Strukovni sajmovi, skupovi, kongresi

Ovdje doznajte više o specijaliziranim sajmovaima, stručnim skupovima, kongresima i sličnim društvenim, gospodarskim i znanstvenim događanjima koji predstoje u Osijeku.

Klikom na naziv događanja doznate više o programu.

 

STRUKOVNI SKUPOVI I KONGRESI U HRVATSKOJ GOSPODARSKOJ KOMORI - ŽUPANIJSKOJ KOMORI OSIJEK

01.01.-31.12., ovdje pregledajte programe u organizaciji HGK ŽK Osijek

 

POTENCIJALI RAZVOJA ZDRAVSTVENOG TURIZMA U OSJEČKO-BARANJSKOJ ŽUPANIJI

22.02., od 12 sati u HGK Osijeku. Županijska komora Osijek u suradnji s Turističkom zajednicom grada Osijeka i Ekonomskim fakultetom u Osijeku organizirat će 22. veljače, u 12 sati radionicu Potencijali razvoja zdravstvenog turizma u Osječko-baranjskoj županiji. Radionica će se održati u Županijskoj komori Osijek, na adresi Europske avenije 13. Osim potencijala i programa za razvoj zdravstvenog turizma, na radionici će biti predstavljen i rad Zajednice zdravstvenog turizma Hrvatske gospodarske komore, o čemu će govoriti Marcel Medak, predsjednik Zajednice. Radionica je namijenjena subjektima koji pružaju zdravstvene usluge, turističkim djelatnicima u javnom sektoru, turističkim agencijama, pružateljima usluga smještaja, ugostiteljima i svima onima koji žele obogatiti svoju turističku ponudu. Radionica je besplatna, a sudjelovanje je potrebno prijaviti putem online prijave koja se nalazi na ovome linku. Rok prijave je 21. veljače.

 

25. OSJEČKI PROLJETNI SAJAM / 19. OBRTNIČKI SAJAM

02.-04.03., Osječki sajam doo poziva vas na 25. Osječki proljetni sajam i 19. Obrtnički sajam, organiziran u suradnji s HGK ŽK Osijek, Hrvatskom obrtničkom komorom i HOK OK Osječko-baranjske županije, pod pokroviteljstvom Osječko-baranjske županije i Grada Osijeka.

                                         

TREĆI HRVATSKI ISELJENIČKI KONGRES

29.06.-01.07., tema kongresa je "odlazak - ostanak - povratak", a održat će se u Osijeku, u prostorima Ekonomskog fakulteta, Trg Ljudevita Gaja 7. Više informacija kod glavnog organizatora: Centar za istraživanje hrvatskog iseljeništva. Web: www.cro-diasporacongress.com