Zabavna događanja

Ovdje doznajte koja vas zabavna događanja očekuju u gradu. Programi uključuju sadržaje namijenjene odraslima, obiteljima s djecom te drugim posjetiteljima, a odvijaju se na raznim prikladnim lokacijama.

 

OBAVIJEST: ZBOG PANDEMIJE BOLESTI COVID19 (CORONAVIRUS DISEASE 2019) PREMA SLUŽBENOJ ODLUCI GRADA OSIJEKA OD 13. OŽUJKA 2020., OTKAZUJU SE ILI ZA DRUGI TERMIN ODGAĐAJU SVA JAVNA DOGAĐANJA PLANIRANA U OŽUJKU I TRAVNJU 2020.

 

BESPLATNI TURISTIČKI OBILASCI OSIJEKA

01.01.-31.12., svake prve subote u mjesecu, iznimno drugim danom, upoznajte Osijek s licenciranim turističkim vodičem u organiziaciji TZ grada Osijeka. Ture su besplatne. Obilazak je pješačkog tipa, osim ako je drukčije navedeno.

  • 02.05., Tvrđa - osječki stari grad, turistički razgled grada. Vodič: Vlado Pest. Polazak u 11 sati ispred turističkog info-centra TZ grada Osijeka, Trg Svetog Trojstva br. 5 u Tvrđi.

 

ZABAVA U TRGOVAČKOM CENTRU PORTANOVA

01.01.-31.12., PORTASTIČNA SRIJEDA - SHOPPING S POPUSTIMA, svake prve srijede u mjesecu kupujte s popustima u trgovinama TC Portanova

21.-22.03., PROSLAVA ROĐENDANA PORTANOVE shopping s popustima, zabavna događanja, pokloni, nagrade, iznenađenja...

 

DETEKTIVSKA ZABAVA UZ VEČERU: CSI DINNER CASE 0410-OSIJEK

10.04., od 19:30 do 23:30 sati, Hotel Osijek. Nakon velikog uspjeha u Zagrebu i Splitu, CSI večera napokon dolazi i u Osijek! Nešto strašno će se dogoditi! Mnogo osumnjičenih od kojih je samo jedan ubojica! Tko, gdje, kada i zašto? Formirajte svoj tim i postanite detektivi za jednu noć! CSI DINNER po prvi put dolazi u Osijek, u Hotel Osijek, koji je znao prepoznati jedan novi, inovativni i kvalitetni projekt. Večera sa zločinom poznata kao i “Murder party”, je interaktivna, zabavna i zanimljiva igra, koja će se odvijati za vrijeme večere u hotelu Osijek. Više informacija klikom na naslov ili na Hotel Osijek i CSI Dinner.

 

GUMIRANJE - DRAVA RIVER FEST: BICIKLIRANJE I SPUST LUFTMADRACIMA NIZ DRAVU 2020.

22.08., pozivamo vas na 2. Gumiranje, zabavno-rekreativnu manifestaciju na rijeci Dravi! Zašto Gumiranje? Zato što će nam dvije gume na biciklu i jedna na vodi pomoći da sjedinimo šumu, rijeku, pješčane plaže i glazbu u jedno! Djelomično podsjeća i na glupiranje, a glupirati se svakako želimo!

 

CITY GAMES - IGRE NA VODI 2020.

07./2020., kupalište Copacabana - bazeni Kopika. Igre su osmišljene tako da uključuju spoj plivanja, veslanja, penjanja i spretnosti. Prema iskustvu organizatora na natjecanju su se najbolje snalazili sportaši koji su dolazili iz vaterpola, plivanja, juda, penjanja, kajaka i rukometa. Budući da je grad Osijek domaćin regionalnog finala City Games naša ekipa iz Osijeka ima pozivnicu za nastup na natjecanju u Osijeku. Ostale ekipe koje će nastupati u Osijeku biti će pobjednici challenger natjecanja u kontinentalnoj Hrvatskoj i Sjevernom Jadranu. Prve dvije ekipe na regionalnom finalu u Osijeku natjecanje nastavljaju na Hrvatskom finalu.

 

SILVESTARSKI TRAMVAJ: U TRAMVAJ USKOČI I ZABLISTAJ U NOVOGODIŠNJOJ NOĆI!

31.12., u 19 sati, Trg dr. Ante Starčevića (glavni trg, Gornji grad), stajalište Božićnog tramvaja. GPP i partnerski frizerski salon sedmu godinu za redom, našim sugrađanima omogućavaju jedinstvenu uslugu i ludu zabavu u takozvanom Silvestarskom tramvaju. Ovo iznenađenje najavljeno je javnosti pod nazivom „U tramvaj uskoči i zablistaj u novogodišnjoj noći“, a radi se o tramvaju u kojem se na početku „najluđe noći“, uz dobru glazbu, čašu izvrsnog beljskog vina, te uz vrhunske stručnjake iz polja mode, 20-tak sretnica i sretnika uređuje za doček Nove godine - potpuno besplatno. Svoje mjesto za ovo neobično događanje moguće je obaviti prijavom na Facebook događaj „U tramvaj uskoci i zablistaj u novogodišnjoj noći“, te upisom imena, broja kontakt telefona i usluge koju osoba želi. Svi prijavljeni ulaze u nagradno izvlačenje, čiji će rezultat biti objavljen u istom događaju na sam Badnjak, a u prijavi mogu odabrati žele li svečanu frizuru, make up ili šišanje brade i styling frizure. Osim toga, svi će sudionici biti darivani i poklon bonovima tvrtki koje sudjeluju u ovom zanimljivom projektu. „Silvestarski tramvaj“ zasjati će u novogodišnjoj noći točno u 19:00 sati, na stajalištu „Božićnog tramvaja“, na Trgu A. Starčevića. Radujemo se Vašem dolasku! Za više informacija kliknite na Facebook stranicu događaja GPP - Gradski prijevoz putnika.