Turistički vodiči

Popis turističkih vodiča s naznačenim stranim jezikom na kojemu pružaju uslugu vođenja i brojem mobitela za kontakt pronađite ovdje:

TURISTIČKI VODIČI U OSIJEKU NA HRVATSKOM I STRANOM JEZIKU 12-2018.pdf

U nastavku potražite informacije o obrtima, privatnim djelatnostima i udrugama vodiča koji s njima surađuju i u mogućnosti su vam izdati račun.

 

 

Obrt “Putovanja Slavonijom“

Putovanja Slavonijom, vaši turistički vodiči u Osijeku, Slavoniji i Baranji, sjeverozapadnoj Hrvatskoj, Zagrebu i Istri te pratitelji u Austriji, Mađarskoj, Njemačkoj, Slovačkoj, Češkoj, Poljskoj, Španjolskoj, Italiji, Srbiji, BiH, Crnog Gori, Makedoniji, Grčkoj i Turskoj. Turistički vodiči uslugu pružaju na Hrvatskom, Engleskom i Francuskom jeziku, a uz partnere i na Njemačkom, Talijanskom i Mađarskom jeziku. Turistički vodiči Putovanja Slavonijom su od 2011. godine sudjelovali u mnogim turističkim i promotivnim projektima poput snimanja emisije „Wonders of Croatia“ s Emmijem nagrađenom američkom novinarkom Ashley Colburn, na snimanju „Ljetne razglednice“ popularne putopisne emisije STV-a kao i u epizodama serije „I to je Hrvatska“ poznatog Roberta Knjaza s HRT-a. Djelatnici obrta često surađuju s turističkim zajednicama u Slavoniji i Baranji te preuzimaju studijske i novinarske grupe. Odlična suradnja s poznatim „incoming“ i „outgoing“ turističkim agencijama na lokalnoj i internacionalnoj razini dovela je do uvrštenja u knjigu najboljih turističkih praksi u Hrvatskoj „Touristar“.

Adresa: Ulica Marina Držića 12, 31400 Đakovo
Web: www.putovanjaslavonijom.hr
Facebook: Putovanja Slavonijom
E-mail: putovanjaslavonijom@gmail.com; butkovic.domagoj@gmail.com; igor.majdis@gmail.com
Tel: 098/474-373

Obrt „Certus“

Upoznajte Osijek na turističkom obilasku grada „City & Wine Tour“ ili unajmite bicikl i čamac na Dravi. S povjerenjem se obratite tvrtki Certus, obrtu za savjetovanje o EU fondovima i turizam. Svakoga dana do 12 sati, zainteresirani za turu gradom (Hrvatski i Engleski) mogu se prijaviti na telefon: 00/385/(0)99/571 50 55. Tura započinje u popodnevnim satima, traje oko 3 sata. Uključuje obilazak grada, degustaciju lokalnog vina i poklon iznenađenja. Na dan 25.05.2015. cijena iznosi 350,00 KN za min. 2 osobe.

Adresa: Ulica Ivana Gorana Kovačića 11
Facebook: Certus
E-mail: certus.guide@gmail.com
Tel: 099/571-50-55

Turistički vodič Dušan Dušanić

Obrtnik s dugogodišnjim iskustvom na području istočne Hrvatske i inozemstva. Svojevremeno voditelj poslovnice turističke agencije Generalturist i jedan od „pionira“ organizacije turističkih paket aranžmana u Osijek i Baranju.

Adresa: Splavarska 53
E-mail: dusan.dusanic@gmail.com 
Tel: 031/375-827
Mob: 091/1375-827

Udruga za poljepšanje grada “Moj Osijek”

Članovi udruge s više desetljeća iskustva nude usluge turističkog vođenja i pratnje u Hrvatskoj te diljem Europe na Hrvatskom, Engleskom i Njemačkom jeziku.
E-mail: vlado.pest@gmail.com  
Tel: 098/763-424

Faby Tours

Obrt za pružanje usluga putničke agencije. Vlasnik Fabijan Marinović, turistički vodič.
Adresa: Solarski trg 1, 31000 Osijek
Mob: 098/88 99 22

Turistički vodič Ivan Glavaš

Obrtnik s dugogodišnjim iskustvom vođenja turističkih grupa u Slavoniji i Baranji, Hrvatskoj i inozemstvu. Turistički pratitelj na području Europske Unije i ostatka Europe te Turske.
E-mail: glavaster@gmail.com  
Mob: 098/964 80 98