Zabavni sadržaji

RIKŠA TOUR OSIJEK

Upoznajte Osijek u pravoj rikši kao da ste u nekom egzotičnom dijelu Azije! Opustite se i doznajte zanimljivosti o znamenitostima ili se jednostavno zaputite u romantičnu vožnju Gradom na Dravi. U ponudi su dva vozila, u svaku rikšu stane dvoje ili troje putnika. Početno stajalište rikši je na glavnom trgu, Trg dr. Ante Starčevića, a moguća je i narudžba na adresi klijenta.

Rezervacija ture
Facebook: Rikša Tour Osijek
E-mail: riksa.osijek@gmail.com
Mob: 097 731 20 20

 

ESCAPE ROOM OSIJEK

Jeste se ikad poigrali u liftu? A bili zaglavljeni u jednome? Niste, a voljeli biste? Od nedavno i tu neobičnu mogućnost imate u centru Osijeka! Posjetite "Escape Room" i provjerite vlastitu spremnost u "nelagodnim" situacijama!

Radno vrijeme: 12:30 - 21:30 sati
Adresa: Ulica Stjepana Radića 10/1
Telefon: 099 345 0364
Facebook stranica: Escape room Osijek

 

VR OSIJEK - VIRTUALNA STVARNOST OSIJEK

Želite li lutati po dnu mora, plesati uz bitove svoje omiljene pjesme, gledati horor ili voziti lebdeće vozilo u ludoj borbi protiv drugih igrača diljem svijeta? Virtualna stvarnost (Virtual Reality) VR Osijek omogućuje vam da iskusite sve to, i još puuuuno više!

Radno vrijeme: 12:00 - 22:00 sata
Adresa: Vrt Jagode Truhelke 3
Telefon: 091 596 6673

 

ZABAVA U TC PORTANOVA

Trgovački centar Portanova nudi vam pregršt zanimljivih aktivnosti za zabavu s obitelji i prijateljima, poput mini lunaparka i kuglanja, a sami možete pobjeći primjerice u svijet virtualne realnosti!

Radno vrijeme: 09:00 - 21:00 (radno vrijeme može varirati, provjerite: ovdje)
Adresa: Ulica Svilajska 31a
Web: www.portanova.hr

 

KUKURUZNI LABIRINT OSIJEK

Kukuruzni labirint edukativni je projekt udruge Kreativna rekreacija osnovane 2016. g. s ciljem razvoja i poticanja odgoja, obrazovanja i boravka u prirodi, razvoja orijentacije, zaštite prirode, kreativnosti u obiteljskom i izvaninstitucionalnom okružju. Labirint je svake sezone drukčijeg oblika što ga čini još zanimljivijim, uz radionice i druga zanimljiva događanja za djecu i obitelji. Lokacija u blizini ZOO vrta i popularnog kupališta Copacabana uz rijeku Dravu i viseći pješački most, ovaj labirint čini nezaobilaznim mjestom zabave od sredine ljeta do sredine jeseni!

Radno vrijeme sredinom ljeta u jesen: 17 - 20 sati
Adresa: Tvrđavica bb (kod pječačkog visećeg mosta, preko nasipa na lijevoj obali Drave)
Telefon: 091 579 4411, 098 711 840
Facebook stranica: Kukuruzni Labirint Osijek