Sportska događanja

Ovdje doznajte koja sportska događanja nam predstoje u Osijeku.

Klikom na tip događanja ili lokaciju doznate više o programu.

 

KREATIVNA GIMNASTIKA U PLESNOM STUDIJU SHINE

 

do 15.06.2018., u trgovačkom centru Esseker centar, dvorana Plesnog studija Shine uz poznatog osječkog gimnastičara Andreja Korosteljeva. Djeca od 17:30, odrasli od 20 sati.

 

NOGOMET: HRVATSKA - SENEGAL

08.06., stadion Gradski Vrt u Osijeku. Više informacija na web stranici NK Osijek ili kod Hrvatskog Nogometnog Saveza.

 

FEBIRE - HRVATSKI FESTIVAL BICIKLISTIČKE REKREACIJE

07.-10.06., Hrvatski festival biciklističke rekreacije je sportsko – rekreacijski te turističko - kulturni projekt namijenjen svim generacijama. Cilj mu je proširiti svijest o važnosti kretanja i zdravog života, potaknuti djecu, mlade i odrasle osobe na bavljenje rekreacijskim biciklizmom, te korištenje bicikla u svakodnevnom životu. Organizator: Savez sportske rekreacije „Sport za sve” Osječko - baranjske županije 31000 Osijek, Kneza Trpimira 23 (Nastavno športska dvorana "Gradski vrt", Osijek), tel: 031/200-518, fax: 031/215-760, mob: 099/8078-708, 099/200- 9778, e-mail: rekreacija.obz@gmail.com, web: http://www.sport-obz.hr. U nedjelju 10. lipnja od 16 do 19 sati održat će se biciklijada uz turistički obilazak grada. Polazak turističkog obilaska biciklom je s Trga svetog Trojstva.

 

OLJM - OSJEČKO LJETO MLADIH

11.-26.06., Studentski zbor Sveučilišta J.J. Strossmayera u Osijeku ti svake godine donosi Osječko Ljeto Mladih na kojem ćete ti i tvoji prijatelji proživjeti lijepe trenutke, konzumirati kvalitetne sadržaje i stvoriti mnoge uspomene uz sportski, umjetnički i glazbeni dio.

 

COCA-COLINA NOĆNA DESETKA - UTRKA

15.06., drugu godinu za redom Osječko Ljeto Mladih u suradnji sa Coca-Colom i Ferivi-em organizira noćnu utrku na 10 km. Smisao utrke je odlična zabava, odlični poklon paketi, nagrade te party iznenađenja na otvorenom. Ujedno ovo je i projekt koji ima svoj humanitarni karakter i time pomaže zajednici. Staza kao i start/cilj biti će adekvatno osvjetljeni te će se vrijeme trkača prati sa čipovima kako ne bi bilo propusta. Prvi trkač koji bude prošao preko pješačkog mosta upaliti će naš pješački most za čije osvjetljenje je zaslužna Coca-Cola. Dodatne informacije kod organizatora: Osječko Ljeto Mladih, Ferivi Sport.

 

OSIJEK AIR SHOW 2018.

15.-17.06., Sportska zračna luka Osijek - Čepin. U svrhu promocije zrakoplovnog sporta i zrakoplovno-tehničke kulture, a u spomen na pripadnike Samostalnog zrakoplovnog voda Osijek tragično poginule u Domovinskom ratu, Aeroklub Osijek i ove godine organizira Osijek Air Show. Sada već tradicionalna zrakoplovna priredba ove godine u svom petom izdanju uz revijalni dobiva i natjecateljski karakter. Petak 15. lipnja rezerviran je za padobrance, koje građani mogu očekivati na raznim lokacijama po gradu. U subotu 16. lipnja se kao i predhodnih godina zbivanja sele na aerodrom Osijek-Čepin gdje će se uprizoriti glavni dio priredbe koji obuhvaća: izložbu zrakoplova i zrakoplovne opreme, prezentaciju rada udruga iz sastava zajednice tehničke kulture grada i županije te višesatni letački program. Ovogodišnja potpora Ministarstva obrane ovom dijelu manifestacije u letačkom i izložbenom segmentu je najznačajnija do sad. Za nedelju 17. lipnja organizirano je natjecanje u preciznom sletanju zrakoplva raznih kategorija što će biti posebna atrakcija obzirom da su ovakva natjecanja uobičajeno zatvorena za javnost. Ulaz na sva događanja je kao i prijašnjih godina slobodan. Više informacija kod Aeroklub Osijek: Facebook stranica, Web stranica

 

LJETNI SPORTSKI KAMP NA SREDNJIKI

18.06.-13.07. Grad Osijek i Školski športski savez grada Osijeka u suradnji sa Zajednicom športskih udruga grada Osijeka organiziraju Ljetni sportski kamp SREDNJIKA 2018. U Kampu mogu sudjelovati djeca uzrasta od 9 do 14 godina. Kamp će se provoditi na terenima Srednjoškolskog igrališta, na Streljani i Kuglani Pampas te na Gradskim bazenima. Ukoliko bude mogućnosti djeca će posjetiti i druge sportske objekte, što će ovisiti o vremenu. Više informacija klikom na naslov ili na službenoj Facebook stranici.