Strukovni sajmovi, skupovi, kongresi

Ovdje doznajte više o specijaliziranim sajmovaima, stručnim skupovima, kongresima i sličnim društvenim, gospodarskim i znanstvenim događanjima koji predstoje u Osijeku.

Klikom na naziv događanja doznate više o programu.

                                         

INOVA - BUDI UZOR 2017.

09.-11.11., INOVA je prigoda za susret hrvatskih inovatora i poduzetnika sa inozemnim kolegama i plasman inovacija na hrvatsko tržište. INOVA je predstavljena na nizu velikih međunarodnih smotri inovacija diljem svijeta, pa su najavljeni dolasci inovatora iz Taiwana, Malezije, Poljske, Rumunjske, Thailanda, Koreje, Irana, Indonezije, Turske, Velike Britanije, Rusije i brojnih drugih država iz cijelog svijeta. INOVA je izložba inovacija, novih proizvoda i inovacija mladih s brojnim pratećim sadržajima i osobito atraktivnim programom nagrađivanja. Brojna odličja organizatori pripremaju na temelju odluka međunarodnog žirija. Najavljujemo nagrade izlagača iz inozemstva, medalje, posebna odličja, već tradicionalnu Nagradu Nikola Tesla najboljem hrvatskom inovatoru. Dodatne informacije potražite ovdje.

 

TREĆI HRVATSKI ISELJENIČKI KONGRES

29.06.-01.07., kongres će se održati u Osijeku. Više informacija kod organizatora: Centar za istraživanje hrvatskog iseljeništva, Tel: 00385 91 2019 426; Web: www.diasporatourismconference.com