Apartmani i sobe

Ukoliko trebate samo prenoćiti ili pak ostati dulji period u gradu, pregledajte ponudu apartmana i soba.

Važno je napomenuti da sobe i u objektima registriranima kao „Sobe“ sadrže vlastite kupaonice. Također, mnogi objekti nude razinu usluge kakvu biste dobili u pansionu ili prenoćištu.

Kako bismo vam olakšali potragu za smještajem, uz ime svakog objekta nalazi se naziv gradske četvrti: Tvrđa - stari grad, Gornji grad - centar grada, Donji grad - istok, Novi grad - južno od Tvrđe, Industrijska četvrt - južno od centra, Jug 2 - jugoistok, Retfala - zapad.

Naslovna fotografija: Centrum Osijek - apartmani i sobe

 

Popis apartmana i soba po lokaciji:

Sobe za iznajmljivanje "Ana", Tvrđa

Sobe Ana nalazi se u starom gradu Tvrđi, u blizini Trga Svetog Trojstva, blizu kultnog noćnog kluba Tufna. U ponudi je 5 soba s ukupno 7 kreveta. Dio soba je opremljen vlastitom kupaonicom dok dio koristi zajednički tuš i wc.

Kontakt
Adresa: Franje Kuhača 8a
Web: www.guesthouse-ana.com
Facebook: Sobe za iznajmljivanje "Ana"
E-mail: tcvitanusic@hotmail.com
Mob: 095/ 549 8870; 095/ 547 9888

 

Sobe Merlon, Tvrđa

Smještaj Merlon nalazi se u osječkom starom gradu zvanom Tvrđa, nadomak Trgu Svetog Trojstva u sklopu popularne Pivnice Merlon. Zanimljivo je da riječ „merlon“ označava „prsobran“, odnosno posebno čvrstu ogradu utvrde (tvrđe) koja vojnike na promatračnici štiti od napadača. U ovoj lijepoj baroknoj zgradi nalazi se 10 moderno opremljenih spavaćih soba s kupaonicama, ukupnog kapaciteta 21 kreveta. Gostima je na raspolaganju i pivnički restoran. U blizini se nalazi stajalište tramvaja kojim ćete brzo doći do centra u Gornji grad ili na suprotnu stranu u Donji grad.

Kontakt
Adresa: Ulica Franje Markovića 3
Web: www.merlon.hr
Facebook: Pivnica Merlon
E-mail: pivnica.merlon@gmail.com
Tel: 031 283 240

 

Apartmani Cesarica, Tvrđa

Apartmani Cesarica nalaze se u kući moderne arhitekture 30-ih godina 20. stoljeća, a raspolažu s dva komforna trosobna stana „Ruža“ i „Magnolija“, površine 120m2 s balkonom i terasom. Dvorište je puno zelenila i cvijeća. Ispred apartmana se nalazi ulično parkiralište, a dostupne su i dvije garaže. U blizini se nalazi poslovni centar Eurodom s velikom podzemnom garažom. Objekt se nalazi u blizini većine osječkih fakulteta, zelene tržnice, Doma zdravlja, autobusnog i tramvajskog stajališta, parkova, osječke Tvrđe i promenade.

Kontakt
Adresa: Dobriše Cesarića 10
Web: www.apartmani-cesarica.com
E-mail: cesarica.osijek.hr@gmail.com   
Tel: 091/ 3001 230

 

Apartman „Cesarić“, Tvrđa

Ukupno 5 apartmana iz grupacije „Apartmani Esseker“ pod nazivima Zajc, Novi Grad, Divald, Gubec i Cesarić pronaći ćete na pogodnim lokacijama u Donjem gradu, Tvrđi i Novom gradu, u blizini stajališta javnog prijevoza i nadomak starom gradu, sveučilišnom campusu i Kliničkom bolničkom centru. Apartmani su kapaciteta 3 do 6 osoba, opremljeni klimatizacijom i bežičnim internetom.

Kontakt
Adresa: Ulica Dobriše Cesarića 15
Web: www.esseker-apartmani.com
Facebook: Essekerapartmani
E-mail: cesaric@esseker-apartmani.com  
Mob: 097/ 90 04 884, 091/ 20 82 333

 

Apartman Loft, Tvrđa

Objekt se nalazi na odličnoj lokaciji, u neposrednoj blizini centra i svih sadržaja kao što su restorani, barovi i nije potrebno koristiti automobil i javni prijevoz do istih. Okružen je parkovima i u mirnoj je ulici. Apartman se nalazi u Ulici Dobriše Cesarića 24 na II. katu i uređen je modernom stilu. Osiguran je besplatan parking. Želimo vam ugodan boravak uz piće dobrodošlice, kavu, čaj, bocu vode! U blizini se nalazi stari dio grada Tvrđa u kojoj su barovi, restorani i klubovi. Osoblje govori: Engleski.

Kontakt
Adresa: Ulica Dobriše Cesarića 24
Mob: 098 384 193

 

Apartmani Osijek, Tvrđa i Novi grad (Sjenjak)

Apartmani Osijek u ponudi imaju apartmane na dvije lokacije u gradu, u blizini starog grada Tvrđe i u stambenom naselju Sjenjak. Kapacitet smještaja 6 kreveta. Obje lokacije su dostupne javnim gradskim prijevozom.

Kontakt
Adresa: Apartman Sjenjak, Sjenjak 69; Apartman Tvrđa, Istarska 18b
Web: www.apartman-osijek.hr
E-mail: info@apartman-osijek.hr
Tel: 031/ 200 400

 

Apartman „Sretni dimnjačar“, Tvrđa (Vijenac Ivana Meštrovića)

Apartman Sretni dimnjačar nalazi se nadomak starom gradu Tvrđi. U blizini se nalazi nekoliko fakulteta.

Kontakt
Adresa: Vijenac Ivana Meštrovića 74
Mob: 091/ 220 6645

 

Apartman VBK, Tvrđa

Kontakt
Adresa: Vijenac Ivana Meštrovića 20
E-mail: kuncak.branimir@gmail.com
Mob: 091 621 71 10

 

Apartman M&A, Tvrđa

Kontakt
Adresa: Vijenac Ivana Meštrovića 21
E-mail: skeledzija.kristijan@gmail.com
Mob: 099 437 27 20

 

Studio apartman Park Galerija, Tvrđa

Studio apartman Park Galerija nalazi se u najljepšem dijelu grada Osijeka, u Zagrebačkoj ulici broj 1. Kapacitet smještaja je 3 kreveta. Zelena kulisa od drveća i pogled koji se pruža na dva parka čini ovaj studio apartman jedinstvenim mjestom za odmor. Za samo 10-tak minuta hoda stići ćete do samog središta grada, dok Vam  do starog grada Tvrđe ili do obale rijeke Drave treba tek nekoliko minuta. Nedaleko smještaja u Europskoj aveniji nalazi se stajalište tramvaja, a na Vukovarskoj cesti stajalište gradskog autobusa. U blizini se nalaze osječki fakulteti, tržnica, tramvajsko i autobusno stajalište te autobusni i željeznicki kolodvor.

Kontakt
Adresa: Zagrebačka ulica 1
E-mail: goranka.ivansic@gmail.com; rezervacije@parkgalerija.apartments
Mob: 00385916122454

 

Centrum Osijek - apartmani i sobe, Gornji grad

Smještaj Apartmani i Sobe „Centrum Osijek“ nudi vam moderno uređene i bogato opremljene apartmane i sobe u samom centru grada. Ukupnog kapaciteta 50 kreveta, Centrum Osijek je savršen odabir za vaš vikend odmor ili poslovni posjet Osijeku. Nalazi se na tek 5 minuta hoda do glavnog trga, katedrale, kazališta, javnih institucija i promenade uz rijeku Dravu. Iako registriran kao apartmani i sobe, zbog lokacije u zasebnoj zgradi s recepcijom, samouslužnom praonicom rublja te posebnom pažnjom uređenim sobama, smještaj Centrum u Ružinoj ulici 14 podsjetit će vas na hotelski smještaj. U dvorištu je osiguran veliki parking za osobne automobile. Ispred zgrade nalazi se autobusno ugibalište za turističke autobuse, a parkiralište za autobus osigurano je u blizini. 

Kontakt
Adresa: Ružina ulica 14
Web: www.centrumosijek.hr
E-mail: info@centrumosijek.hr
Mob: 099 6000 009

 

Home - apartmani i sobe, Gornji grad

Apartmani i sobe Home nalaze se u samom centru grada, samo nekoliko koraka od glavnog trga (Trg dr. Ante Starčevića) i preko puta kon-katedrale Svetih Petra i Pavla, u mirnom i tihom dvorištu zgrade. Možete birati između 3 apartmana i 1 studio apartmana ukoliko nas posjećujete sa obitelji ili prijateljima ili između 4 jednokrevetne sobe ukoliko želite svoju privatnost. Ukupan smještajni kapacitet je 20 osoba. Osiguran je i prostor za parkiranje do dva automobila te više bicikala, a u blizini je i prostrano javno parkiralište te javni prijevoz, tramvaji i autobusi. Ukoliko dan volite započeti obilnim slavonskim doručkom, sobe i apartmani Home su pravi smještaj za vas!

Kontakt
Adresa: Županijska ulica 3
Web: www.smjestaj-osijek.com
Facebook: Home apartmani i sobe Osijek
E-mail: rezervacija@smjestaj-osijek.com   
Mob: 00385 (0)91 33 88 572

 

Apartman Butterfly, Gornji grad

Smještaj Butterfly nalazi se tek 5 minuta laganog hoda do glavnog gradskog trga i znamenitosti u Gornjem gradu te dvadesetak minuta laganog hoda ili 5 minuta tramvajem do osječkog starog grada Tvrđe. Službenog kapaciteta 2 kreveta uz korištenje pomoćnog ležaja u ovom lijepo uređenom apartmanu može se ugodno smjestiti 4 osobe. Objekt je opremljen kuhinjom, klima uređajem, televizorom te Wi-Fi internetom. U dvorištu zgrade omogućeno je besplatno parkiranje osobnim automobilima.

Kontakt
Adresa: Ružina ulica 20
Facebook: Butterfly apartments
E-mail: glavaster@gmail.com
Mob: 098 964 80 98, 099 670 90 36

 

Apartmani Red Blue, Gornji grad

Moderni dizajn apartmani "Red Blue" nalaze se u samom centru Osijeka nedaleko glavnog trga. U blizini je i šetalište uz Dravu, popularna Promenada te park Zrinjevac s istoimenom sportskom dvoranom. Do autobusnog i željezničkog kolodvora potrebno je 10 do 15 minuta laganog hoda. Objekt raspolaže s 2 kreveta, potpuno opremljenom kuhinjom i besplatnim wi-fi internetom. Gosti mogu rezervirati i turistički obilazak grada s licenciranim vodičem.

Kontakt
Adresa: Ružina ulica 23
Facebook: Apartmani Red Blue
E-mail: igor.majdis@gmail.com
Mob: 098 579 671

 

Apartman Konzul, Gornji grad

Apartman Konzul se nalazi u najužem središtu grada u Ulici Dragutina Neumana, uz čuvenu secesijsku Europsku aveniju. To gostima omogućuje da osjete dašak kulture i tradicije, šarmantnog grada Osijeka, iz prve ruke. Sve je na dohvat apartmanu, od glavne tržnice, glavnog trga, centra, pošte, suda, autobusnog i željezničkog kolodvora, pa do mnogobrojnih restorana i kafića, kazališta, kina, a u neposrednoj blizini je i prekrasna šetnica uz rijeku Dravu. Apartman je smješten u staroj zaštićenoj secesijskoj zgradi iz 1902 godine te je vrlo prostran (150m2) i pruža ugodan smještaj za maksimalno četiri osobe, uz vrhunski komfor i opremljenost, a osigurano je i besplatno parkirno mjesto.

Kontakt
Adresa: Dragutina Neumana 2a
Web: www.apartment-konzul.com
E-mail: apartment.konzul@gmail.com
Mob: 00385 (0)99 686 56 46

 

Sobe Jaglac, Maslačak i Mimoza, Gornji grad

Sobe Jaglac, Maslačak i Mimoza, ranije pansion Regina, nalaze se u samome centru grada, nadomak glavnom trgu. Raspolažu s ukupno 6 kreveta i vlastitim kupaonicama. Sobe su opremljene internetskom vezom. Gostima pružaju usluge pripreme hrane, pranja i sušenja rublja, prijevoz do zračne luke ili kolodvora, spremište za bicikle te mogućnost parkiranja automobila.

Rezervacije
Adresa: Županijska ulica 6
Web: www.reginaosijek.hr
E-mail: regina.osijek@gmail.com
Tel: 031/ 202 203

 

Apartman Attic, Gornji grad

Apartman Attic nalazi se nadomak parku Zrinjevac, u blizini željezničkog te autobusnog kolodvora, 10 minuta do glavnog trga.

Kontakt
Adresa: Ulica Adama Reisnera 59a
E-mail: tihana.tita@gmail.com
Mob: 091/ 522 70 52

 

Apartmani Poštić, Gornji grad

Apartmani Poštić nude četiri apartmana u blizini željezničkog i autobusnog kolodvora, a do glavnog trga su udaljeni tek 10 minuta pješice ili tramvajem. Kapacitet 7 kreveta.

Kontakt
Adresa: Kardinala Alojzija Stepinca 38a
Web: www.os-apartmani.hr
E-mail: postic@os-apartmani.hr
Mob: 098/ 373 895

 

Apartman Lino, Gornji grad

Apartman Lino nalazi se nadomak glavnom trgu, u blizini korza.

Kontakt
Adresa: Vrt Jagode Truhelke 1
Facebook: Apartman Lino Osijek
E-mail: applino@outlook.com
Mob: 091/ 894 88 17

 

Apartman Promenada, Gornji grad

Apartman Promenada nalazi se nadomak glavnom trgu i šetnici uz rijeku Dravu, popularnu Promenadu. Namijenjen je za do 4 osobe, kapaciteta 4 kreveta.

Kontakt
Adresa: Ribarska ulica 1
Web: www.apartman-promenada.com.hr
E-mail: ap.promenada@net.hr
Tel./Mob: 031/ 212 619; 098/ 373 140; 098/ 684 342

 

Apartmani Rustika, Gornji grad

Apartmani Rustika idealni su za goste koji dolaze u grad zbog poslovnih ili privatnih obveza, kat iznad popularnog istoimenog restorana. Četiri apartmana nalaze se svega 300 m od Trga Ante Starčevića, središnjeg gradskog trg i Katedrale. Kapacitet 9 kreveta.

Kontakt
Adresa: Ulica Pavla Pejačevića 32
Web: www.rustika.hr/smjestaj/
E-mail: rustika.osijek@gmail.com
Tel: 031/ 369 400

 

Apartmani i Sobe Bilandžić, Gornji grad

Apartmani i sobe Bilandžić nalaze se u blizini autobusnog i željezničkog kolodvora, od glavnog trga udaljeni 10 minuta hoda ili tramvajem. Kapacitet 7 kreveta.

Kontakt
Adresa: Ulica Stjepana Radića 32
Web: www.st-patricks-pub.hr/apartmani-bilandzic/
E-mail: regecommerce@vip.hr
Mob: 091/ 201 80 70

 

Apartman Viktor, Gornji grad

Apartman Viktor nalazi se nadomak željezničkom te u blizini autobusnog kolodvora, desetak minuta hoda do glavnog trga, uz tramvajsku liniju br. 2. Apartman ima dvije spavaće sobe ukupnog kapaciteta 4 osobe. Nalazi se na 5. katu zgrade opremljene dizalom. Ispred zgrade nalazi se javno parkiralište.

Kontakt
Adresa: Ulica Ivana Gundulića 36 b
Facebook: Apartman Viktor
E-mail: darkobogdan2@gmail.com
Mob: 091 201 8021

 

Apartmani Klanac, Gornji grad

Apartmani Klanac nalaze se na 5 minuta hoda do glavnog trga i u blizini šetnice uz rijeku Dravu, Promenade. Kapacitet smještaja je 10 kreveta uz mogućnost postavljanja pomoćnih ležajeva.

Kontakt
Adresa: Ulica Josipa Jurja Strossmayera 44
E-mail: apartmani.klanac@gmail.com
Tel: 031/ 283 208
Mob: 091/ 902 55 14; 091/ 569 37 06; 091/ 729 82 05

 

Apartmani Drama, Gornji grad

Apartmani Drama imaju kapacitet od 6 kreveta u jednom te 2 kreveta u drugom apartmanu. Nalaze se u centru grada.

Kontakt
Adresa: Ulica Svete Ane 87
Facebook: Apartman Drama
E-mail: mandamadjaric@gmail.com
Tel: 031/372 766
Mob: 095/3725 053

 

Apartmani Košević, Gornji grad

Apartmani se nalaze u urbanoj vili smještenoj u Strossmayerovoj ulici u samom centru grada Osijeka.

Sastoje se od dva vrhunski uređena apartmana od kojih jedan kapaciteta 2+1, a drugi kapaciteta 3+1 osoba. Apartmani su opremljeni s klima uređajima, satelitskom televizijom, besplatnim bežičnim internetom – WiFi, glazbenim uređajem, besplatnim parkingom u privatnom prostoru.

Kontakt
Adresa: Ulica J. J. Strossmayera 53
Web: www.apartmani-kosevic.hr
E-mail: apartmani.kosevic@gmail.com
Mob: 098/948 88 02

 

Apartman Buga, Gornji grad

Novo uređeni Apartman Buga (56m2) sadrži spavaću sobu - krevet 160x200cm, dnevnu sobu - krevet na razvlačenje 160x200cm, kuhinja je u potpunosti opremljena te sadrži keramičku ploču za kuhanje, hladnjak, mikrovalnu pećnicu, toster, kuhalo za vodu, kao sve suđe potrebno za pripremu  i konzumaciju jela. Apartman je opremljen kupaonicom s tuš kadom. U cijeni je redovito uključena upotreba toplih i hladnih napitaka te WiFi, a često će vas iznenaditi i poklon dobrodošlice! U blizini smještaja je glavni gradski trg (Trg. dr. Ante Starčevića) te Trg Slobode s trgovačkim centrom i trgovinama mješovite robe, obuće i odjeće poznatih svjetskih marki, T-Centar, teretana i wellness te veliko dječje igralište uz popularnu slastičarnicu s velikom terasom. U blizini se nalazi Osječka katedrala i Hrvatsko narodno kazalište, a stari grad Tvrđa udaljena je tek 15ak minuta hodom ili 5 minuta tramvajem.

Kontakt
Adresa: Trg Lava Mirskog 2
Tel.: 099/ 2559 202; 099/3106 944
E-mail: novela.bucanovic@gmail.com
Facebook: Apartman Buga

 

Sobe Vienna, Gornji grad

Sobe Vienna nalaze se u blizini željezničkog kolodvora te 10 minuta hoda udaljeni od glavnog trga. U blizini je tramvajska linija br. 2. Kapacitet smještaja je 26 kreveta.

Kontakt
Adresa: Ulica Stjepana Radića 26a
Web: www.vienna-smjestaj.com
E-mail: info@vienna-smjestaj.com
Tel: 031/ 214 026
Mob: 095/ 904 45 85

 

Sobe Widder, Gornji grad

Sobe Widder raspolažu s kapacitetom od 6 kreveta. Nalaze se nadomak glavnom trgu, 10 minuta hoda do željezničkog i autobusnog kolodvora.

Kontakt
Adresa: Županijska ulica 13b
Web: www.sobe-widder.com
Tel: 031/ 205 518
Mob: 095/ 8654 136

 

Sobe Lišnić, Gornji grad

Sobe Lišnić nalaze se nadomak glavnom trgu uz tramvajsku liniju br. 1. U blizini je i šetnica uz Dravu, Promenada te kon-katedrala Sv. Petra i Pavla. U sklopu smještaja je i caffe bar Marjan i billiard club. Kapacitet smještaja je 10 kreveta.

Kontakt
Adresa: Ulica J. J. Strossmayera 15
Web: www.sobe-lisnic.com
E-mail: lisnic.ivan1@gmail.com
Tel: 031/ 205 130
Mob: 091/ 561 35 11

 

Apartman „Grga“, Gornji grad

Apartman Grga nalazi se u Gornjem gradu, u mirnoj ulici s pješačkom zonom nadomak nekoliko fakulteta. U blizini se nalaze stajališta javnog prijevoza, autobusni i željeznički kolodvor.

Kontakt
Adresa: Sunčana ulica 18
E-mail: petarkilometar@gmail.com  
Mob: 098/ 475 879

 

Apartmani „Jasna“, Gornji grad

Apartmani Jasna nalaze se u središtu grada u Kapucinskoj ulici poznatoj kao „korzo“, na par koraka do promenade uz rijeku Dravu. U blizini su stajališta tramvaja na glavnom trgu.

Kontakt
Adresa: Kapucinska ulica 25 (Korzo)
Facebook: Apartmani Jasna
E-mail: jmadjura@hi.htnet.hr   
Mob: 098/ 897 848

 

Apartman „Moj Osijek“, Gornji grad

Apartman Moj Osijek nalazi se u središtu grada, nadomak Zimskoj luci i promenadi uz rijeku Dravu. U blizini je i stajalište tramvaja na glavnom trgu.

Kontakt
Adresa: Šamačka ulica 1
Facebook: Apartman Moj Osijek
E-mail: 031.moj.osijek@gmail.com
Mob: 091/ 512 34 34

 

Apartman „Tomi“, Gornji grad

Apartman Tomi nalazi se u središtu gornjeg grada, centar Osijeka, nadomak Filozofskom fakultetu, oko 5 minuta pješice udaljen od glavnog trga i promenade uz rijeku Dravu.

Kontakt
Adresa: Ulica Lorenza Jägera 8a
E-mail: apartmantomi@gmail.com
Mob: 091/ 155 71 84

 

Studio apartman „Down Town“, Gornji grad

Apartman "Downtown" nalazi se u najstrožem centru Osijeka, Županijska ulica br. 13 (1. kat), nedaleko glavnog trga, Hrvatskog narodnog kazališta i drugih javnih institucija poput Županijske skupštine. Novoobnovljeni apartman je u potpunosti opremljen - uz jednu spavaću sobu raspolaže kuhinjom i kupaonicom te wi-fi internetskom mrežom. U blizini se nalazi i nekoliko popularnih ugostiteljskih objekata, kavana i slastičarnica. Pristup apartmanu moguć je automobilom uz osigurano parkirališno mjesto, u blizini su stajališta tramvaja i autobusa, a autobusni i željeznički kolodvor nalaze se na 10 minuta hoda.

Kontakt

Adresa: Županijska ulica 13/1
Facebook: Apartman Downtown
E-mail: darkobogdan2@gmail.com
Mob: 091 201 80 21

 

Apartmani NFM, Gornji grad

NFM Apartmani (5 apartmana) kategorizirani s 4 i 3 zvjezdice vaš su idealni smještaj u neposrednoj blizini središta Osijeka. Na raspolaganju su vam komforni dvosobni apartmani koji sadrže kuhinju, kupaonicu i terasu. Sve prostorije su opremljene klimatizacijskim uređajima i wi-fi internetom. U dnevnoj i spavaćoj sobi nalazi se TV. U kuhinji je osiguran pribor za vlastitu pripremu hrane. Za sve kojima rekreacija čini neizostavni dio dana tu je i sprava za vježbanje. Stanovi su lako dostupni automobilom (gosti imaju i pristup besplatnom parkingu). Na samo pet minuta hoda nalaze se svi sadržaji u središtu grada: Trg Ante Starčevića, šetnica uz rijeku Dravu, autobusni i željeznički kolodvor, fakulteti, restorani, barovi, poslovnice brojnih tvrtki i poznati osječki parkovi.

Kontakt
Adrese: Ulica Ivana Gundulića 36/A; Ulica Ivana Gundulića 30
E-mail: mariomarolin@gmail.com
Web: www.nfm-apartman.com
Mob: 091 566 1234

 

Riverview Apartment, Gornji grad

Apartman „Riverview“ kako mu samo ime govori, nalazi se uz rijeku Dravu s najljepšim pogledom u gradu, prema Zimskoj luci i dravskoj promenadi, omiljenoj šetnici koja posebno u ljetnim mjesecima pršti od živosti. U blizini se nalazi i Hotel Osijek pa je ovaj smještajni objekt prikladan i goste koji u hotelu imaju poslovne obveze. Apartman može primiti 4 osobe. Nalazi se u samom centru grada, u blizini glavnog trga i Osječke katedrale, povijesnog Kina Urania i gradske tržnice. Nedaleko je željeznički i autobusni kolodvor te stajališta gradskog tramvaja i autobusa, a šetnjom uz Dravu se vrlo brzo dolazi do starog grada Tvrđe, središta kulturnog i zabavnog, noćnog života grada.

Kontakt
Adresa: Šetalište kardinala Franje Šepera 8 (Zimska luka)
Mobitel: 098 373 444
E-mail: mary.mary.b@gmail.com
Web: www.riverviewapartment.business.site

 

Apartmani Top Center, Gornji grad

Bogato i moderno uređeni apartmani u novoizgrađenoj zgradi pružaju Vam ugodan boravak svega 500 metara od glavnog trga. Ukupnog kapaciteta 4 kreveta, sastoje se od dvije jedinice: studio apartmana površine 28 kvadrata i apartmana od 50 kvadrata. U apartmanima Vam je dostupna kabelska televizija i besplatan brzi Wi-Fi internet. Sve prostorije su klimatizirane. U dvorištu zgrade nalazi se privatni parking.

Kontakt
Adresa: Ulica Ivana Gundulića 54
Facebook: Apartmani Top Center
E-mail: gabriel.john.super@gmail.com
Mob: 099 878 87 92

 

Apartman Aurora, Gornji grad

Prostor zauzima površinu od 51 kvadratnog metra, nalazi se u samom centru grada u gradskoj četvrti Gornji grad blizu parka Zrinjevac i svih važnijih javnih ustanova, restorana, trgovina, muzeja, željezničkog i autobusnog kolodvora. Apartman je moderno opremljen sa svim važnim i potrebnim stvarima za ugodan boravak poput moderne kuhinja sa svim potrebnim aparatima, velika kupaonica sa perilicom, balkon s pogledom na katedralu, besplatan WIFI i besplatan parking itd...). Osoblje govori i Mađarski, Njemački i Engleski jezik.

Kontakt
Adresa: Ulica Ivana Gundulića 54
E-mail: zora.ivo@gmail.com
Mob: 098 130 72 50; 099 724 22 27

 

Anfido apartman, Gornji grad

Novo renovirani apartman (3*) u samom centru Osijeka. Neposredna blizina kulturno-obrazovnih ustanova, znamenitosti, parkova i raznih zabavnih sadržaja garantira vam da ćete iskusiti srce Slavonije u punom sjaju. Apartman je veličine 146 m2 i prikladan je za 4 do 6 osoba. Sastoji se od kuhinje, blagovaonice i dnevnog boravka spojenih u jednom prostoru, 3 spavaće sobe, 2 kupaonice, hodnika, spremišta, balkona i ostakljene terase (prostora za pušenje). Cijeli prostor je klimatiziran. Unutar zgrade nema trajnih stanovnika, tako da ćete moći spavati u miru i tišini iako se u okolici nalazi nekoliko kafića, pubova, klubova i restorana, što znači da nećete morati ići daleko za dobar provod.

Kontakt
Adresa: Ulica Stjepana Radića 16
Web: www.anfido-apartmani.com
E-mail: anfido.apartmani@gmail.com
Mob: 091 574 67 29, 091 202 65 02

 

Apartman Batory, Gornji grad

Komforni apartman Batory veličine 84 m2 nalazi se u centru grada, na 2 minute laganog hoda od željezničkog i autobusnog kolodvora, nedaleko glavne tržnice, policijske postaje, osječkih kafića i pubova, na 8 minuta do prelijepe Europske avenije, 10 minuta hoda do glavnog gradskog trga te njegovih znamenitosti. Idealan je za parove, solo avanturiste, poslovne putnike, mlade roditelje s bebom. Objekt sadrži veliki francuski ležaj, krevetić za bebu, opremljen je kuhinjom sa svim pomagalima, 2 klima uređaja, računalom, televizorom, linijom te Wi-Fi internetom. Sadrži sve potrebno za ugodan boravak. U cijeni boravka na raspolaganju Vam je garaža za parkiranje, umjesto plaćanja javnog parkinga u prvoj zoni centra.

Kontakt
Adresa: Stjepana Radića 42
E-mail: apartment.batory@gmail.com
Tel.: 091 540 42 05
Facebook: Apartman Batory

 

Apartman Korzo Osijek, Gornji grad

Moderno uređeni apartman „Korzo Osijek“ nalazi se u samom središtu Osijeka. Svega tri minute hoda udaljen je od konkatedrale Sv. Petra i Pavla i Hrvatskog narodnog kazališta. Šetalište uz Dravu, popularna Promenada, udaljena je 50 metara, a Tvrđa 1 km, kao i autobusni i željeznički kolodvor. Objekt raspolaže spavaćom sobom s bračnim krevetom, dnevnom sobom s dva kreveta na razvlačenje, potpuno opremljenom kuhinjom, kupaonicom, satelitskom TV i besplatnim wi-fi internetom. Parkirno je mjesto osigurano, a boravak ljubimcima je dozvoljen po dogovoru.

Kontakt
Adresa: Kapucinska 30
Tel./Mob.: 099 205 4195
E-mail: apartmankorzoosijek@yahoo.com
Facebook: Apartman Korzo Osijek

 

Eurho Apartment, Gornji grad

Apartman Eurho smješten je 2,1 km od Muzeja Slavonije. Objekt nudi vrt i besplatni Wi-Fi. Smještajni objekt uključuje klima-uređaj, potpuno opremljenu kuhinju, TV ravnog ekrana i vlastitu kupaonicu s tušem. Sve jedinice obuhvaćaju prostor za sjedenje i blagovaonicu. Apartman se nalazi na 2,2 km od stadiona Gradski vrt. Zračna luka Osijek udaljena je 15 km.

Kontakt
Adresa: Ulica Adama Reisnera 133
Tel./Mob.: 00385 (0)31 374 071; 00385 (0)98 798 668
E-mail: melita.springman@gmail.com
Web: www.eurhoconsulting.hr

 

Studio apartman Lara, Gornji grad

Studio apartman Lara nalazi se na četvrtom katu zgrade izgrađene 2006. godine. Zgrada opremljena dizalom nalazi se u mirnom okruženju blizu parka, samo pet minuta pješice do glavnog trga. Filozofski, ekonomski i pravni fakultet nalaze se samo dvjestotinjak metara od apartmana, tako da sve aktivnosti možete obaviti pješice. U blizini su stajališta linija gradskog prijevoza i kolodvori, a jednako jednostavan je prilaz automobilom.

Kontakt
Adresa: Ulica Ivana Gundulića 36 a
E-mail: gudelj.martina@gmail.com
Mob.: 099 854 28 21

 

Apartman 37 Vista Place, Gornji grad

37 Vista Place je moderan apartman od 60 kvadrata koji se nalazi na 10. katu zgrade od 14 katova u samom centru Osijeka. Apartman je okrenut prema istoku te daje prekrasan pogled na centar grada. Moderno je uređen i opremljen kuhinjom, dnevnom sobom s velikim televizorom, klima uređajem, radnim sobom i stolicom, spavaćom sobom, puno ormarskog prostora, kupaonicom s velikom jacuzzi kadom i tušem te velikim balkonom na kojemu možete ispijati kavu na jutarnjem suncu, večerati u popodnevnoj hladovini ili popiti pice i uživati u pogledu na grad. Uz besplatni pristup Internetu, u apartmanu ćete naći kavu i hladno pice za vaš dodatni komfor.

Kontakt
Adresa: Trg Slobode 8 (10. kat)
E-mail: info@37vistaplace.com
Facebook: 37VistaPlace

 

Apartmani Stars, Gornji grad

Apartmani Stars kategorije tri zvjezdice nalaze se na adresi Strossmayerova ulica 64 u Gornjem gradu, u blizini tramvajskog stajališta, nedaleko glavnog gradskog trga. Sastoje se od tri zasebna apartmana: Stella, Polaris i Orion. Apartmani "Stella" i "Polaris" ukupne površine 37m2 raspolažu dnevnom sobom, kuhinjom s blagovaonicom, spavaćom sobom s bračnim krevetom te kupaonicom. Apartman "Orion" veličine 80m2 sadrži dnevnu sobu, kuhinju s blagovaonicom, dvije spavaće sobe s po jednim bračnim krevetom za dvije osobe i kupaonicu.

Kontakt
Adresa: Ulica Josipa Jurja Strossmayera 64
Mobitel: 091 789 20 34
E-mail: stars.apartmani@gmail.com
Facebook: Apartmani Stars Osijek

 

Apartman The Station, Gornji grad

Novouređeni apartman nalazi se u zanimljivoj zgradi starog željezničkog kolodvora uskotračne željeznice, u neposrednoj blizini glavnog željezničkog te autobusnog kolodvora. Uz zgradu je stajalište tramvaja kojim se brzo dolazi do glavnog trga i rijeke Drave te najpoznatijih gradskih znamenitosti. Kapacitet apartmana je 6 osoba koje se mogu smjestiti u dvije sobe s bračnim krevetima, u jednoj spavaćoj sobi s odvojenim krevetima te u dnevnoj sobi s kaučem na razvlačenje. Apartman nudi besplatni Wi-Fi Internet, parkiralište za automobil te slobodno držanje kućnih ljubimaca.

Kontakt
Adresa: Trg Lavoslava Ružičke 3
Mobitel: 00385 (0)91 598 56 62
E-mail: thestationapartman@gmail.com; mario.cutek@inet.hr

 

Apartman Home, Gornji grad

Apartman Home nalazi se u Gornjem gradu (centar) u neposrednoj blizini Željezničkog kolodvora (Trg Lavoslava Ružičke) te tek pedesetak metara od Autobusnog kolodvora. Službeni kapacitet objekta je 3 osobe, no prostor je dovoljno velik i udoban za više osoba. Apartman sadrži jednu spavaću sobu, kuhinju s pećnicom, blagovaonicom, kupaonicu s perilicom rublja. Wi-Fi u cijelom objektu, klima. Mogućnost korištenja igraće konzole PS4. Apartman je u potpunosti renoviran i modernog dizajna. U blizini se nalazi i donedavno najveća osječka teretana „City Fitness“ smještena u zgradi Autobusnog kolodvora. Ispred zgrade nalazi se stajalište tramvaja kojim ćete s lakoćom doći do glavnog trga i Osječke katedrale, dravske promenade ili starog grada Tvrđe.

Kontakt
Adresa: Ulica Bartola Kašića 5 (Trg Lavoslava Ružičke)
Facebook: Apartment Home
E-mail: ario.dgo@gmail.com; monika.flincec@gmail.com
Mob: 098 226 792

 

Apartman Park, Gornji grad

Kapacitet apartmana je 6 osoba. Besplatno parkiralište za automobil. U blizini je stajalište tramvaja, autobusni i željeznički kolodvor.

Kontakt
Adresa: Ulica Josipa Andrića 1 (park Zrinjevac)
Mobitel: 00385 (0)91 1516902
E-mail: oliverbocek@gmail.com

 

Apartman Ivana, Gornji grad

Moderni i novo uređeni apartman Ivana smješten je samo nekoliko minuta  laganog hoda do glavnog trga (Trg dr. Ante Starčevića). U blizini se nalazi Osječka katedrala i Hrvatsko narodno kazalište, a stari grad Tvrđa udaljena je tek petnaestak minuta hodom ili pet minuta tramvajem. U novo uređenom Apartmanu Ivana mogu se ugodno smjestiti 3 osobe, te sadrži spavaću sobu - bračni krevet, dnevnu sobu s prostranim kaučem na razvlačenje i televizorom. Kuhinja je u potpunosti opremljena, te sadrži ploču za kuhanje, štednjak, hladnjak, mikrovalnu pećnicu, kuhalo za vodu, kao sve suđe potrebno za pripremu i konzumaciju jela. Apartman je opremljen klima uređajem i vlastitom kupaonicom s tuš kabinom. Nudi besplatni Wi-Fi i privatno parkirno mjesto za osobni automobil u dvorištu zgrade.

Kontakt
Adresa: Ružina ulica 18
E-mail: idzojic@hotmail.com
Mob: 092 112 40 69

 

Apartman Kalispera, Gornji grad

Kontakt
Adresa: Vijenac Stanka Vraza 4
E-mail: bianca.perkovic@gmail.com
Mob: 098 810 221

 

Apartman Matea, Gornji grad

Kontakt
Adresa: Gornjodravska obala 90 c
E-mail: matea_48@hotmail.com
Mob: 098 608 088

 

Studio apartman Park, Gornji grad

Kontakt
Adresa: Ulica kardinala Alojzija Stepinca 28
E-mail: slavko.spehar@inet.hr
Mob: 091 533 94 50

 

Apartman Dravski most, Gornji grad

Smještaj se nalazi u centru grada, uz popularnu šetnicu Promenadu uz rijeku Dravu i Zimsku luku. Nedaleko se nalazi stajalište tramvaja, a glavni gradski trg i Katedrala nalaze se u blizini. Kapacitet smještaja je 2+2 ležaja.

Kontakt
Adresa: Šetalište kardinala Franje Šepera 8f (Zimska luka, dravska promenada)
E-mail: anica.kantor@gmail.com
Mob: 091 571 96 64

 

The Grey Apartment, Gornji grad

Kontakt
Adresa: Gundulićeva ulica 3a
E-mail: the.grey.osijek@gmail.com

 

Studio Apartman „Ana“, Gornji grad

Studio apartman Ana nalazi se u centru grada (Gornji grad) uz Zimsku luku i popularnu šetnicu Promenadu uz rijeku Dravu. Objekt sadrži kuhinju, kupaonicu, spavaću sobu, dnevnu sobu s flat screen TV uređajem i balkon s pogledom na rijeku. Opremljen je besplatnim Wi-Fi signalom te je klimatiziran. U blizini je glavni gradski trg te niz turističko-kulturnih sadržaja u centru grada te starom gradu Tvrđi. Nedaleko preko rijeke Drave je popularno kupalište Copacabana, bazeni i pješčana plaža.

Kontakt
Adresa: Šetalište kardinala Franje Šepera 8a (Zimska luka, dravska promenada)
Mob: 099 218 53 81

 

City Inn Apartman Osijek, Gornji grad

Apartman City Inn smješten je u centru grada i nudi klimatizirani smještaj s balkonom, 1 spavaću sobu, kuhinju s perilicom posuđa i mikrovalnom pećnicom te kupaonicu s tušem. Dostupan je TV ravnog ekrana i besplatni Wi-Fi. Objekt ima terasu.

Kontakt
Adresa: Zadarska ulica 30
E-mail: inncityos@gmail.com
Mob: 099 809 22 99

 

Apartman Lavanda, Gornji grad

Smještaj raspolaže kapacitetom 1 bračnog kreveta i pomoćnih ležajeva.

Kontakt
Adresa: Ulica Ivana Gundulića 86
E-mail: paulaefos@yahoo.com
Mob: 00385 (0)98 912 17 49

 

Apartman Mistique, Gornji grad

Kontakt
Adresa: Kapucinska ulica 32 (Korzo)
Web:
E-mail: marijangrad@yahoo.com
Mob: 092 131 64 55

 

Apartman Mario, Gornji grad

Smještaj se sastoji od 1 spavaće sobe s ležajem za 2 osobe, dnevnim boravkom, kuhinjom, kupaonicom i vlastitim parkingom.

Kontakt
Adresa: Ulica Svete Ane 57
Web:
E-mail: mario.siric73@gmail.com
Mob: 092 304 19 53, 092 269 40 27

 

Smještaj St. Peter's Garden, Gornji grad

Objekt se nalazi u centru grada u Zadarskoj ulici, par minuta hoda do Osječke katedrale i glavnog trga (Trg dr. Ante Starčevića). Tramvajska stanica nalazi se na samome trgu, a autobusna stanica je udaljena desetak minuta hoda (Ulica Hrvatske Republike). Autobusni kolodvor i željeznički kolodvor udaljeni su petnaestak minuta hoda. U ponudi je smještaj za grupe u 7 prostranih soba, svaka soba ima svoju kupaonicu. Ukupni kapacitet je za 15 osoba. Osiguran je prostor za goste koji dolaze biciklima, na raspolaganju je i 7 bicikala za goste. Gosti mogu koristiti kuhinju, a svoje slobodno vrijeme mogu provoditi i u dvorištu. U ponudi je i besplatan Wi-Fi.

Kontakt
Adresa: Zadarska ulica 10
Web: www.osijek-housing-rental.hr
Facebook: St. Peter's Garden
E-mail: yadraa@gmail.com
Mob: 095 900 73 58; 095 901 60 81

 

Apartman Renata Remisens, Gornji grad

Ovaj apartman obuhvaća 1 spavaću sobu, dnevni boravak, TV ravnog ekrana, opremljenu kuhinju s blagovaonicom te 1 kupaonicu s bideom i perilicom rublja. U stražnjem dijelu zgrade nalazi se prostrano dvorište savršeno za slobodno vrijeme s djecom ili kućnim ljubimcima. Uz nadoplatu su dostupni ručnici i posteljina. Objekt se nalazi na osječkoj Promenadi uz rijeku Dravu. Nedaleko glavnog trga i romantičnog Sakuntala parka te uz Zimsku luku u kojoj se nalazi niz ugostiteljskih objekata, restorana, kafića i slastičarnica. U blizini je i pristanište za riječne putničke cruisere kod broda-restorana Galija.

Kontakt
Adresa: Šetalište kardinala Franje Šepera 4 (I. kat)
Facebook: Renata Remisens
E-mail:
Mob: 099 677 44 62

 

Apartmani i Sobe Zoe, Donji grad

Apartmani i Sobe Zoe idealno su mjesto za turiste i poslovne goste grada Osijeka. Moderno uređen objekt, smješten je 10 minuta hoda do Trga bana Josipa Jelačića i središta Donjeg grada u blizini donjogradske promenade i kliničke bolnice Osijek, a samo deset minuta udaljeni smo i od stare jezgre grada Osijeka – Tvrđe. U blizini objekta je linija gradskog autobusa. Kapacitet smještaja je 21 krevet.

Rezervacije
Adresa: Cvjetkova ulica 2
Web: www.zoe-osijek.hr
Tel: 031 492 480

 

Apartman „Ana“, Donji grad

Apartman Ana nalazi se u glavnoj ulici u Donjem gradu nadomak tramvajskom stajalištu.

Rezervacije
Adresa: Ulica Matije Gupca 15
Mob: 099/ 22 33 221

 

Apartman „Gubec“, Donji grad

Ukupno 5 apartmana iz grupacije „Apartmani Esseker“ pod nazivima Zajc, Novi Grad, Divald, Gubec i Cesarić pronaći ćete na pogodnim lokacijama u Donjem gradu, Tvrđi i Novom gradu, u blizini stajališta javnog prijevoza i nadomak starom gradu, sveučilišnom campusu i Kliničkom bolničkom centru. Apartmani su kapaciteta 3 do 6 osoba, opremljeni klimatizacijom i bežičnim internetom.

Rezervacije
Adresa: Ulica Matije Gupca 15
Web: www.esseker-apartmani.com
Facebook: Essekerapartmani
E-mail: gubec@esseker-apartmani.com
Mob: 091/ 22 33 221, 097/ 90 04 884

 

Apartman „Divald“, Donji grad

Ukupno 5 apartmana iz grupacije „Apartmani Esseker“ pod nazivima Zajc, Novi Grad, Divald, Gubec i Cesarić pronaći ćete na pogodnim lokacijama u Donjem gradu, Tvrđi i Novom gradu, u blizini stajališta javnog prijevoza i nadomak starom gradu, sveučilišnom campusu i Kliničkom bolničkom centru. Apartmani su kapaciteta 3 do 6 osoba, opremljeni klimatizacijom i bežičnim internetom.

Rezervacije
Adresa: Ulica Martina Divalta 312
Web: www.esseker-apartmani.com
Facebook: Essekerapartmani
E-mail: divald@esseker-apartmani.com   
Mob: 091/ 16 16 100


Apartmani „Nikšić“, Donji grad

Rezervacije
Adresa: Ulica Martina Divalta 312
Mob: 091/ 897 18 58

 

Studio apartman „Tia“, Donji grad

Rezervacije
Adresa: Vukovarska cesta 75
E-mail: apartmani.dgo@gmail.com
Mob: 095 741 48 78, 095 863 17 93

 

Apartman Cardo, Donji grad

Rezervacije
Adresa: Ulica Josipa Huttlera 27c
Facebook: Cardo Apartman Osijek
E-mail: cardo.apartmani@gmail.com
Mob: 095 3954 031

 

Sobe Olimpija, Donji grad

Sobe Olimpija nalaze se uz sportske terene Olimpija u Donjem gradu, na Zelenom polju. Raspolažu kapacitetom od 19 kreveta.

Kontakt
Adresa: Zeleno polje 32
Web: www.sportski-objekti.hr/index.php/objekti/sc-olimpija
E-mail: uprava@sportski-objekti.hr
Mob: 098 311 991

 

Apartmani Mursa, Donji grad

Apartmani se sastoje od tri apartmanske jedinice s opremom za kuhanje. Kapacitet apartmana je 11 kreveta. Svi su opremljeni TV-om ravnog ekrana, centralnim grijanjem i klima-uređajem. Sve jedinice uključuju besplatni Wi-Fi. Također obuhvaćaju dnevni boravak/blagovaonicu te potpuno opremljenu kuhinju s mikrovalnom pećnicom i hladnjakom. Gostima je na raspolaganju vlastita kupaonica s tušem, sušilom za kosu i besplatnim kozmetičkim priborom. Apartmani se nalaze u neposrednoj blizini Kliničkog bolničkog centra Osijek i središta Donjeg grada, Trga bana Josipa Jelačića.

Kontakt
Adresa: Ulica Josipa Huttlera 6 B
Web: www.mursa-apartments.com
Mob: 00385 95 816 0487; 00385 91 537 3163

 

Flamingos - apartmani i dnevni odmor, Donji grad

Apartman nudi uslugu noćenja ili dnevnog odmora za 1 do 4 osobe. Prostor je opremljen LCD TV-om, klima uređajem, Wi-Fi internetom, kuhinjom… Doček gostiju 0-24h. Moguće je i besplatno korištenje fitness-centra. Uz gratis piće dobrodošlice apartman je opremljen TV-om ravnog ekrana, gradskim grijanjem, klima-uređajem. Apartman obuhvaća potpuno opremljenu kuhinju s pećnicom, hladnjakom, mikrovalnom i svim pripadajućim priborom. Također gostima je na raspolaganju vlastita kupaonica s tušem, perilicom rublja, sušilom za kosu i besplatnim kozmetičkim priborom. Besplatno korišenje Wi-Fi, dječjeg krevetića i mini-bara. Djeca do 7 godina gratis! Apartman se nalazi u neposrednoj blizini Kliničkog bolničkog centra Osijek, Dječjeg kazališa Branka Mihaljevića te studentskog Kampusa.

Kontakt
Adresa: Trg bana Josipa Jelačića 21
Facebook: Flamingos apartmani i dnevni odmor Osijek
E-mail: vedranlesar@gmail.com
Mob: 092 277 15 16

 

Apartman Luxury Rose, Donji grad

Apartman se nalazi na približno 2,3 km od Muzeja Slavonije, a nudi pogled na vlastiti vrt, fitnes-centar i opremu za roštilj. Gostima su na raspolaganju pristup popločanom dijelu dvorišta, biljarski stol, besplatno privatno parkiralište i besplatan WiFi. Ovaj apartman sadrži 2 spavaće sobe, TV ravnog ekrana sa satelitskim programima, opremljenu kuhinju s hladnjakom i pećnicom, perilicu rublja te kupaonicu s tušem. U objektu je moguće dogovoriti najam bicikala. Apartman Luxury Rose nalazi se na 2,9 km od stadiona Gradski Vrt i 200 metara od Dječjeg kazališta Branka Mihaljevića. Zračna luka Osijek udaljena je 14 km, a usluga prijevoza iz/do zračne luke dostupna je uz nadoplatu.

Kontakt
Adresa: Ulica Matije Gupca 7a
Web:
E-mail: ivan.peric1974@gmail.com
Mob: 098 297 182

 

Studio apartman Olymp, Donji grad

Smještaj se nalazi u osječkom Donjem gradu, do nogometnog stadiona NK Olimpija. Sastoji se od spavaće sobe sa 3 ležaja, kuhinje i kupaonice. Na raspolaganju je dvorište i roštilj. Objekt Olymp ima besplatni WiFi internet  i TV ravnog ekrana s kabelskim programima. Gosti osim toga mogu koristiti garažu u dvorištu,kao i besplatni parking u ulici. Lokacija je mirna i tiha,ugodno je za odmor i uživanje u prekrasnom zelenilu. Do središta grada vrlo jednostavno se stiže javnim ili osobnim prijevozom.

Kontakt
Adresa: Ulica Olimpije 22a
Web:
E-mail: olymp.os@net.hr
Mob: 095 879 64 65

 

Mursa Apartments, Donji grad

Apartmani Mursa nalaze se u Osijeku u gradskoj četvrti Donji grad. Na mjestu današnjeg Osijeka te posebice Donjeg grada nekada se nalazila rimska kolonija Aelia Mursa, što potvrđuje i veliki broj arheoloških artefakata. Lokacija apartmana također se nalazi na području spomenute Murse. Samim time, svaka apartmanska jedinica označena je rimskim brojem, od I do III. Apartmani se sastoje od tri apartmanske jedinice s opremom za kuhanje. Svi su opremljeni TV-om ravnog ekrana, centralnim grijanjem i klima-uređajem. Sve jedinice uključuju besplatni WiFi. Također obuhvaćaju dnevni boravak/blagovaonicu te potpuno opremljenu kuhinju s mikrovalnom pećnicom i hladnjakom. Gostima je na raspolaganju vlastita kupaonica s tušem, sušilom za kosu i besplatnim kozmetičkim priborom. Apartmani Mursa udaljeni su približno 3 km od glavnog trga Ante Starčevića, a od starog djela grada, Osječke Tvrđe i svih važnijih znamenitosti 1,8 km. Gosti mogu posjetiti Osječku konkatedralu, stari dio grada Tvrđu, Hrvatsko narodno kazalište, Muzej likovnih umjetnosti te ostale znamenitosti. Supermarket se nalazi na 200 metara udaljenosti kao i donjogradska tržnica. Razni popularni restorani nalaze se na kratkoj pješačkoj udaljenosti. Na 100m udaljenosti nalaze se tramvajska i autobusna stanica, a apartmani su smješteni odmah uz KBC Osijek te Studenstki kampus.

Rezervacije
Adresa: Ulica Josipa Huttlera 6b
Web: www.mursa-apartments.com
Mobitel: 00385 (0)95 816 0487, 00385 (0)91 537 3163

 

Sobe Metalac, Jug II

Smještene uz nogometno igralište NK Metalac u gradskoj četvrti Jug 2, nalazi se smještaj Sobe Metalac. Raspolažu s kapacitetom 13 kreveta raspoređenih u 6 soba. U blizini se nalazi stajalište gradskog autobusa koji ćete doći do starog grada Tvrđe, a nedaleko na glavnoj ulici (Divaltova ulica), nalazi se tramvajsko stajalište odakle s lakoćom možete doći do glavnog trga u Gornjem gradu.

Kontakt
Adresa: Velebitska ulica 3
E-mail: iboro.321@gmail.com
Mob: 091 601 92 57

 

Sobe Leonarda, Jug II

Sobe Leonarda nalaze se u južnom dijelu grada, naselje Jug II, u blizini južne gradske obilaznice. Kapacitet smještaja je 10 kreveta u lijepo i funkcionalno uređenim sobama. Moguće je rezervirati i uslugu doručka, ručka i večere u restoranu u sklopu smještajnog objeka. U blizini su stajališta gradskog autobusa i tramvaja.

Rezervacije
Adresa: Srijemska ulica 38b
Web: www.sobeleonarda.com
E-mail: sobeleonarda.osijek@gmail.com
Mob: 098/ 760 361; 098/ 189 95 31

 

Apartman Studio In, Jug II

Apartman Studio In nalazi se u naselju Jug II, u blizini južne gradske obilaznice.

Rezervacije
Adresa: Bračka ulica 144/II, stan 29
Mob: 098/ 986 70 07

 

Apartman Lega, Jug II

Lega apartman nalazi se na 2. katu zgrade u mirnoj četvrti Jug II, blizu izlaza na obilaznicu dostupnu iz smjera Vukovara, Vinkovaca i Đakova. Blizu su i dva trgovačka centra. Novouređeni i opremljeni dvosobni apartman za više osoba pružit će ugođaj vlastitoga doma. Opremljen je centralnim grijanjem. Uz zgradu je veliko besplatno parkiralište.

Rezervacije
Adresa: Trpanjska ulica 2/II
Facebook: Lega Apartman
Mob: 099/ 853 81 98

 

Sobe Fitea, Jug II

Sobe Fitea nalaze se preko puta pansiona Fitea kategoriziranog kao pansion-komfor (kategorija: hotel***). Objekt raspolaže s 21 krevetom, dok obližnji Pansion Fitea raspolaže s dodatna 34 kreveta. U sklopu pansiona je caffe bar i restoran Green. Gostima je osigurano parkiralište za automobile. U blizini objekta nalaze se stajališta gradskog autobusa i tramvaja. Parkiranje turističkog autobusa moguće je u obližnjoj Huttlerovoj ulici kod TC Plodine.

Rezervacije
Adresa: Srijemska ulica 27
Web: www.fitea.hr
E-mail: fitea@fitea.hr
Tel: 031/ 508 508

 

Apartman Kairos City, Jug II

Kontakt
Adresa: Medulinska 12
E-mail: exclusive.apartment.kairos@gmail.com
Mob: 00385 (0)92 381 19 47

 

Apartman InOsijek, Jug II

Apartman InOsijek raspolaže s 2 spavaće sobe i 1 dnevnom sobom, kapaciteta 7 osoba. U dvorištu vam je dostupno dječje igralište sa penjalicom, toboganom i dvije ljuljačke. U sklopu dvorišta je i velika sjenica. Također vam je vani na raspolaganju i vanjski hladnjak za držanje pića ili dodatnih namirnica kada boravite u sjenici. Pored sjenice je dodatni travnati dio za roštiljanje. Za maksimalnu udobnost na raspolaganju vam je i Wi-Fi klima uređaj koji pomoću mobitela možete uključiti te si postaviti temperaturu koja Vam odgovara dok ste odsutni a vraćate se u apartman. Isto tako imate dva velika smart televizora koja su spojena na Wi-Fi te Vam je preko njih dostupan razni sadržaj. Za lagani ulazak u apartman vani je smart tipkovnica pa ste dobrodošli u bilo koje vrijeme. Sušenje rublja je moguće na Vaš zahtjev. Bluetooth mini linija. Wi-Fi pokrivenost u dvorištu. Perilica rublja u sklopu apartmana. Apartman InOsijek smješten je u mirnoj ulici te se u blizini nalaze ljekarna, dom zdravlja, nogometna akademija, trgovački centar Kaufland, Müller, Jysk, Kik, Tako Fashion, Mlinar i još dosta toga. Objekt se nalazi u blizini izlaza na južnu gradsku obilaznicu te stajališta javnog autobusnog prijevoza. Osoblje govori: Engleski.

Kontakt
Adresa: Bračka ulica 167
Facebook: Apartman InOsijek
E-mail: inosijek@gmail.com; jovanovic.nenad1208@gmail.com
Mob: 099 3626 489

 

Apartmani Martina, Industrijska četvrt

Apartmani i  sobe Martina nalaze se u Vinkovačkoj ulici 72a, u kvartu Industrijska četvrt, poznatom i po  nazivima "Bosutsko naselje" te " Mačkamama". Zbog blizine južne obilaznice dobro je povezan sa svim dijelovima grada te za  pet minuta vožnje automobilom možete doći do trgovačkog centra Portanova, dvorane Gradski vrt, Gradski bazeni, sale za svatove Kristal i Gracija, autobusnog i željezničkog kolodvora, Osječke Tvrđe te Trga Ante Starčević. Uz objekt prolazi linija gradskog autobusa a u blizini je i tramvajska linija br. 2 (Trg dr. A. Starčevića – Bikara odnosno Glavni trg – Jug dva). U  blizini apartmana se nalazi trgovački centar Konzum, sportsko rekreativni centar Bajer te nekoliko kafića. Kapacitet apartmana je 8 ležajeva uz mogućnost postavljanja dodatnih pomoćnih ležajeva. Ispred apartmana je osigurano veliko parkiralište za osobne automobile ili kombi, a moguće je parkirati i veće vozilo.

Kontakt
Adresa: Vinkovačka cesta 72a
Web: www.apartman-martina.hr
E-mail: apartmanmartina.os@gmail.com
Mob: 091 515 9563

 

Apartman Viktorija, Industrijska četvrt

Apartman Viktorija smješten je izvan gradske vreve i buke, udaljen oko 4 km od središta grada. Smješten je na katu obiteljske kuće na jednoj od glavnih prometnica prema središtu grada. Sastoji se od 3 spavaće sobe 4 ležaja uz mogućnost dodatnog ležaja, prostrane dnevne sobe i blagovaonice, kuhinje, kupaonice s kadom i tuš kadom te zasebnog WC-a. Apartman ima terasu s pogledom na prostrano zeleno dvorište, a gostima su na raspolaganju i parkirališna mjesta te zatvorena garaži.

Rezervacije
Adresa: Ulica Sv. Leopolda Bogdana Mandića 143
Web: www.apartman-viktorija.com.hr
E-mail: apartman.viktorija@gmail.com
Tel: 031/ 280 163
Mob: 099/ 511 64 31

 

Apartmani Dunav, Industrijska četvrt

Apartmani Dunav smješteni su u mirnom dijelu grada s obiteljskim kućama, nadomak Željezničkom i Autobusnom kolodvoru te u blizini tramvajskog stajališta kojim se do glavnog trga stiže za desetak minuta. Osigurano je parkiralište za osobni automobil.

Rezervacije
Adresa: Dunavska ulica 60
Web: www.apartmani-dunav.eu
E-mail: info@apartmani-dunav.eu; darko.tufekcic@gmail.com  
Mob: 091/ 564 22 99

 

Apartmani Una, Industrijska četvrt

Apartmani Una nalaze se u blizini južnog ulaza u grad iz smjera Vinkovaca. Kapacitet smještaja je 6 kreveta. U blizini se nalazi autobusni te željeznički kolodvor.

Rezervacije
Adresa: Ulica Sv. Josipa Radnika 37
E-mail: info@maksimilian.hr
Mob: 031/ 271 847

 

Apartmani „Pušić“, Industrijska četvrt

Apartmani Pušić nalaze se na uglu Kupske ulice i Vinkovačke ceste kojom se izravno stiže u centar grada iz smjera Vinkovaca ili s južne gradske obilaznice. U blizini je stajalište tramvaja te trgovački centri Interspar i Konzum kao i sportsko-rekreacijski centar na bajeru (umjetnom jezeru).

Rezervacije
Adresa: Kupska ulica 1
Mob: 098/921 47 15; 099/ 214 46 30

 

Apartmani Doris, Industrijska četvrt

Apartmani Doris smješteni su u mirnom dijelu grada, nadomak Željezničkom i Autobusnom kolodvoru te u blizini tramvajskog stajališta kojim se do glavnog trga u Gornjem gradu te do starog grada Tvrđe stiže za desetak minuta. Osigurano je parkiralište za osobni automobil.

Rezervacije
Adresa: Ulica Sv. Josipa Radnika 32
Web: www.apartmani-doris.com
E-mail: doris@apartmani-doris.com
Mob: 091/173 07 20

 

Soba Ganopa, Novi grad (Divaltova ulica)

Soba s četiri zvjezdice, s bračnim krevetom te po potrebi i pomoćnim ležajem. Soba je klimatizirana i nudi besplatni Wi-Fi, tramvajska stanica je tik ispred smještaja, udaljenost od Tvrđe je 5 min tramvajem, a do centra grada 10 min tramvajem. Soba ima vlastitu kupaonicu s ugodnim ambijentom i dvorištem u kojem možete uživati u druženju i miru. Stojimo iza svoje kvalitete i čekamo Vas!

Kontakt
Adresa: Ulica Martina Divalta 182a
Web: www.wanderlust-ganopa.com
Facebook: Hostel Wanderlust & Soba Ganopa Osijek
E-mail: info@wanderlust-ganopa.com
Mob.: 00385 (0)91 5227 167

 

Sobe „Villa Gradski Vrt“, Novi grad (Gradski vrt)
Objekt se nalazi u gradskoj četvrti Novi grad, blizu naselja Sjenjak, u neposrednoj blizini stadiona NK Osijek „Gradski vrt“ te zatvorenih bazena. Kapacitet smještaja u pet soba je 10 kreveta. Gostima je na raspolaganju besplatan wi-fi Internet, parkiralište za automobil te usluga prijevoza od/do zračne luke. U blizini je stajalište tramvaja kojim se do središta grada stiže za petnaestak minuta, a do starog grada Tvrđe potrebno je desetak minuta hoda. Sobe raspolažu i dvorištem što Vilu Gradski Vrt čini još boljim odabirom za obiteljski odmor.

Rezervacije
Adresa: Delnička ulica 17
Facebook: Villa Gradski Vrt
E-mail: info@villagradskivrt.eu; tubindoo@hotmail.com
Tel: 031/ 575 406
Mob: 091/ 339 00 03

 

Sobe Natalija, Novi grad (Gradski vrt)

Privatni smještaj Natalija nalazi se u blizini južnog ulaza u grad iz smjera Vukovara u blizini najvećeg gradskog stambenog naselja Sjenjak. U neposrednoj blizini nalazi se stadion i sportska dvorana Gradski vrt, Gradski bazeni, nekoliko restorana i trgovačkih centara. Kapacitet smještaja je 16 kreveta. U blizini je i linija gradskog autobusa te tramvajsko stajalište.

Rezervacije
Adresa: Ulica Woodrowa Wilsona 69a
Web: www.sobenatalija.com.hr
E-mail: sobenatalija@gmail.com
Tel: 031/ 570 003
Mob: 098/ 502 783; 098/ 305 051

 

Apartmani „Zajc“ i „Novi Grad“, Novi grad

Ukupno 5 apartmana iz grupacije „Apartmani Esseker“ pod nazivima Zajc, Novi Grad, Divald, Gubec i Cesarić pronaći ćete na pogodnim lokacijama u Donjem gradu, Tvrđi i Novom gradu, u blizini stajališta javnog prijevoza i nadomak starom gradu, sveučilišnom campusu i Kliničkom bolničkom centru. Apartmani su kapaciteta 3 do 6 osoba, opremljeni klimatizacijom i bežičnim internetom.

Rezervacije
Adresa: Ulica Ivana Zajca 42
Web: www.esseker-apartmani.com
Facebook: Essekerapartmani
E-mail: zajc@esseker-apartmani.com;  novigrad@esseker-apartmani.com
Mob: 091/ 1616 100

 

Apartman „Katja“, Novi grad

Apartman Katja nalazi se u gradskoj četvrti Novi grad, nadomak sportskom centru Gradski Vrt s gradskim bazenima, sportskom dvoranom i nogometnim stadionom NK Osijek.

Rezervacije
Adresa: Pleternička ulica 18
E-mail: apartmankatja@gmail.com   
Mob: 091/ 178 31 53

 

Studio apartmani „Korosteljev“, Novi grad

Apartmani Korosteljev nalaze se u gradskoj četvrti Novi grad. Gostima su na raspolaganju tri apartmana u kojima se može smjestiti samac, par ili obitelj. Osigurano je parkiralište za osobi automobil, a gosti mogu koristiti i veliki vrt s ribnjakom.

Rezervacije
Adresa: Ljubljanska ulica 18
Web: www.studioapartmani-korosteljev.com.hr
Facebook: Studio apartmani Korosteljev
E-mail: studioapartmani.korosteljev@gmail.com
Mob: 098/ 223 780

 

Apartman „Vita“, Novi grad (Sjenjak)

Rezervacije
Adresa: Sjenjak 12
Mob: 091/ 163 27 59

 

Sobe Novi Grad, Novi Grad (Sjenjak)

Rezervacije
Adresa: Baranjska ulica 28
Mob: 098/ 900 02 10

 

Apartman Simple H, Novi grad (Sjenjak)

Ovaj apartman u kojem su dvije spavaće sobe s kupaonicom, nalazi se u gradskom naselju Sjenjak. Ukupni kapacitet je 3 kreveta: za jednu osobu, za dvije osobe te pomoćni ležaj. U blizini je stajalište gradskog autobusa, a nešto dalje i tramvajska stanica kojima se lako dolazi do svih dijelova grada. Prostor je opremljen kuhinjom, parkiralištem za osobni automobil, bežičnim internetom, a dozvoljeni su i kućni ljubimci.

Rezervacije
Adresa: Ulica Ivana Gorana Kovačića 1a
Mob: 098 982 34 42; 098 908 31 08
E-mail: simple.h.osijek@gmail.com

 

Apartmani Šalić, Novi grad (Uske njive)

Kontakt
Adresa: Kninska ulica 6
Mob: 091 531 3469

 

Apartmani Anton, Retfala

Apartmani Anton nalaze se u zapadnom dijelu grada u gradskoj četvrti Retfala. Kapacitet smještaja je 9 kreveta. U blizini je prilaz južnoj gradskoj obilaznici te trgovački centar Portanova. Uz apartmane prolazi linija gradskog autobusa.

Rezervacije
Adresa: Kolodvorska ulica 133
Web: www.apartmani-anton-osijek.com
E-mail: info@apartmani-anton-osijek.com
Mob: 091/ 941 56 70, 091/ 224 40 14

 

Sobe Hotel Ritam, Retfala

Smještaj Ritam nalaze se u zapadnom dijelu grada u gradskoj četvrti Retfala. Kapacitet smještaja je 20 kreveta, a u ponudi je noćenje s doručkom. Uz besplatni wi-fi, smještaj nudi hotelski sef, usluge pranja i peglanja i uslugu prijevoza. U sklopu objekta nalazi se caffe bar, rekreacijska dvorana, te besplatna parkirna mjesta u dvorištu. Sobe Hotel Ritam nalaze se u relativnoj blizini južne gradske obilaznice. Do središta grada potrebno je oko 10 minuta autom, a u blizini je i stajalište gradskog autobusa.

Rezervacije
Adresa: Kozjačka ulica 76
Web: www.hotel-ritam.com
E-mail: hotel.ritam@gmail.com
Tel: 031/ 310 310

 

Kuća za odmor "Ruža", Retfala

Crni Biser d.o.o. za turizam i usluge nudi uslugu iznajmljivanja kuće za odmor "Ruža" u gradskoj četvrti Retfala, blizu velikog regionalnog trgovačkog centra Portanova. Kućni ljubimci su dobrodošli.

Rezervacije
Adrese: Vlašićka ulica 40
Web: www.crni-biser.hr
E-mail: crnibiseros@gmail.com
Mob: 091/ 156 17 71

 

„Rebolj“ - Studio apartmani i sobe Osijek, Retfala

Komforne i moderno opremljene sobe i apartmani „Rebolj“ u gradskoj četvrti Retfala nalaze se u Strossmayerovoj ulici koja povezuje zapadni dio grada s glavnim trgom. U blizini je stajalište tramvaja. Kapacitet: 11 osoba.

Rezervacije
Adresa: Ulica Josipa Jurja Strossmayera 313
Facebook: ROOMS Rebolj Sobe i studio apartmani Osijek
Mob: 098/ 275 566

 

Apartman Pampas, Retfala

Novouređeni deluxe apartman Pampas sastoji se od dvije spavaće sobe, kuhinje s blagovaonicom i dnevnim boravkom, kupaonice i velike terase. Pripada mu i mjesto za parkiranje. Smješten je u prizemlju stambene zgrade koja je u neposrednoj blizini centra gradske četvrti Retfala, s mnogim korisnim sadržajima: tržnica, trgovine, mesnice, ambulanta, ljekarna, banke, nekoliko kafića i dr. Od centra grada smo udaljeni samo 2 km i do njega možete doći laganom šetnjom, automobilom ili tramvajem.

Kontakt
Adrese: Šandora Petefija 14
Web: www.apartman-pampas.weebly.com
Facebook: Apartman Pampas Osijek
E-mail: apartman.pampas@gmail.com
Mob: 098 463-776, Darko Rutnik; 091 358 2109, Vesna Rutnik

 

Apartmani La Sa, Retfala

Objekt se nalazi u mirnom obiteljskom naselju u gradskoj četvrti Retfala, u dvokatnoj obiteljskoj kući s velikim dvorištem. Na svakom katu se nalazi kupaonica, a u prizemlju je moguće koristiti veliku dnevnu sobu, kuhinju i blagovaonicu. Kapacitet: 10 osoba.

Kontakt
Adresa: Mosorska 6
Mob: 098 243 420; 098 522 315

 

Apartman Kiss, Retfala

„Obiteljski“ apartman Kiss nalazi se na šestom katu, u potkrovlju, novije zgrade u gradskoj četvrti Retfala. Kapacitet apartmana je 4 osobe. S omanje terase pogled puca daleko prema jugu na zelena polja uokolo grada, a tek kilometar sjeverno nalazi se rijeka Drava sa šetnicom i biciklističkom stazom te konjički klub. U blizini je cestovni most na zapadnoj gradskoj obilaznici koji vas vodi u Baranju, regiju poznatu po vinogorju, rijeci Dunav i Parku prirode Kopački rit. Južno od apartmana nalazi se popularni trgovački centar Portanova s mnogim zabavnim sadržajima. Ispred zgrade nalazi se parkiralište za automobil, a moguć je i najam bicikla. U blizini apartmana nalaze se stajališta javnog prijevoza „Vijenac Petrove gore“ - gradski autobus te željeznička stanica kojima se za desetak minuta stiže do centra grada.

Kontakt
Adrese: Vijenac Dinare 15, VI. Kat
Facebook: Apartman Kiss
E-mail: ivankiss.15@gmail.com
Mob: 091 187 1 581

 

Apartman Sirius, Retfala

Kontakt
Adrese: Vijenac Petrove gore 5
Facebook: Apartman Sirius Osijek
Mob: 099 882 26 77

 

Apartmani i sobe "Villa Ivanić", Josipovac

Apartmani i sobe Villa Ivanić nalaze se u prigradskom naselju Josipovac, nadomak južne gradske obilaznice, blizu Podravske magistrale te ulaza/izlaza s autoceste Osijek-Zagreb. Kapacitet pansiona je 9 kreveta. U ponudi je i prostrano dvorište za dječju igru, teniski tereni te parkiralište za automobile gostiju. Do središta Osijeka moguće je doći gradskim i prigradskim autobusima te željeznicom. Veliki trgovački centar s kino dvoranama nalazi se na 5 minuta vožnje automobilom uz južnu obilaznicu.

Rezervacije
Adresa: Osječka 208, Josipovac
Web: www.villaivanic.hr
E-mail: prenociste.ivanic@gmail.com
Tel: 031/356 200

 

Apartman Villa Slavonika, Josipovac

Apartman Villa Slavonika nalazi se u prigradskom naselju Josipovac, nadomak južne gradske obilaznice, blizu Podravske magistrale te ulaza/izlaza s autoceste Osijek-Zagreb. Kapacitet smještaja je 5 kreveta. Do središta Osijeka moguće je doći gradskim i prigradskim autobusima te željeznicom. Veliki trgovački centar s kino dvoranama nalazi se na 5 minuta vožnje automobilom uz južnu obilaznicu.

Rezervacije
Adresa: Poštanska ulica 26, Josipovac
Web: www.smjestaj-slavonika.com
E-mail: slavonikasmjestaj@gmail.com
Mob: 095/ 88 44 111

 

Apartman Veseli dom, Josipovac

Objekt se nalazi u prigradskom naselju Josipovac, zapadnom ulazu u grad Osijek. Dolazite li iz smjera Zagreba autocestom ili podravskom magistralom prolazite pored Veselog doma. Apartman se nalazi u samom centru Josipovca, a u krugu od sto metara nalaze se: trgovine, pekarnica, osnovna škola, ljekarna, ambulanta, pošta, dječje igralište i gradski prijevoz. Udaljeni smo svega desetak minuta automobilom od centra grada, barokne jezgre Tvrđe, glavnog željezničkog i autobusnog kolodvora, te trgovačkih centara Portanova i Mall-a. Površina apartmana iznosi 83m2. Objekt raspolaže s velikom dnevnom sobom, potpuno opremljenom kuhinjom, kupaonicom, 2 prostrane spavaće sobe od kojih je svaka s po 2 kreveta + pomoćni ležaj. Gosti mogu pripremati obroke u kuhinji, na vanjskom roštilju ili u kotliću. Uz to nudimo i prostrano travnato dvorište i veliki parking. U neposrednoj blizini nalazi se Hrvatski dom, gdje se tijekom cijele godine održavaju kulturne manifestacije, poput proslava za Valentinovo, Martinje te druženja KUD-ova.

Rezervacije
Adresa: 31221 Josipovac, Osječka 82
Web: www.veseli-dom.hr
E-mail: info@veseli-dom.hr
Mob: 098/438-909

 

Kuća za odmor „White House“, Josipovac

Rezervacije
Adresa: Poštanska 26a, Josipovac
E-mail: dkaloci@gmail.com
Mob: 095/ 858 46 06

 

Apartman Ana, Tenja

Apartman Ana nalazi se u prigradskom naselju Tenja, južno od južne gradske obilaznice na paralelnom prometnom pravcu u smjeru Vukovara. Kapacitet smještaja je 4 kreveta.

Rezervacije
Adresa: Ulica Josipa Kosora 14, Tenja
Facebook: Apartman Ana
Tel: 031/ 293 841
Mob: 098/ 926 87 88

 

Apartman „Ruža“, Tenja

Apartman Ruža nalazi se 5 minuta vožnje automobilom od izlaza s južne gradske obilaznice u prigradskom naselju Tenja. Iz Tenje do centra Osijeka možete doći i gradskim autobusom.

Rezervacije
Adresa: Ulica Josipa Kosora 12, Tenja
Web: www.apartmani-tenja.com
Mob: 099/ 229 39 05

 

Apartmani „Osijek by the river“, Podravlje
Apartmani se nalaze u naselju Podravlje u Osijeku, na lijevoj obali rijeke Drave (Baranja). Kapacitet objekta je 7 osoba u dva apartmana. U blizini je stari grad Tvrđa, kao i dvije plaže na rijeci Dravi, „Kod Želje“ i Sportski centar „Copacabana“, a biciklističkom stazom uz državnu cestu te nasipom uz Dravu brzo se stiže u Park prirode Kopački rit. Gosti mogu besplatno koristiti WiFi, a na raspolaganju im je i kuhinja. U objektu je moguće unajmiti automobil, a okolica je popularna među ljubiteljima ribolova. Stadion Gradski Vrt nalazi se na 2,1 km. Zračna luka Osijek udaljena je 13 km.

Rezervacije
Adresa: Ulica Dravska obala 1a, Podravlje (Lijeva dravska obala)
Mob: 095 870 14 05

 

Seasons apartmani i wellness, Tvrđavica (Lijeva dravska obala)

Apartmani se nalaze na lijevoj dravskoj obali između kupališta Copacabana i Zoološkog vrta. Nalazi se na baranjskoj obali Drave, nasuprot centru grada do kojega je moguće doći pješice preko Visećeg mosta ili gradskim autobusom (zadnje/početno stajalište: Zoo vrt). Objekt se sastoji od jednog apartmana veličine 80m2 kapaciteta 2+2 kreveta (3***) i dva apartmana 44m2 kapaciteta 2+1 krevet (4****). Uz apartmane se nalazi Wellness s hidromasažnom kadom, finskom saunom, prostorom za odmor i tuševima. Wellness sadržaje moguće je koristiti kao gost apartmana ili kao vanjski korisnik uz rezervaciju.

Kontakt
Adresa: Tvrđavica 36
Facebook: Seasons apartmani
E-mail: dravaos429@gmail.com
Mob: 098 453 083