Krstarenje Dunavom od Osijeka do Beča i Željeznih vrata! (2020.)

Krstarenje Dravom i Dunavom... Vjerojatno ste bar jednom u životu maštali o putovanju ovim velikim europskim rijekama, ako ne češće onda zasigurno slušajući poznatu melodiju valcera Na lijepom plavom Dunavu.

Sigurno već znate i da u Osijek, Ilok i Vukovar tijekom godine pristižu brojni putnički brodovi, cruiseri, s posjetiteljima iz svih krajeva svijeta, a sada taj neopisivo lijep doživljaj putovanja moćnim Dunavom i kako joj volimo tepati "zelenom ljepoticom" Dravom, možete iskusiti i vi, s polascima iz Osijeka!

Obratite se turističkoj agenciji Panturist Turizam - Arriva Travel (dio Deutsche Bahn grupe koja uključuje i agencije APP Požega i Autotrans Rijeka) te sebe i svoje najdraže počastite nezaboravnim putovanjem Dunavom od Osijeka uzvodno prema Budimpešti, Bratislavi i Beču ili nizvodno prema Novom Sadu, Beogradu i dalje do Đerdapske klisure (Željezna vrata) te bugarskog grada Vidina u smjeru Crnog mora i veličanstvene dunavske delte.

U ponudi su ture cruiserom s polaskom iz Osijeka te one u kojima je Osijek završna luka. Tako će vas u jednome smjeru voziti veliki putnički brod, a u drugome udobni turistički autobus Arriva Travela.

Beč, Budimpešta i Bratislava, veličanstvene metropole negdašnje "Dunavske Monarhije", odredišta su koja će vam zauvijek ostati u lijepom sjećanju krenete li iz Osijeka prema sjeveru, ali barem jednako upečatljivo bit će vam i putovanje nizvodno prema jugu kojim dominira prelijepa netaknuta priroda, Dunav koji postaje sve moćniji, širok poput mora kao i veličanstvene kamene klisure Đerdapa i Željeznih vrata.

Klikom na link pregledajte sva kružna putovanja s polascima iz Osijeka/ dolascima u Osijek, a u nastavku doznajte više detalja te odaberite putovanje koje vam najbolje odgovara.

Trenutna putovanja s garantiranim polascima brodova iz Osijeka/ dolascima u Osijek u sezoni 2020. su:

LIPANJ

SRPANJ

KOLOVOZ

Cijene turističkih aranžmana su "all inclusive", s obrocima na brodu u obliku "švedskog stola" te s uključenim većim dijelom izleta na destinacijama u koje putnički brod pristaje, u 2020. godini započinju već od 2.690,00 KN odnosno 2.390,00 KN ako ste brzi te iskoristite "First minute ponudu".

Red polazaka cruisera potražite na web stranici turističke agencije Arriva Travel www.panturist-turizam.hr ili vaš upit pošaljite e-mailom na: turizam@arriva.com.hr.

Za rezervacije i dodatne informacije o putovanju predlažemo vam da se obratite turističkoj agenciji Panturist - Arriva Travel pozivom na broj njihovog info-telefona u poslovnici turističke agencije u Osijeku 00385 (0)31 214 388 (adresa: Kapucinska ulica 19) ili potražite njihove poslovnice u Rijeci (Tel.: 051 212 224), Splitu (Tel.: 021 482 353), Krku (Tel.: 051 222 661), Crikvenici (Tel.: 051 243 800), Rabu (Tel.: 051 774 929) te u Požegi (Tel.: 034 274 345).

INFORMACIJE O SVIM KRUŽNIM PUTOVANJA DUNAVOM (DRAVOM) PREUZMITE U PDF FORMATU NA LINKU: KRSTARENJA IZ OSIJEKA 2020 - DRAVA I DUNAV - ARRIVA TRAVEL.pdf

Prije polaska broda, pOsjeti Osijek!

Po rezervaciji, a prije početka putovanja, predlažemo vam da Osijek posjetite već dan ranije i tako na pun način doživite jednu od najpopularnijih destinacija Srednjeg Podunavlja! Grad ćete najbolje upoznati turističkim obilaskom, a zatim se počastite ručkom u jednom od gradskih restorana te prenoćite u jednom od odličnih hotela, pansiona, hostela ili apartmana.

Super Akcija - krstarite Dunavom iz Osijeka uz dodatne pogodnosti!

Ukoliko ste odlučili krenuti na uzbudljivo i nezaboravno putovanje cruiserom, sigurni smo da će vas zanimati sve o Akciji koju je za vas osmislila Turistička agencija Arriva Travel u suradnji s Turističkom zajednicom grada Osijeka.

Klikni ovdje: U ovoj Akciji, vaša karta odnosno Ugovor o putovanju, postaje Vaučerom i vrijedi više jer vam donosi brojne pogodnosti!

Zato se nadamo da ćete nas posjetiti dan ili dva prije isplovljavanja cruisera ili se pak u Osijeku i okolici zadržati po završetku putovanja i iskrcavanja s broda te kod naših partnera na najbolji mogući način iskoristiti vaš Vaučer.

Na većini putovanja 2020. godine s polascima i dolascima u Osijek vaš brod - cruiser bit će MS River Discovery pa zato zavirite u njegovu unutrašnjost:

Fotografije u tekstu: Cruiseri u Osijeku, izvor: Turistička zajednica grada Osijeka

Naslovna fotografija: "Osijek, isplovljavanje cruisera u suton"; autor: Josip Bando