Sajam antikviteta i domaćih proizvoda uz Baranjske buše! (01.02.)

Cijele godine, svake prve subote u mjesecu, pa tako i naredne 01. veljače 2020., posjetite osječki stari grad Tvrđu i Trg Svetog Trojstva te na mnoštvu štandova pronađite poneku simpatičnu antiknu sitnicu savršenu kao poklon dragoj osobi ili se počastite kakvim lijepim komadom starinskog namještaja.

Radno vrijeme sajma je od 9 do 14 sati.

Na sajmu antikviteta uz starine možete pronaći i razne obrtničke proizvode i proizvode seoskih gospodarstava poput drvenih igračaka, sireve, dimljene mesne delicije, vino, zimnicu, džemove i druge domaće proizvode.

Zainteresirani za izlaganje antikviteta i proizvoda na sajmu, mogu se obratiti tvrtki Osječki Sajam d.o.o. na broj telefona 031 303 108, a više informacija potražite na www.os-sajam.hr.

Fašnik: Baranjske "Petaračke buše" u Osijeku (01.02.)

Svojevrsnu najavu veselih pokladnih događanja u Baranjskom Petrovom Selu (23.-25.02.) doživite na Sajmu antikviteta u Tvrđi od 9 do 13 sati te ispred ureda TIC Turističke zajednice grada Osijeka (Trg Svetog Trojstva 5) na štandu gostiju iz Baranje doznajte više o tradicijskim maskama "Buša", a možete kupiti i vlastitu masku!

Prve subote u mjesecu, od 9 do 13 sati otvoren je i turistički info centar Tvrđa u kojem možete dobiti informacije o turističkoj ponudi grada i okolice.