Hosteli

U Osijeku se nalazi nekoliko hostela od kojih je jedan smješten u središtu zabavnog i noćnog života, u staroj gradskoj jezgri Tvrđi dok se ostali nalaze nadomak kolodvorima.

Tijekom cijele godine osječki smještajni objekti pripremaju bogate „Osječke pakete“. Na jednom mjestu upoznajte njihovu ponudu, izvršite rezervaciju, a zatim provedite uzbudljiv tjedan ili opuštajući vikend u Osijeku i njegovoj podunavskoj okolici.

Naslovna fotografija: Hostel Tufna

Popis hostela po lokaciji:

 

Hostel Tufna, Tvrđa

Hostel Tufna nalazi se u baroknoj staroj gradskoj četvrti Tvrđi, nadomak romantičnom Trgu Svetog Trojstva i u blizini galerija, muzeja, rektorata Sveučilišta te velikog broja caffe barova i pubova. Sam hostel je dio poznatog osječkog noćnog kluba Tufna. U ponudi su uredne, komforne sobe s ukupno 24 kreveta, plahte, jastučnice i ručnici uključeni u cijenu. Ormarići za zaključavanje su besplatni kao i pristup internetu, TV u dnevnom boravku, samoposlužna čajna kuhinja, centralno grijanje, klima uređaji u spavaonicama. Nema vremenskog ograničenja ulaska u zgradu.

Rezervacije
Adresa: Franje Kuhača 10
Web: www.tufna.com.hr/hostel.html
E-mail: info@tufna.com.hr
Tel: 098/ 455 578 (Bruno)

 

Hostel Zrinjevac, Gornji grad

Hostel Zrinjevac nalazi se u blizini autobusnog i željezničkog kolodvora, u blizini sportske dvorane Zrinjevac i oko 10 minuta hoda do glavnog gradskog trga. U ponudi je 5 kreveta.

Rezervacije
Adresa: Ulica Adama Reisnera 46
Web: www.hostelzrinjevac.info
E-mail: hostelzrinjevac@yahoo.com
Tel: 031/ 274 166

 

Hostel Street Osijek, Gornji grad

Hostel Street Osijek se nalazi u centru grada u blizini autobusnog i željezničkog kolodvora, u blizini sportske dvorane Zrinjevac i glavne zelene tržnice te nekoliko fakulteta, 10 minuta hoda do glavnog gradskog trga, uz tramvajsku liniju br. 2. U ponudi je 7 trokrevetnih soba (21 krevet).

Rezervacije
Adresa: Ulica Ivana Gundulića 5
Web: www.hostel-street-osijek.com
E-mail: jelena.budimcic79@gmail.com
Mob: 092 3185 481

 

Hostel Osijek, Gornji grad

Hostel Osijek se nalazi u neposrednoj blizini Hostela Street (ista zgrada) u samom centru grada u blizini autobusnog i željezničkog kolodvora, sportske dvorane Zrinjevac, glavne zelene tržnice i nekoliko fakulteta, tek 10 minuta hoda do glavnog gradskog trga, uz tramvajsku linije br. 2 i 3.

Kontakt
Adresa: Ulica Ivana Gundulića 5
Mob: 00385 (0)95 5415 179