Pansioni i prenoćišta

Osječki pansioni i prenoćišta zadovoljit će potrebe svih putnika koji vole nešto intimniju atmosferu. Dobar su izbor ukoliko putujete radi posla ili ste na odmoru kraće vrijeme. 

Tijekom cijele godine osječki smještajni objekti pripremaju bogate „Osječke pakete“. Na jednom mjestu upoznajte njihovu ponudu, izvršite rezervaciju, a zatim provedite uzbudljiv tjedan ili opuštajući vikend u Osijeku i njegovoj podunavskoj okolici.

Naslovna fotografija: Pansion Kod Ruže

Popis pansiona i prenoćišta po lokaciji:

 

Gostinjska kuća Maksimilian, Tvrđa

Gostinjska kuća Maksimilian nalazi se u baroknoj staroj gradskoj jezgri Tvrđi, nadomak romantičnom Trgu Svetog Trojstva i u blizini galerija, muzeja, rektorata Sveučilišta te velikog broja caffe barova i pubova. Objekt raspolaže s 19 kreveta. U ponudi je i doručak te slobodno korištenje kuhinje. Za bicikliste u prolasku Osijekom tu je i radionica za popravak bicikala te mjesto za odmor s kupaonicom i toaletom. Moguć je i najam bicikala, kao i kombija za kraće izlete u gradsku okolicu. Zanimljivo je da je Maksimilian u 2014. godini poznati portal Trip Advisor proglasio najboljim u kontinentalnoj Hrvatskoj. Više o priznanju doznate ovdje.

Kontakt
Adresa: Franjevačka ulica 12
Web: www.maksimilian.hr
E-mail: info@maksimilian.hr
Tel: 031/ 497 567

 

Pansion Villa Sveti Rok, Gornji grad

Villa Sveti Rok je obiteljski pansion, a nalazi se na oko 10 minuta laganog hoda do glavnog gradskog trga u blizini barokne crkvice Sv. Roka i promenade uz Dravu. Raspolaže s 13 kreveta. U sklopu Ville moguće je koristiti salon za sunčanje Think Pink uz najmoderniju tehnologiju sunčanja i vježbanja. Pansion gostima nudi parkiralište te Internetsku vezu u svim sobama.

Kontakt
Adresa: Ulica Sv. Roka 13
Web: www.villasvetirok.com
E-mail: villasvetirok@gmail.com
Tel: 00385 (0)31 310 490

 

Pansion Strossmayer, Gornji grad

Pansion Strossmayer nalazi se nadomak glavnom trgu Ante Starčevića i Osječkoj katedrali. Raspolaže s 13 kreveta, a gosti mogu uživati i u ponudi restorana Bischof te kavane Strossmayer. Sve sobe opremljene su hidromasažnom tuš-kabinom i internetskom vezom, a za goste su rezervirana parkirna mjesta.

Rezervacije
Adresa: Ulica Josipa Jurja Strossmayera 11
Web: www.petricevicgroup.com/Pansion-Strossmayer
E-mail: petricevic@petricevicgrupa.hr
Tel: 031/ 283 310

 

Pansion Domin, Gornji grad

Pansion Domin nalazi se na 15 minuta hoda do glavnog trga te 20 minuta do kolodvora. Smještaj je moguć u sobama te u apartmanu, a ukupni kapacitet je 9 kreveta. U sklopu pansiona je i restoran te caffe bar. Za goste je osigurano parkirališno mjesto.

Rezervacije
Adresa: Ulica Svete Ane 86
Web: www.domin.hr 
E-mail: info@domin.hr; darko@domin.hr
Tel: 098/ 506 290

 

Prenoćište Perla, Gornji grad

Prenoćište Perla nalazi se u neposrednoj blizini željezničkog i autobusnog kolodvora, udaljeni tek nekoliko minuta hoda od glavnog gradskog trga. Raspolaže s 11 kreveta. Preko puta objekta nalazi se sportska dvorana Zrinjevac, a uz objekt nekoliko popularnih osječkih caffe barova te pekarnica. Ispred objekta postoji mogućnost besplatnog parkiranja 24 sata. U sklopu prenoćišta nalazi se i frizerski salon te beauty centar u kojemu gosti mogu ostvariti popust.

Rezervacije
Adresa: Zrinjevac 9a
Web: www.bozica.hr   
E-mail: perla@bozica.hr
Tel: 031/ 209 020
Mob: 098/ 1866 349

 

Prenoćište Talas, Jug II

Prenoćište Talas se nalazi nadomak južne gradske obilaznice i sportske dvorane Jug Dva. Raspolaže s 15 soba. U ponudi je parkiralište za goste. U sklopu objekta je i pekarnica s bogatom ponudom za doručak te trgovina mješovitom robom, a nedaleko objekta je i veći trgovački centar. Linija gradskog autobusa prolazi uz objekt.

Rezervacije
Adresa: Josipa Reihla Kira 14
Web: www.prenocistetalas.com
E-mail: Administracija: prenociste@prenocistetalas.com
E-mail: Informacije: informacije@prenocistetalas.com
E-mail: Rezervacije: rezervacije@prenocistetalas.com  
Tel: 031/ 581 064

 

Prenoćište Lipe, Jug II

Prenoćište Lipe nalazi se u blizini južne gradske obilaznice, linija gradskog autobusa i tramvaja. Kapacitet smještaja je 12 kreveta. Uz objekt se nalazi frizerski salon.

Rezervacije
Adresa: Lopudska 34b
Web: www.ivanefos.wix.com/sobe-osijek
E-mail: prenocistelipe@gmail.com
Tel: 091/ 571 67 96

 

Prenoćište - hostel Tina, Jug II

Hostel Tina nalazi se u blizini sportske dvorane Jug II i južne gradske obilaznice, 10 km od Zračne luke Osijek i naselja Tenja. Iako registriran kao hostel, ovo prenoćište raspolaže sa 7 soba s po dva ili tri kreveta. U sobama se nalaze vlastita kupaonica, LCD televizor s digitalnim programima, klima uređaj te pristup bežičnom internetu. U sklopu objekta nalaze se cafe bar, restoran i sala za svečanosti. Uz prenoćište se nalazi besplatni parking za 70 automobila i bicikala uz stalni video nadzor.

Rezervacije
Adresa: Ulica Josipa Reihl Kira 112
Web: www.amor.hr
Facebook: Hostel Tina
E-mail: amor.osijek@gmail.com
Tel: 031 327 319

 

Prenoćište Helena, Industrijska četvrt

Prenoćište Helena raspolaže s 21 krevetom. Nalazi se u blizini velikog kružnog toka „Đakovština“, nadomak centu grada, autobusnom i željezničkom kolodvoru te s dobrom cestovnom povezanošću s južnom gradskom obilaznicom iz smjera Đakova i Vinkovaca. Blizu objekta nalazi se stajalište tramvaja. U blizini prenoćišta je veliki trgovački centar s podzemnom garažom, a parkiralište uz sam objekt osigurano je za sve goste. U sklopu prenoćišta nalazi se restoran Prehrana. Naši najčešći gosti su sportski klubovi i građevinske tvrtke čiji radnici nakon napornog radnog dana traže ugodno mjesto za odmor po prihvatljivoj cijeni.

Rezervacije
Adresa: Vinkovačka cesta 2
Web: www.prehrana.net
E-mail: ivana@prehrana.net; info@prehrana.net
Tel:031/275 680
Mob: 091/461 90 47

 

Prenoćište Lega House, Industrijska četvrt

Gostinjska kuća Lega House nalazi se na zapadnom dijelu grada Osijeka, sjecište triju važnih prometnica (osječke južne obilaznice, državne ceste Sv. Leopolda Bogdana Mandića i autoceste Osijek-Zagreb). Okruženje objekta je mirno jer je uvučeno sa dvorištem, velikim parkingom za  kamione i autobuse uz trgovački centar Avenue Mall. U blizini se nalaze i trgovački lanci Lidl i Interspar. Objekt raspolaže s 10 kreveta, 2 dvokrevetne,1 četvero krevetna i 1 soba za parove te slobodno korištenje kuhinje, dnevne sobe, kupaone i terase. Svaka soba sadrži TV i Wi-Fi. U ponudi je  najam bicikla za bolji provod i užitak gostiju te usluga pranja rublja.

Rezervacije
Adresa: Ul. Svetog Leopolda Bogdana Mandića 107
Web: www.spotie.com/space.php?id=101093
Facebook: Hostel Lega House
E-mail: tihomir.medjugorac@gmail.com
Tel: 098/ 198 0068

 

Prenoćište Iguana (Iguana bar), Industrijska četvrt

U blizini južne gradske obilaznice. Uz sobe se nalazi caffe bar i sportsko rekreativni teren za mali nogomet. Dostupnost javnim prijevozom: linija gradskog autobusa br. 3 i 4 za Čepin i Briješće.

Rezervacije
Adresa: Ul. Svetog Leopolda Bogdana Mandića 276a
Facebook: Iguana bar Osijek
E-mail: iguanabar2014@gmail.com
Tel: 091 281 3773

 

Pansion Kod Ruže, Retfala

Pansion Kod Ruže nalazi se uz Osječanima dobro poznatu pizzeriju Strossmayer u Strossmayerovoj ulici, od glavnog gradskog trga udaljenoj tek 20 minuta hoda. Kapacitet objekta je 14 kreveta. U obiteljskom vlasništvu je i elitni tradicionalni restoran Kod Ruže u staroj gradskoj jezgri Tvrđi do kojega se može doći i tramvajem uz stajalište u blizini pansiona.

Rezervacije
Adresa: Ulica Josipa Jurja Strossmayera 133
Web: www.omnia-osijek.hr/pansion-kod-ruze
E-mail: kodruze01@gmail.com; bkocis@net.hr
Tel: 031/375 888