslužujete.

Adresa: Ulica Hrvatske Republike 43
Web: www.oratours.hr
E-mail: info@oratours.hr
Tel: 031/209-555

Ortran
Turistička agencija Ortran nudi vam velik izbor putovanja od individualnih ljetovanja i zimovanja do grupnih paket aranžmana u Hrvatskoj i inozemstvu. Agencija raspolaže vlastitim autobusima. Obratite im se s povjerenjem.
Adresa: Ulica Ivana Gundulića 32
Web: www.ortran.hr
E-mail: ortran@vt.t-com.hr
Tel: 031/215-353

Panturist
Panturist d.d. za prijevoz i turizam, član je međunarodne kompanije Arriva Deutsche Bahn i jedna je od najstarijih slavonskih agencija. Obratite im se s povjerenjem u njihovoj poslovnici u Kapucinskoj ulici uz Sakuntala park ili preko puta Autobusnog kolodvora za sva vaša putovanja Hrvatskom te u inozemstvo. Odaberite iz njihovog kataloga ili na Internet stranici te se počastite najljepšim ljetovanjem, zimovanjem, adventskim putovanjem ili krenite na grupno putovanje s članovima vaše tvrtke, na školsku, maturalnu ili apsolventsku ekskurziju. Ovdje potražite i zrakoplovne karte. Agencija raspolaže vlastitim autobusima uz mogućnost najma vozila.

Adrese: Kapucinska ulica 19; Ulica Andrije Kačića Miošića 9
Web: www.panturist-turizam.hr
E-mail: informacije@panturist.hr
Tel: 031/214-388; 031/638-580

App Turizam
App d.d. autobusni je prijevoznik i turistička agencija s poslovnicama u Osijeku, Slavonskom Brodu, Đakovu te središtem u Požegi. Osječka poslovnica nalazi se na Autobusnom kolodvoru, 1. kat. Obratite im se s povjerenjem za vaša putovanja Hrvatskom te u inozemstvo. Odaberite putovanje za vaš zasluženi odmor iz njihovog kataloga ili na Internet stranici. Odaberite iz bogate ponude ljetovanja, zimovanja i tematskih putovanja diljem Europe, a javite im se i u slučaju potrebe organiziranja paket aranžmana za grupe, škole, fakultete i tvrtke. App poslovnica u Osijeku vaš je partner i prilikom organizacije kružnih brodskih putovanjima Dunavom s izletima u Osijek i hrvatsko Podunavlje. Agencija raspolaže vlastitim autobusima uz mogućnost najma vozila.

Adresa: Ulica Bartola Kašića 70
Web: www.app-turizam.hr
E-mail: turist.os@app.hr
Tel: 031/251-460

Putnička agencija Zračna Luka Osijek
Agencija se nalazi u centru Osijeka u Pothodniku, Trg dr. Ante Starčevića (trgovački prostor ispod glavnog trga). Uz rezervacije i kupovine svih zrakoplovnih karata, ovdje možete rezervirati smještaj, odabrati turističke aranžmane, organizirati transfere i izlete za destinacije u Hrvatskoj i inozemstvu. Zračna luka Osijek nalazi se u blizini prigradskog naselja Klisa, na državnoj cesti D7 Osijek – Vukovar. Trenutni putnički letovi povezuju Osijek s Londonom, Zagrebom, Splitom, Rijekom i Dubrovnikom. S obzirom na ljetni i zimski red letenja potrebno je provjeriti trajanje pojedine linije.

Adresa: Trg Ante Starčevića - Pothodnik (trgovački prostor ispod glavnog trga)
Web: www.osijek-airport.hr
E-mail: agencija@osijek-airport.hr
Tel: 031/284-611

Zlatna Greda
Zlatna Greda d.o.o. je prva hrvatska eko turistička agencija. Osnovana je 2006. godine te je u vlasništvu Udruge Zeleni Osijek. Agencija funkcionira po modelu socijalnog poduzetništva te se ostvareni prihodi raspoređuju na programske aktivnosti Udruge vezane uz zaštitu prirode i okoliša. Agencija je organizator eko turističkih sadržaja za posjetitelje Eko centra Zlatna Greda. Eko turistički programi prilagođeni su različitim uzrastima i interesima, od obiteljskih izleta i uživanja u prirodnim ljepotama Kopačkog rita do cjelodnevnih ekspedicija u dubinu poplavnih šuma Dunava, edukacija o biljnom i životinjskom svijetu te timskih igara. Poslovnica turističke agencije nalazi se na adresi Kapucinska ulica 29 (korzo).

Adresa: Opatijska 26f
Web: www.zlatna-greda.org
E-mail: info@zlatna-greda.org
Tel: 031/565-181

Allesta
Allesta je turistička agencija specijalizirana za nautički turizam na rijekama Dravi i Dunavu. Upoznajte Podravinu od Belišća i Valpova preko Osijeka do Aljmaša, ušće dviju moćnih rijeka koje tijekom nižeg vodostaja postaje prelijepa pješčana plaža, sredinu toka moćnog Dunava kao i kanale i jezera u Baranji. Naučite kuhati fiš-paprikaš, održite team-building, kampirajte, okušajte se u pecanju i ribolovu ili jednostavno uživajte u sportskim aktivnostima i odmoru na obalama dviju velikih Europskih rijeka.

Adresa: Gornjodravska obala 91c
Web: www.allesta.hr
E-mail: allesta@allesta.hr
Tel: 031/325-928

Eurotouring – Čazmatrans
Čazmatrans - Putnička agencija d.o.o. je hrvatska putnička agencija sa sjedištem u Zagrebu. Bavimo se prodajom turističkih aranžmana, organizacijom jednodnevnih i višednevnih izleta i putovanja te prodajom i rezervacijom autobusnih karata među ostalim za Hrvatsku, Njemačku, Makedoniju, Austriju, Švedsku, Dansku, Bosnu i Hercegovinu,  Srbiju i Crnu Goru. Agencija raspolaže vlastitim autobusima uz mogućnost najma vozila.

Adresa: Ulica Bartola Kašića 66
Web: www.cazmatrans-agencija.hr
E-mail: eurotouring@cazmatrans.hr
Tel: 031/205-665

Kuna Putovanja
Poslovnica turističke agencije Kuna Putovanja nalazi se na glavnom trgu u Osijeku na prvom katu robne kuće Nama. Ova timom mlada no iskusna turistička agencija ponudit će vam putovanja na mnoga zanimljiva mjesta ispunjena zabavom. Odaberite zimovanje, ljetovanje, city-brake putovanja u Osijek, Beograd, Istanbul, Prag ili drugo odredište, a ako ste spremni i za malo adrenalina zaputite se na rafting. Ukoliko imate ideju za nova putovanja rado će zajedno s vama sastaviti plan i provedbu, uz najbolje moguće cijene na tržištu.

Adresa: Trg Ante Starčevića 10/1
Web: www.putovanja.kuna.hr
E-mail: kontakt@putovanja.kuna.hr
Tel: 031/328-093

Ok Tours
U poslovnici turističke agencije Ok Tours koja se nalazi lijevo od trgovačkog centra Supermarket uz terasu kavane, potražite hotelski smještaj ili se odlučite na putovanje iz kataloga njihovih partnera agencija Atlas d.d., Kompas Zagreb d.d., Bravo Putovanja i Interhome. U ponudi turističkih putovanja su Europa, Mediteran, krstarenja, daleka putovanja te mnoga druga.

Adresa: Trg Slobode 7
Web: www.ok-tours.hr
E-mail: ok.tours@os.t-com.hr
Tel: 031/212-815

Putujte s nama
Poslovnica turističke agencije nalazi se na sjevernoj strani Sakuntala parka u centru grada.

Adresa: Šetalište Petra Preradovića 7/2
Web: www.putujtesnama.com
E-mail: putujte.snama@hotmail.com
Tel: 031/778-300

Starline
Straline prijevoznički obrt bilježi u svom voznom parku trenutno ima 4 autobusa s 51, 59, 79 i 83 putnička sjedala. Osnovna djelatnost je kopneni prijevoz putnika u tuzemstvu i inozemstvu, iznajmljivanje autobusa, ponuda izleta, višednevnih putovanja, školskih i maturalnih putovanja te hodočašća.

Adresa: Hrvatske republike 19/a
Web: www.starline-agencija.hr
E-mail: info@starline-agencija.hr
Tel: +385 31 200 325; Mob: +385 98 959 47 49

Maksi tours - turistička agencija
Mi smo obitelj koja upravlja obiteljskim smještajem Maksimilian, u osječkoj baroknoj Tvrđi. Naši gosti su naša radost. Ne postoji ljepši trenutak od onoga kada gosta, sa širokim osmjehom na licu, ispratimo u obostranoj nadi da ćemo vidjeti ponovno na idućem proputovanju istočnom Hrvatskom. Zato smo odlučili osnovati putničku agenciju Maksi Tours i web portal What To Visit.In ne bi li omogućili svima ugodan boravak na nepoznatim destinacijama i pregršt novih osjećaja i spoznaja.

Adresa: Franjevačka 12
Web: www.whattovisit.in
E-mail: when@whattovisit.in
Tel: 091/ 1728 222

Hrvatske Šume – HŠ Tours
Hrvatske šume d.o.o. pokrenule su turističku agenciju. Obratite im se s povjerenjem te organizirajte lov u jednom od njihovih poznatih lovišta poput Baranjskog ili Erdutskog, diljem Slavonije i Podunavlja te drugdje u Hrvatskoj. Ukoliko vas više zanima foto-safari, promatranje životinja tzv. wild-life watching ili biste jednostavno htjeli bez lova doživjeti ambijent lovišta te ručati i odmoriti se u lovačkoj kući ili lugarnici svakako posjetite poslovnicu agencije na osječkom korzu.

Adresa: Prolaz Julija Benešića 1
Web: www.hrsume.hr
Tel: 031/251-700