Turistički aranžmani

Ovdje pronađite aktualnu ponudu osječkih turističkih agencija koje vas vode na odmor ili izlet u Osijek i Hrvatsko Podunavlje (istočnu Slavoniju i Baranju).

Turističke agencije tijekom godine u ponudi imaju višednevne turističke aranžmane kao i izlete u Slavoniju i Baranju uz obilazak Osijeka koji često uključuju posjet Đakovu s Katedralom i Državnom ergelom Lipicanaca, Baranji s Parkom prirode Kopački rit, obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima i nepreglednim vinogradima na Banskom brdu, Erdutu s ušćem Drave i Dunava kod Aljmaša i najvećom vinskom bačvom u Europi, Vukovaru s povijesnim lokalitetom Vučedol, spomenicima u sjećanje na Domovinski rat, dvorcem Eltz te Iloku s degustacijom vina mirisni traminac i srednjovjekovnom utvrdom nad Dunavom.

Slične turističke aranžmane prema Osijeku potražite i uz manifestacije i proslave kao što su Valentinovo, Uskrs i Advent te uz manifestacije poput Dana vina i turizma, Državno prvenstvo u kuhanju fiš-paprikaša, UFO-Urban fest Osijek, Osječko ljeto kulture, Osječke ljetne noći, Pannonian Challenge i Dane prvog hrvatskog piva.

Na jednom mjestu upoznajte ponudu, izvršite rezervaciju, a zatim provedite lijep uzbudljiv tjedan ili opuštajući vikend u Osijeku i njegovoj podunavskoj okolici.

 

TRENUTNO SU U PONUDI SLJEDEĆI TURISTIČKI ARANŽMANI:

Krstarenje Dravom i Dunavom od Osijeka do Beča ili do delte Dunava u Rumunjskoj

Vjerojatno ste bar jednom u životu maštali o krstarenju jednom od velikih svjetskih rijeka poput Drave i Dunava, ako ne češće onda sigurno slušajući poznatu melodiju valcera Na lijepom plavom Dunavu.

Sigurno već znate i da u Osijek, Ilok i Vukovar tijekom godine pristižu brojni putnički brodovi, cruiseri, s posjetiteljima iz svih krajeva svijeta, a sada taj neopisivo lijep doživljaj putovanja moćnim Dunavom možete iskusiti i vi, s polascima iz Osijeka!

Obratite se turističkoj agenciji Arriva Panturist, dio Deutsche Bahn grupe te sebe i svoje najdraže počastite nezaboravnim putovanjem Dunavom od Osijeka uzvodno prema Budimpešti, Bratislavi i Beču ili nizvodno prema Vukovaru, Iloku, Novom Sadu, Beogradu i dalje prema veličanstvenoj delti Dunava. U jednom smjeru vozit će vas veliki putnički brod, a u drugom udobni turistički autobus Panturista.

Kontakt
Arriva - Panturist, turistička agencija
Adresa: Kapucinska 19 (Sakuntala park), 31000 Osijek
Tel: 00 385 (0)31 214 388
Web: www.panturist-turizam.hr

 

Baranja i Osijek s turističkom agencijom Kuna Putovanja

Turistička agencija Kuna Putovanja iz Osijeka odnedavno vam nudi atraktivnu kombinaciju dvodnevnog putovanja - izleta u Baranju uz posjet Osijeku već od 597,00 KN!

Ponuda uključuje dolazak u Osijek vlastitim automobilom, smještaj u središtu grada u novootvorenom objektu Centrum – apartmani i sobe te zatim organizirani izlet kombijem/minibusom u Baranju u pratnji vodiča.

Putovanja se realiziraju radnim danom i vikendom, a na upit je moguće osigurati autobusni prijevoz za grupe iz svih krajeva Hrvatske. Uz to, osnovni program putovanja moguće je obogatiti dodatnim sadržajima poput obilaska dodatnih lokacija i adrenalinskih aktivnosti.

Kontakt
Kuna putovanja, turistička agencija
Adresa: Trg dr. Ante Starčevića 10/1, 31000 Osijek, 1. kat TC Nama (glavni trg)
Tel: 00 385 (0)31 328 093
Web: www.kuna.hr

 

Osijek, Slavonija i Baranja s turističkom agencijom Boho Travel Art

Upoznajte Osijek, Slavoniju i Baranju s turističkom agencijom Boho Travel Art iz Omiša, koju vodi naša draga kolegica i rođena Osječanka Senka Vlahović. Pratite ih na web stranici te na Facebooku. Trenutno vam nude sljedeće turističke aranžmane kao stvorene za vas!