Zabavna događanja

Ovdje doznajte koja vas zabavna događanja očekuju u gradu. Programi uključuju sadržaje namijenjene odraslima, obiteljima s djecom te drugim posjetiteljima, a odvijaju se na raznim prikladnim lokacijama.

 

OSIJEK OČIMA GOSTIJU

02.12., od 14 sati besplatan turistički obilazak Gornjeg grada uz Dan grada Osijeka. Osjećajte se kao turist u svome gradu i upoznajte osječki Gornji grad kako ga turistički vodič Vlado Pest predstavlja gostima našega grada! Početak turističkog razgleda grada je u 14 sati, a polazak je iz Županijske ulice broj 2, ispred Turističkog ureda Turističke zajednice grada Osijeka.

 

PANNONIAN CHALLENGE 2018.

30.05.-02.06.2018., svake godine krajem proljeća ili početkom ljeta lijeva obala Drave, plaža i kupalište Copacabana poznato kao Kopika, na pet dana postaje mjestom održavanja najvećeg extremno-sportskog i glazbenog događanja u Hrvatskoj i jugoistočnoj Europi – Pannonian Challengea. Natjecanja se održavaju u kategorijama skate boardinga, BMX-a i inlinea, a glazbeni program je kombinacija rock i electro zvuka. Festival privlači velik broj turista, posebice mladih i onih koji se tako osjećaju iz cijele srednje i jugoistočne Europe.