Turističke agencije

Putnička agencija Zračna Luka Osijek

Agencija se nalazi u centru Osijeka u Pothodniku, Trg dr. Ante Starčevića (trgovački prostor ispod glavnog trga). Uz rezervacije i kupovine svih zrakoplovnih karata, ovdje možete rezervirati smještaj, odabrati turističke aranžmane, organizirati transfere i izlete za destinacije u Hrvatskoj i inozemstvu. Zračna luka Osijek nalazi se u blizini prigradskog naselja Klisa, na državnoj cesti D2 Osijek – Vukovar. Trenutni putnički letovi povezuju Osijek s Baselom (CH), Zagrebom, Splitom, Rijekom, Pulom i Dubrovnikom. Od travnja 2019. ponovno će radom započeti linija za Stuttgart (D). S obzirom na ljetni i zimski red letenja potrebno je provjeriti trajanje pojedine linije.

Adresa: Trg Ante Starčevića - Pothodnik (trgovački prostor ispod glavnog trga)
Web: www.osijek-airport.hr
E-mail: agencija@osijek-airport.hr
Tel: 00385 (0)31 284 611

Panturist - Arriva DB grupa

Panturist d.d. za prijevoz i turizam, član je međunarodne kompanije Arriva Deutsche Bahn i jedna je od najstarijih slavonskih agencija. Obratite im se s povjerenjem u njihovoj poslovnici u Kapucinskoj ulici uz Sakuntala park za sva vaša putovanja Hrvatskom te u inozemstvo. Odaberite iz njihovog kataloga ili na Internet stranici te se počastite najljepšim ljetovanjem, zimovanjem, adventskim putovanjem ili krenite na grupno putovanje s članovima vaše tvrtke, na školsku, maturalnu ili apsolventsku ekskurziju. Ovdje potražite i zrakoplovne karte. Agencija raspolaže vlastitim autobusima uz mogućnost najma vozila. Turistička agencija Arriva - Panturist specijalizirana je i za programe putovanja riječnim cruiserima Dravom te Dunavom. Više o ponudi riječnih krstarenja s polascima iz Osijeka doznajte ovdje.

Adrese: Kapucinska ulica 19
Web: www.panturist-turizam.hr
E-mail: turizam@arriva.com.hr
Tel: 031 214 388

Cetratour

Turistička agencija Cetratour nudi vam organiziranje različitih putovanja poput ljetovanja, zimovanja, tura Slavonijom i Baranjom, Hrvatskom, Mediteranom i mnogim drugim odredištima. Obratite im se s povjerenjem i za školska, maturalna i apsolventska putovanja. Agencija raspolaže vlastitim autobusima. Javite im se i ukoliko ste u potrazi za partnerom prilikom organiziranja brodskih cruiser tura Podunavljem.

Adresa: Ulica Ivana Gundulića 61a
Web: www.cetratour.hr
E-mail: info@cetratour.hr
Tel: 031/372-920

Ora Tours

Ora Tours d.o.o. za turizam turistička je agencija specijalizirana za grupna putovanja Slavonijom i Baranjom, Hrvatskom te prema raznim inozemnim odredištima. Posebno se ističu organizacijom grupnih tura bilo da se radi o radnim kolektivima, školskim ekskurzijama, maturalnim i apsolventskim putovanjima. U poslovnici prelistajte najnoviji katalog s ponudom individualnih putovanja, ljetovanja ili zimovanja te odaberite lijepo putovanje kakvo zaista zaslužujete.

Adresa: Ulica Hrvatske Republike 43
Web: www.oratours.hr
E-mail: info@oratours.hr
Tel: 031/209-555

Ortran

Turistička agencija Ortran nudi vam velik izbor putovanja od individualnih ljetovanja i zimovanja do grupnih paket aranžmana u Hrvatskoj i inozemstvu. Agencija raspolaže vlastitim autobusima. Obratite im se s povjerenjem.
Adresa: Ulica Ivana Gundulića 32
Web: www.ortran.hr
E-mail: ortran@vt.t-com.hr
Tel: 031/215-353

Kuna Putovanja

Poslovnica turističke agencije Kuna Putovanja nalazi se na glavnom trgu u Osijeku na prvom katu robne kuće Nama. Ova timom mlada no iskusna turistička agencija ponudit će vam putovanja na mnoga zanimljiva mjesta ispunjena zabavom. Odaberite zimovanje, ljetovanje, city-brake putovanja u Osijek, Beograd, Istanbul, Prag ili drugo odredište, a ako ste spremni i za malo adrenalina zaputite se na rafting. Ukoliko imate ideju za nova putovanja rado će zajedno s vama sastaviti plan i provedbu, uz najbolje moguće cijene na tržištu.

Adresa: Trg Ante Starčevića 10/1
Web: www.putovanja.kuna.hr
E-mail: kontakt@putovanja.kuna.hr
Tel: 031/328-093

Ok Tours

U poslovnici turističke agencije Ok Tours koja se nalazi lijevo od trgovačkog centra Supermarket uz terasu kavane, potražite hotelski smještaj ili se odlučite na putovanje iz kataloga njihovih partnera agencija Atlas d.d., Kompas Zagreb d.d., Bravo Putovanja i Interhome. U ponudi turističkih putovanja su Europa, Mediteran, krstarenja, daleka putovanja te mnoga druga.

Adresa: Trg Slobode 7
Web: www.ok-tours.hr
E-mail: ok.tours@os.t-com.hr
Tel: 031/212-815

Zlatna Greda

Zlatna Greda d.o.o. je prva hrvatska eko turistička agencija. Osnovana je 2006. godine te je u vlasništvu Udruge Zeleni Osijek. Agencija funkcionira po modelu socijalnog poduzetništva te se ostvareni prihodi raspoređuju na programske aktivnosti Udruge vezane uz zaštitu prirode i okoliša. Agencija je organizator eko turističkih sadržaja za posjetitelje Eko centra Zlatna Greda. Eko turistički programi prilagođeni su različitim uzrastima i interesima, od obiteljskih izleta i uživanja u prirodnim ljepotama Kopačkog rita do cjelodnevnih ekspedicija u dubinu poplavnih šuma Dunava, edukacija o biljnom i životinjskom svijetu te timskih igara. Poslovnica turističke agencije nalazi se na adresi Kapucinska ulica 29 (korzo).

Adresa: Opatijska 26f
Web: www.zlatna-greda.org
E-mail: info@zlatna-greda.org
Tel: 031/565-181

Maksi tours - turistička agencija

Mi smo obitelj koja upravlja obiteljskim smještajem Maksimilian, u osječkoj baroknoj Tvrđi. Naši gosti su naša radost. Ne postoji ljepši trenutak od onoga kada gosta, sa širokim osmjehom na licu, ispratimo u obostranoj nadi da ćemo vidjeti ponovno na idućem proputovanju istočnom Hrvatskom. Zato smo odlučili osnovati putničku agenciju Maksi Tours i web portal What To Visit.In ne bi li omogućili svima ugodan boravak na nepoznatim destinacijama i pregršt novih osjećaja i spoznaja.

Adresa: Franjevačka 12
Web: www.whattovisit.in
E-mail: when@whattovisit.in
Tel: 091/ 1728 222

Aviokarte-Panadria

Tvrtka “Aviokarte-Panadria” novoosnovana je turistička agencija specijalizirana za prodaju zrakoplovnih karata. U ovaj se projekt upustila u suradnji sa zagrebačkom tvrtkom TMC koja je licencirana IATA agencija za prodaju aviokarata, a spomenuta IATA licenca omogućuje im ugovore sa svim najvećim svjetskim kompanijama a samim time i najpovoljnije cijene.

Adresa: Gacka 10 (TC Konzum, nekadašnji TC Mercator)
Web: www.aviokarte-panadria.com
E-mail: maja.vrkic@aviokarte-panadria.com; info@aviokarte-panadria.com
Tel: 031 627 628; 031 627 623

Anima Travel Agency

Putovanja su važan dio života svake osobe. Zbog toga se trudimo profesionalno organizirati putovanja i posvetiti se osmišljavanju detalja. Znamo koliko vrijedno radite kako biste platili putovanje stoga nam je važno da budete zadovoljni našim uslugama. Naša priča počela je iz ljubavi prema putovanjima, a putovanja završavamo stvarajući uspomene s putnicima. Uvjerite se!

Adresa: Ivana Gundulića 32 (Blok centar 2, iza Trgovačke škole, u blizini TC Kappa centar)
Web: www.animatravel.eu
E-mail: info@animatravel.eu
Tel./Mob.: 031 550 549 / 092 284 59 50

Allesta

Allesta je turistička agencija specijalizirana za nautički turizam na rijekama Dravi i Dunavu. Upoznajte Podravinu od Belišća i Valpova preko Osijeka do Aljmaša, ušće dviju moćnih rijeka koje tijekom nižeg vodostaja postaje prelijepa pješčana plaža, sredinu toka moćnog Dunava kao i kanale i jezera u Baranji. Naučite kuhati fiš-paprikaš, održite team-building, kampirajte, okušajte se u pecanju i ribolovu ili jednostavno uživajte u sportskim aktivnostima i odmoru na obalama dviju velikih Europskih rijeka.

Adresa: Gornjodravska obala 91c
Web: www.allesta.hr
E-mail: allesta@allesta.hr
Tel: 031/325-928

Eurotouring – Čazmatrans

Čazmatrans - Putnička agencija d.o.o. je hrvatska putnička agencija sa sjedištem u Zagrebu. Bavimo se prodajom turističkih aranžmana, organizacijom jednodnevnih i višednevnih izleta i putovanja te prodajom i rezervacijom autobusnih karata među ostalim za Hrvatsku, Njemačku, Makedoniju, Austriju, Švedsku, Dansku, Bosnu i Hercegovinu,  Srbiju i Crnu Goru. Agencija raspolaže vlastitim autobusima uz mogućnost najma vozila.

Adresa: Ulica Bartola Kašića 66
Web: www.cazmatrans-agencija.hr
E-mail: eurotouring@cazmatrans.hr
Tel: 031/205-665

Putujte s nama

Poslovnica turističke agencije nalazi se na sjevernoj strani Sakuntala parka u centru grada.

Adresa: Šetalište Petra Preradovića 7/2
Web: www.putujtesnama.com
E-mail: putujte.snama@hotmail.com
Tel: 031/778-300

Starline

Straline prijevoznički obrt bilježi u svom voznom parku trenutno ima 4 autobusa s 51, 59, 79 i 83 putnička sjedala. Osnovna djelatnost je kopneni prijevoz putnika u tuzemstvu i inozemstvu, iznajmljivanje autobusa, ponuda izleta, višednevnih putovanja, školskih i maturalnih putovanja te hodočašća.

Adresa: Hrvatske republike 19/a
Web: www.starline-agencija.hr
E-mail: info@starline-agencija.hr
Tel: +385 31 200 325; Mob: +385 98 959 47 49

Hrvatske Šume – HŠ Tours

Hrvatske šume d.o.o. pokrenule su turističku agenciju. Obratite im se s povjerenjem te organizirajte lov u jednom od njihovih poznatih lovišta poput Baranjskog ili Erdutskog, diljem Slavonije i Podunavlja te drugdje u Hrvatskoj. Ukoliko vas više zanima foto-safari, promatranje životinja tzv. wild-life watching ili biste jednostavno htjeli bez lova doživjeti ambijent lovišta te ručati i odmoriti se u lovačkoj kući ili lugarnici svakako posjetite poslovnicu agencije na osječkom korzu.

Adresa: Prolaz Julija Benešića 1
Web: www.hrsume.hr
Tel: 031/251-700

Pointers Travel

Pointers Travel djeluje kao putnička agencija, turoperator i online turistički vodič s obilježjima destinacijske menadžment kompanije. Bilježimo prisutnost na 7+ online platformi, uključujući i besplatnu mobilnu aplikaciju za Android i iOS, pomoću kojih pružamo ažurne informacije o temperaturi, geo-lokaciji, rutama i slično, kao i preporuke od strane mještana. Koristimo najnoviju tehnologiju, kao VR360, pomoću koje predstavljamo sadržaj. Naša turistički ponuda dostupna je za kupovinu putem naše mobilne aplikacije. Glavni cilj nam je gostima/turistima pružiti toplu dobrodošlicu i nezaboravno životno iskustvo. Istodobno, Pointers Travel osigurava lokalnu održivost i razvoj te gostima/turistima pruža autentično iskustvo na licu mjesta.

Adresa: J.J. Strossmayera 341, Osijek
Web: www.pointerstravel.com
E-mail: contact@pointerstravel.com
Mob: 097 673 10 71

Kompas Zagreb d.d. - u stečaju

Kompas je jedna od najstarijih i najuglednijih hrvatskih turističkih agencija. Uvijek nasmiješene i uslužne djelatnice poslovnice u Osijeku smještene na dravskoj promenadi u Zimskoj luci rado će vam pomoći prilikom odabira vašeg turističkog odredišta iz snova koje se možda nalazi u najnovijem katalogu putovanja dostupnom u poslovnici ili na Internet stranici. Obratite im se s povjerenjem i prilikom kupnje zrakoplovnih karata te za grupna putovanja Slavonijom i Baranjom, Hrvatskom i inozemstvom.

Adresa: Šetalište kardinala Franje Šepera 8f
Web: www.kompas.hr
E-mail: kompas-osijek@kompas.hr
Tel: 031/212-077

Atlas d.d. - u stečaju

Kao najveći domaći organizator putovanja Atlas brine da vaš odmor u svakom trenutku bude vrijedan vaših snova. Odaberite neki od čarter programa u području Mediterana ili Hrvatske, autobusnih i city-break tura diljem Europe, turističkih paket aranžmana na egzotičnim destinacijama, zimskih praznika i skijaških aranžmana, poslovnih putovanja, putovanja za starije. Kada poželite posjetiti Osijek i Baranju ili Vukovar i Ilok te uživati u vinskoj ponudi Vina Belje i Iločkih Podruma te kušati razne gastronomske delicije na pravoj ste adresi. Atlas je ujedno i vaš vrijedni partner prilikom organizacije brodskih i kružnih (cruiser) putovanja Podunavljem.

Adresa: Županijska ulica 19
Web: www.atlas.hr
E-mail: osijek@atlas.hr
Tel: 031/215-976